-
Je nejkrasnejsi na svete. *3* *3* *3* *14* *14* *14*
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
-
Bejby bejby bejby ooo lajk bejby bejby!
Trapas! -
nepatří k mým oblíbeným zpěvákům, neříkam že zpívá špatně aleneni tak dobrej jak všichni dělaj, a ty jeho klipy- nic moc teda
-
-
A můžeš mi vysvětlit proč to sem píšeš koho myslíš že to zajímá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Nedokážu pochopit proč se tady hádáte a proč na něho nadáváte? Ano, tady může napsat každý svůj názor, ale mezi "vlastním názorem" a "nadáváním" je dost velký rozdíl. Nemusíte ho mít rádi, ale urážet ho a nadávat mu? Jak u něm můžete říct (například), že je debil, pitomý, nebo je blbej? Propána lidi vždyť ho vůbec neznáte!!!!Nikdy jste ho nepotkali tak jak ho můžete nenávidět, nebo na něho nadávat? A posuzovat někoho podle bulvárů, to je dost ubohý. A jestli ho nenávidíte jen tak ze žárlivosti(což tady stejně nikdo nepřizná)tak to od vás není spravedlivé. Ještě ktomu se to tady jmenuje fanklub a ne anti-fanklub, takže tady polovina zvás nemá co dělat. Já mám tady dost osobností, které nemám ráda, ale nikdy bych nemohla říct, že je nenávidím, když je neznám. Nejsem Justinova fanynka, ale ani nejsem hater..jsem tak uprostřed, ale tyhle hnusné kecy na něho mě štvou.Dokázal toho víc než všichni hateři tady zvás dohromady. On je ten bohaty, slavný a holkama milovaný kluk. A to vaše nadávky nezmění. ;)
-
-
Všechno, co jsi řekla, že nemůžeme, tak můžeme, protože, světe div se, jsme ve svobodné zemi (zatím). A ano můžeme říct, že je hloupý, protože má opravdu seno v hlavě viz. jeho interview a jeho životní moudra. A jestli mu lidi závidí? Asi jo, já maximálně peníze a to je tak všechno.
PS: Tady se to jmenuje, cituji: ,,Diskuse pro Osobnost Justin Bieber". *3* -
-
prosimtě ty máš taky seno v hlavě! A přiznal si že mu závidíš a to je celý proč mu nadáváte!!
-
-
Já mám seno v hlavě? Opravdu? Jak jsi to poznala? Hmm, že bych řekl velkou pravdu o Justinovi a urazil tvůj idol? A to tvoje klišé o závidění je opravdu jen klišé. Dá se to přetáhnout na jakoukoli veřejně známou osobnost. Pokud tedy zůstaneme u hudby, tak například Ozzy Osbourne. Taky je bohatý a slavný, ale lidi na něj nenadávají jako na Biebra, proč asi? Tímto tedy neguji tvůj výrok o tom, že je to jen o závidění.
PS: Čárky ve větách ti nic neříkají? -
-
Jasný, přestaň si hrát na dokonalýho. Aby jsi se nepo**** že jsem neudělala čárku ve větě! OMG! Sám neumíš napsat slovo Bieber!
-
-
Říká ti něco slovní spojení on purpose? Nebo je to na tvůj mozeček moc velká zátěž?
Edit: A vzhledem k tomu, že jsi pouze reagovala na moji větu o čárkách, tak na zbytek nemůžeš říct ani popel.
PS: Na dokonalého si nehraji. Taky dělám chyby, ale neudělat čárku před "že" je zločin.
-
-
-
-
-
-
OK
napis te jak se vam libilo..(video) -
Škoda
Škoda že neni čech bysme pokecaly co holky?? -
-
Re: Škoda
nENI TO SKODA PROTOZE KDYBY BYL cECH TAKDY NEBYL tak slavnej protoze by si ho nikdo nevsimnul tak napis kdo by mu udelal takovou karieru jako Usher??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Škoda
preci kaja gott *1* *1* kecaam *1* -
Divoké sny
Zdálo se mi že sem ho vykouřila na opuštěné pláži. Opíral se úplně nahej o skálu, a nechal si to líbit a nakonec vykřiknul. A taky že jsme pak plavali nahý spolu v moři, těsně u sebe, kroužila sem kolem něj a naše těla se skoro dotýkala...Hm.Mňam.
Co nadělám mám prostě denně divoký sny a taky fantazie. Ale když on je tak nádhernej že se na něj nedá nemyslet a pak se ještě vkrádá do snů.
Baví mě vymýšlení příběhů a tak si o něm píšu taky jeden příběh- "Prázdniny na ostrově", jaký by to bylo sami dva na rajsém ostrově.
-
-
Re: Škoda
To je právěže dobře že je z Ameriky. Zaprvé mi to nějak nevadí, zadruhé v Česku by si jeho talentu nikdo nevšiml a zatřetí češi by ho zkazili, takže by nebyl takový jaký je.
-
-
...
A není hlavní že jsme v první 25???
Je to turné tak by to mělo být víc zemí, tak třeba, když se udržíme aspoŇ v první 25 tak by mohl přijet...... -
kouknete se pls =)
Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
SEM.: http://vippeoples.blog.cz/ -
neznate kontakt na justina biebera *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
no jasne
-
-
:D Opravdu "miluju" ty komentáře 12ti letých holčiček typu: Milujeme Justinkaa...
co na to říct? budu blinkat, budu blinkat. :)