Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím liška,ňuňátááá a alaska jsou nějaký nachlazený rýmou to znamená že budeme asi přibuzný protože vy jste my dost nemocný.Jo a komu upadli vlasy a nehty sankra šlápl jsem do hlavy nevýte komu patří? Tak si jí nechám stejně je nemocná a já potřebuju udělat úkoly.
    • Tak mě napadá jestli nejsi sám nemocný ty Bacílku. A co vlastně pohledáváš na dizkuzi Jusse?
  • love justin *14* *14* justin love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* justin beber love love *14* *14*
    • Beber?!
      • Co se takhle naučit česky?
        • Bieber není české jméno. Co takhle se naučit rozlišovat česká cizí jména? Hezký den.
  • kikinqva

Dekuji

dekuji za přeložení ty věty....=)
    • sweet.anne

Re: Dekuji

jj nz. *4*
  • kikinqva

ahoj kikinqvo jaky trickoo ??a jak si ho sehnala ??
    • kikinqva

Re: kikinqva

mno kdyz si das zbozy a tam napises Justin bieber tak tam ti vyjedou ruzny veci od nej nejdriv je tam takovy cerny ale to se mi moc neliby ja mam byli s jeho fotkoua pod tym je napsano Justin Bieber *3*
      • dorisek111

Re: Re: kikinqva

ja ho mam taky..
  • s.asicek

?

Je pravda že nosí průhledný rovnátka ? *4*
    • monouseku1

Re: ?

jj je to pravda ale myslim že je ještě nedávno nosil ale teď už ne ale nwm.viděla sem foto kde rovnátka měl *1*
    • Re: ?

co?ne...
  • Justin Bieber love you is sexy end perfekt sinnyng is sexy love you justin bieber *14* *14* *14* *14*
  • omlouvám se vam se vam strasně moc tobě renato a tem sem nedovolim aby mu nadavali to vam slibuju kamošky :D *1* *15* justin loveeeeeeeeeee you *14*
    • Už nejsem Renata ale Saskie! Zaregistrovala jsem se konečně na Osobnosti.cz!
      • super Saskie omlovam se justin Is sexy
        • Tak už jsem zase renata. Byla jsem tu zaregistrovaná, ale jak jsem tu dlouho nebyla nějak se mi ti zrušilo.
  • ♥JB♥
    Můj idol ,kterýho miluju! chci vidět na živo a udělat si sním fotku můj sen vidět ho slyšet ho na živo! :)***
    Moc ho obdivuju a myslete si co chce on žádnej GAY není! jen mu závidíte jak je KRÁSNEJ-ÚŽASNEJ-MILÉJ-ROZOTMILEJ-DOKONALÉJ-PŘEFEKTNÍ♥♥
    zbožnuju ho! ♥♥♥♥♥
    *14* *14* *14*
  • neví holky co vám na tom vadízavidite neboco
    *9*
    • My nezávidíme jako ty. *16* *10* *16* *6*
  • Miluju te Justine aaaaaaaaa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit