-
Já si myslím liška,ňuňátááá a alaska jsou nějaký nachlazený rýmou to znamená že budeme asi přibuzný protože vy jste my dost nemocný.Jo a komu upadli vlasy a nehty sankra šlápl jsem do hlavy nevýte komu patří? Tak si jí nechám stejně je nemocná a já potřebuju udělat úkoly.
-
-
Tak mě napadá jestli nejsi sám nemocný ty Bacílku. A co vlastně pohledáváš na dizkuzi Jusse?
-
-
love justin *14* *14* justin love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* justin beber love love *14* *14*
-
-
Beber?!
-
-
Co se takhle naučit česky?
-
-
Bieber není české jméno. Co takhle se naučit rozlišovat česká cizí jména? Hezký den.
-
-
-
-
Dekuji
dekuji za přeložení ty věty....=) -
-
Re: Dekuji
jj nz. *4*
-
-
kikinqva
ahoj kikinqvo jaky trickoo ??a jak si ho sehnala ?? -
-
Re: kikinqva
mno kdyz si das zbozy a tam napises Justin bieber tak tam ti vyjedou ruzny veci od nej nejdriv je tam takovy cerny ale to se mi moc neliby ja mam byli s jeho fotkoua pod tym je napsano Justin Bieber *3* -
-
Re: Re: kikinqva
ja ho mam taky..
-
-
-
?
Je pravda že nosí průhledný rovnátka ? *4* -
-
Re: ?
jj je to pravda ale myslim že je ještě nedávno nosil ale teď už ne ale nwm.viděla sem foto kde rovnátka měl *1* -
Re: ?
co?ne...
-
-
Justin Bieber love you is sexy end perfekt sinnyng is sexy love you justin bieber *14* *14* *14* *14*
-
omlouvám se vam se vam strasně moc tobě renato a tem sem nedovolim aby mu nadavali to vam slibuju kamošky :D *1* *15* justin loveeeeeeeeeee you *14*
-
-
Už nejsem Renata ale Saskie! Zaregistrovala jsem se konečně na Osobnosti.cz!
-
-
super Saskie omlovam se justin Is sexy
-
-
Tak už jsem zase renata. Byla jsem tu zaregistrovaná, ale jak jsem tu dlouho nebyla nějak se mi ti zrušilo.
-
-
-
-
♥JB♥
Můj idol ,kterýho miluju! chci vidět na živo a udělat si sním fotku můj sen vidět ho slyšet ho na živo! :)***
Moc ho obdivuju a myslete si co chce on žádnej GAY není! jen mu závidíte jak je KRÁSNEJ-ÚŽASNEJ-MILÉJ-ROZOTMILEJ-DOKONALÉJ-PŘEFEKTNÍ♥♥
zbožnuju ho! ♥♥♥♥♥
*14* *14* *14* -
neví holky co vám na tom vadízavidite neboco
*9* -
-
My nezávidíme jako ty. *16* *10* *16* *6*
-
-
Miluju te Justine aaaaaaaaa *14*
-