Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JoDaPaNi
    Všechno nej k narozkám :)
  • A si nadhernej vesak mocinky moc,A mas krasne pisnicky a sii cindal krasnejsi preju ti to mej se dobre
  • Ahoj já jsem fakt št'astná že ti mohu nasat jseš totiž můj idol s Taylorem Lauutnerem samozdřejmě miluju vás oba dva *14* *14* *14* *14*
  • sestrenice

joo urcitee!! ... rikej si co chces ... .. aa mel 3 holky caitlin atd... rikej si co chcess !!! kdyzz si takova jehoo sestrenice .. tak proc nam nedass autogramyy????to bys musela nejaky mitt
    • Re: sestrenice

přesně máš pravdu *1*
    • lenish95

Re: sestrenice

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
      • Re: Re: sestrenice

ty jsi lenish a ta holka co máš na profilovce je caitlin a psala si ze má 2 sestřenice tak jaktože tam máš tu druhou je to důůkaz NEJSI TO TY!!!!
        • Re: Re: Re: sestrenice

ta holka si asík zapoměla někde brejle *1* *1* *1* *1* *1*
          • lenish95

Re: Re: Re: Re: sestrenice

fakt jo? to bych neřekla protože nosim jen sluneční *1* ale vy ste asi někde nechali MOZEK! víte myslim tu malilinkou součástku co máte v hlavně :D *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sestrenice

mno to máš pravdu že jenom opravdu tou malinkou i pták je chytřejsi nez ty...

tp není pravda:Caitlin byla ex přitelkyne Christian je její brácha a kámoš od justina tak co to tu meleš..

divný...všichni maj AMERICKÝ ména jenom ty ne fakt divný
    • lenish95

Re: sestrenice

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
      • monouseku1

Re: Re: sestrenice

tak mi prosim řekni jak se jmenuješ příjmením já si tě najdu *5* *5* *5*
  • justinqk-bieber-love

,,

Ahojky to jsem já kajuska4 udělala jsem si proněj profilek *4* *14* *14*
    • armenakos1

Re: ,,

prý pro něj...ten to tak uvidí.. *1*
      • kajuska4

Re: Re: ,,

Ale já myslela že tam jenom budu mít jeho fotku!!
  • a Selena Gomes aby taky ch.. protože podvadí justina ja bych snim zila dala bych mu všechno než Selena Gomes chudak justin mrzíměto *13* *9* holky omlouvam se vam justin je cool is sexy *1* *1* *15* *2* *14* *14* *14*
    • Kolik ti je?
    • Jen ať ho podvádí! Ať JB vidí, že v jejich vztahu to není jen on, kdo může podvádět! Do toho Seleno! Ukaž mu, že máš na víc!
  • http://www.facebook.com/pages/Bieber-Fever-JB-cz/342667739148855?sk=notes
  • Love you Justin …
  • hele ty nunataaa ,tady píšou lidi komentáře . jak nás mužeš nazyvat nulami . sama si nula *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Hele to jsi myslíš že jsi mě setřel/a? nepoučuj tady a nauč se jak líp se nabažit tím že jsi taky nula.
  • ach boze

vsichni jste tu male decka, nechapu proc si tu nadavate, at si kazdy pise co chce i kdyz se vam to vsem nemusi libit, si toho nevsimejte at jste na jakekoliv strane mate svuj nazor a nemusite ho tlacit ostatnim
    • alficka

Re: ach boze

Já bych teda chtěla vidět nějakýho fanouška, který by si nechal líbit ty nadávky a urážky na svého oblíbence. Chápeš, že když prostě někdo uráží naše oblíbené zpěváky, tak to je, jakoby urážel nás. Uráží náš styl a vkus a já se rozhodně urážet nenechám. Prostě nevšímat si toho, to prostě nejde.
      • Re: Re: ach boze

chapu ze vam to vadi ale nic s tim stejne neudelate, tem co nadavaji nazor nezmenite a oni jenom maji radost z toho ze se tu rozcilujete

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit