-
ja nevim ale vipada to ze s ni to dite nema *8* ale nevim nevim treba jo ale to nemusi bejt pravda ja to muzu taky říct ja ho miluju *14* *14* *14* no nechame se prekvapit *16* taktak *12* *10* *13*
-
Ted ho nenávidím ještě víc, selena udelala dobře že se s ním rozešla,ona je tak sympatická a on tak namyšlený! Ta sláva mu fakt stoupla do hlavy!!!! Jinak Chudák Selena..Doufám že justin se sklidní !!!!!
-
-
Prosimtě nevim co tady meleš nevim proč je selena chudák když se snim selena rozešla on jí milovalaa ona ho odkopla. Jo viděl si film never say never on si svojí karieru tvrdevybojovala dřeljako kůň aby byl tam kde je dneska
-
-
justin mieří 170cm
-
-
a co my s tím??
-
No a co
-
-
Justin hrál ve filmu cubed? hledam to ale nic se mi nenajde !! nevite o tom někdo něco? diky *9*
-
-
Nehrál, jen k tomu nazpíval nebo napsal písničku.. :) Když se ve fanklubu toho filmu koukneš na 'hudba', uvidíš, že je tam Justin. :))
-
-
Aha, promiň, teď jsem se koukla na jeho filmografii, je možné, že tam někdo napsal Justina jen tak.. Např. Logan Miller má ve své filmografii, že hrál Harryho Pottera, což je vážně blbost.. :D ;)
-
-
-
Nerozumím,proč tady pořád řešíte jeho vzhled, když to není podstatný. Justin vypadá úplně normálně, mě se líbí a spousta lidí by chtělo taky tak vypadat. Na nic si nehraje a vypadá přirozeně. Podívejte se třeba, jak vypadají Rammstein, Ozzy Osbourne nebo Alice Cooper. Takhle bych nechtěla vypadat ani po smrti.
-
-
Tak Rammstein je metalová kapela, takže asi těžko bude mít nad sebou duhu a poníky. Ozzymu je 64 a to, že vypadá jak vypadá, bude asi tím, že byl léta na chlastu a drogách a přežil to!
-
Furt sem ne*er Ozzyho, už o něm mluvíš dost dlouho, vůbec nevypadá přirozeně ani normálně, prostě mimino. Trochu mi připomíná mucholapku, taky se na něj lepí samej hmyz a vynáší ho až do nebes
-
-
Uvědom si prosím, že Ozzymu je šedesát čtyři. Tvůj děda je jistě krasavec, že?
-
-
Já neříkám, ýe Ozzy vypadá jak mimino, ale že Justin vypadá jak mimino.
Náhodou Ozzy je dobrej zpěvák *3* -
Ozzy vypadal příšerně vždycky, to Justin je oproti němu hezounek. A o Ozzym píšu, protože ho tady někdo jmenoval jako dobrého zpěváka, tak na něj píšu svůj názor.
PS: Můj děda vypadá milionkrát líp než Ozzy a je o dost starší
-
-
-
-
videli tste
videli ste ten new videoclip jeho?on je tak krasnej.zavidim ty 13 holce xD -
-
Re: videli tste
aj jaaaaaaaaaaaaaa ji zavidim *4*
-
-
http://magazin.osobnosti.cz/mimozemstanu-justinu-bieberovi-na-letisti-zabavili-opici-211299 další důkaz o tom, že ten člověk je úplně mimo.
-
-
Už tomu rozumím, ty jsi Justinův nejlepší kámoš a letecký personál si tě spletl s opičkou a nepustil tě do letadla viď. A teď tady Justina kvůli tomu pomlouváš, protože on vypadá na rozdíl od tebe jak člověk. Nebo že by ta opička byl Knokos nebo Michal???? Inu, možné je všechno....Michal sám prozradil, že není hezký. V tom případě chápu, že si tady vybíjíte svoji zlost. *1*
-
-
Bohužel, toto mělo být vtipné a nebylo. Asi je něco špatně, zkus to jinak.
-
Tento příspěvek je naprosto prázdný. Místo, abys normálně reagovala, tak napadáš. Už nemůžeš viď? Došly argumenty? Ty se taháš posledních stébel. Pokračuj ale dál, jsem zvědav, co se o sobě dozvím. Jinak to, že "zesměšňuješ" moji přezdívku (jejíž původ ti uniká) jen ukazuje tvoji úroveň.
-
-
Jestli jí došly argumenty? Došly. Tak přibližně před dvaceti stránkami.
-
-
-
-
nesnasi biebra
presne alficka má pravdu ( a to neni po prví) :) nechapu proc nam to rikass kdyz nas to nezajima my jsme jeho FANYNKY .. a chyby TI V TITULKU PAR PISMEN nesnasim biebera ne ?? a vubec nám to ani nerikejj !!! *8* -
Facebook
ahoj hele vy co máte FB pridejte se pls na stránku http://www.facebook.com/editphoto.p hp?oid=143484975686461&success=4&fa ilure=1&failure_file2=132.ppt&error _code=4#!/pages/We-want-Justin-Bieb er-in-Czech-Republic/14348497568646 1
díky
PS:vymažte si mezery -
vanessa
He is absolutely the best singer in the whole world
LOVE YOU. *14* *3*