Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sestřenice

ele ty holka ty jsi asi nejaka upa vymrdlá žejo jako čeština je nejtežši jazyk a težko by si se učila psat tak pekne česky atd.. a asík si zapoměla druhy pravidlo icq v Americe nemaj takže radsu zalez a nemluv bud tak hodná a mimochodem vubec sem nepis ptze si pro smich to radsi budeme vsichni tolerovat holky co sem pisou ze ho milujou a ne nejakou krasavici co si hraje na jeho sestrenu mno a ja sem jeoh zena ne:D:D:D:D trapko *1* *1* *1* *1*
    • lenish95

Re: sestřenice

xDD tvl další exotka vyjebaná :D :D za 1. v americe maj icq,mají ho myslim všude na světe kromě : Baham,Himaláj,a kanárwských ostrovú
      ! češtinu sem se učila 5 let! učila sem se jí i rok předtim než smě se přistěhovaly! ty otom nic nevíš tak drž hubu čupko
      • Re: Re: sestřenice

tyvoe holky nechte ji už bejt !! Tak je jeho sestřenka tak jí to nezávidte ! :-) já ti věřim :-)
        • lenish95

Re: Re: Re: sestřenice

Díky moc :-) a ti kdo mi nevěří tak fatk až dou někam....mě je to jedno,ale já vim co je pravda!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: sestřenice

Vždyt joo :-) celpou dobu ti říkám že když ti nevěřej tak at .. ty víš jaká je pravda .. :-))
      • Re: Re: sestřenice

komu ty budeš nadávat do čupky hej tak ty jsi nejaka postižená holka.. jasny nemel a mlc zakopejse
    • Re: sestřenice

Co to povídáš??!! Já jsem jeho snoubenka!! *1*
      Ne máš naprostou pravdu, ta jeho "sestřenka" je fakt akorát pro smích *13* nechápu...
      • kikinqva

Re: Re: sestřenice

jj máte pravduu mi sme přece všechny jeho ženyy sme se snim přece bralyy a ted o prázdininách snim mame výročí že jo holky *1* *1* *15* twl kdo by by ji na to skočil setřenice *15* takový jako je ona nemůžu ani vidět se vydávaj za nekoho co nejsouu *8* takže ať táhne a holky mi se musíme přece připravit na to výročíí *1* *1* *1* *15* *15*
        • alficka

Re: Re: Re: sestřenice

Kup šampaňský, já beru chlebíčky a Lucka vezme nějaký zákusky *1*
          • alficka

Re: Re: Re: Re: sestřenice

jo pardon Sandruš...ale Lucka je taky jeho žena ta není co řešit
  • z.u.z.k.a

hlasujte!!

čau.. chcete Justin v Praze v O2 arene?.. tak hlasujte v ankete honem!.. je tam možnost bud ještě miley cyrus nebo adam lambert!... miley cyrus je první a potom Adam a pak potom až Justin.. takže hlasujte!! :)
    • z.u.z.k.a

Re: hlasujte!!

http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx
  • To je strasnej samponek :D nechapu co na nem vidite :D Zjistene si preklad textu v jeho pisnickach... no "pisnickach" spis shitech :D
  • Je pravda, že Justin pojmenoval svoje přirození Jerry?
    • aluska33
      Justin ho tak nepojmenoval!!.....To byli Belieber's všechny jeho části těla maji jméno..
      • Kronoss1
        Tak to je už hodně úchylné.
        • No úchylné to je, ale k němu to sedí, vždyťje to úch*l
      • Jaká část jeho těla se jmenuje Tom? *1*
  • Mnohem radši mám Hilary Duff, Megan Fox, Lucie Vondráčková, Tereza fajksová, Monika Absolonová, Taťána Kuchařová, Jitka Kocurová, Amanda Seyfried, Adela Banášová atd, to jsou celebrity, aspoň jsou blonďatý jako já a chytrý jako já a ne takový ořezávátka jako Justýna Bieberová
  • annaduchkova

Justin mi toho tehdy hrozně moc dal,a jeho písničky mě baví a uklidnují je to můj idol.Mějte se rádi,mějte rádi Justina.A zase u dalšího videa,příště to bude sketch.

• Motiv do mobilu

Chcete motiv do mobilu s Justinem? Více zde http://justinbieber-fansite.blog.cz /0910/chcete-motiv-do-mobilu-s-just inem#komentare Je to fakt mega hezké :)
  • =)

ten je proste bozi *4* *14* *14* *14* *4*
  • sestrenice

presne sandruš má pravdu :)
  • sweet.anne

Justin

Justin bude tento týden točit nový videoklip, bude to na písničku Somebody To Love. ♥♥♥ :)
    • alficka

Re: Justin

jojo to jsem taky četla.taky se těším,jedna z nejlepších písniček *4* *14*
    • kikiss11

Re: Justin

Už se hroozně moc těším!♥
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Já taky! <33
        • kikiss11

Re: Re: Re: Justin

Já nechápu, vždycky, když posloucháp Justinovy písničky tak jsou božské, ale když slyším One Time tak je to vždycky úplně jiný!♥ Přece je to jeho první debutový singl, který ho vyzvedl nahoru, no nejen to..je dokonalý celý!♥
          • Re: Re: Re: Re: Justin

hejky One Time je úpe ae úpe nej jeho!! ♥♥♥♥upe miluju :* ♥♥♥ *14* *14*
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Justin

PŘESNĚ SOUHLASÍÍM !!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Justin

Jéé to bude super .. přesně už se těšim :))) *14* *14* *14* justinek nááš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit