Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hello Justin Bieber I love you you're the best for me, and even if someone because of that swears it does not bother me as I abide mime and never relinquish you I love you *14*
  • Michal: Není pravda, že Justina proslavil jeho management, víš, když je člověk poleno, tak z něj hvězdu neudělá ani ten nejlepší management ani marketing. A taková "úžasná makovice" jako ty by tuhle prostou skutečnost měla dávno vědět. *5*
    • Ano, proslavil se úplně sám, bez internetu, bez manažera. Jasně.
      • Trotlíčku Michale, management využívají všechny hvězdy, dokonce i ti tví skvělí Rolling Stones víš. Koukám, že argumentů tady máš plnou hubu, ale tak jednoduchý věci vůbec nechápeš.
        • Ale je něco jiného se díky managementu proslavit a něco jiného ho využívat.
  • makca.m

ouu :D

mnoo co prostě dodat :)...chci hooo!!!!!!!!!!!! :D :) *14* *14* *1* *1*
    • kajuska4

Re: ouu :D

jj ja taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • makca.m

Re: Re: ouu :D

hej den do něho všechny :D..tak buď se o něj porveme :D(nevýhoda pro nás :D)...a nebo ho roztrháme na malinkatý kousíčky a pro každou bude kousek (nevýhoda pro něj :D)...bohužel bych nebyla schopna ani jedné z možností *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ............ *14* *1*
  • kikiss11

Justin

Ahojky holky viděly jste tu fotku kde Justin políbil tu dívku z klipu One Less Lonely Girl?? *7* Ta holka se má co....Ach jo já ci taky *9*
    • dorisek111

Re: Justin

njn o tom asi budeme my vsechny jenom snit *9* *9*
  • dorisek111

jezisi

ale holky no tak dost!!!!nehadejte se je to tu hruza!!!!kazdy at si mysli svoje
  • trapáás= X

Hej.. tak to je trapáás... =D =D... nevím jestli ti to nebliklo, ale na tý fotce je Justinova bývalá holka.. =D... asi to moc nesleduješ coo? ... ehm... já sem jeho sestra.., a o prázkách se stehuju do Ameriky... nooo, ale jeho icq Vám nedám, protože mi to zakázal... =D.. ani debil by tomuhle neuvěřil... prober se holka... ;)
    • lenish95

Re: trapáás= X

jeho sestra nejsem!! sem jeho sestřenice,neumíš číst?! a nestěhuju se do ameriky!! ale do kanady,do Ontaria k jeho rodičům!!!!! teť je v americe v los angeles a nahrává!!!
      • Re: Re: trapáás= X

Jéjky já ti věřim :-)
    • lenish95

Re: trapáás= X

to neni jeho holka xDD to sem já tvl :D :D vy ste fakkkt dementi ! Vy nemůžete vědět jaká kdo byla Justinova holka atd. to vim já..no nevim úplně všechny co snima chodil to mi neříká ale hodil s : Annou Kdetswiens
      Monicou Messonaw
      a pak sněakou Sarah....jinak nwm
  • roxanda

fotky

sem nastvana... dala jsem sem asi pred 3mi dny 5 fotek justina (nove) a nic se tu neobjevilo.. sakra :( *8* *16*
  • snat tě nezavřou :( *13* *13* *14*
    • Mimo třeba když ho zavřou tak tam najde prince na bilim koni nebo černým?:D
  • i ♥ justinn *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit