Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ešte........
    keby ako vy hovoríte, nemal fanúšikov tak
    - vypredal by legendárne miesto madison square garden
    - mal by na twt 30mil. fanúšikov
    - vyhral by toľko cien
  • alficka

<3

Já ho táák miluju!!! Miluju jeho písničky, prostě celýho *14* ...až je to smutný *9* *14*
    • Re: <3

Ja zas dybych mela sepsat seznam vlastnosni jaky ma myt muj vysnenej kluk jak se ma chovat a jak ma vypadat tak z neho vypine Justin. *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: <3

ano presne tak tohle je muj vysnenej kluk a on misi bydlet tak daleko!!! *14* *14* *5* ja ho prste zboznuju *14* *14* *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: <3

Přesně. *14*
        • alficka

Re: Re: Re: <3

však já taky někdy málem brečím *9*
    • sweet.anne

Re: <3

Já ho miluju tak, že se někdy kvůli tomu rozbrečím. *9* *14*
      • kathuska

Re: Re: <3

ja ho taky taky moc miluju ze jse taky rozbrecim *4* *4*
  • tjn

ahojíík holky
    ale dit hlasovat už nejde aby justin přijel do česka vyhrálo to polsko my jsme to vyhráli u miley cyrus tak aspon něco ne?=) jj viděla jsem tu fotku podle mě ... ta fotka měla bejt v tom videoklipu One Less Lonely Girl aspon já si to myslím nevíím jak vy :-)
    • kikinqva

Re: tjn

de to hlasovat vono už to znova pustily víš ale nwm kčemu jim to je ale já hlasuju těch každých 20 min *14*
  • miley-destiny

loll

on nemá žádný skype co jste tak blbý já vím kdo je prtž bydlím v L.A. ale to neznamená žee se stím budu vytahovat má možná fb pod jiném jmeně kdo by na to přišle nevěřte tím bláznům jsou to blázni omě si to bude tky myslet jenomže já mluvím pravdu asi takhle
    • Re: loll

presne miley-destiny ma pravdu Ja mam jeho fb a samozrejme ze ho ma pod jinym jmenem a akorat dnes jsem si s nim psala a psal ze prijede do ČR alke jeste nevi kdy a pak mi pres mail posle jeho podpis a ja si ho pak vytisknu a kdo mi neveri tak at everi jste naivni kdyz neverite a justin skype nema... :D *1* *1* *1* *1* a chtela sem i listky do zakulisi ale on rekl ze mu to jeho manazer nedovoli tak nemuze ale rad by dal...
    • lucy-bieber

Re: loll

jo můžeš bydlet v L.A ale jak ho můžeš znát on nebydlí v L.A a pochybuju že by za tebou z ATlanty leťel do L.A a řekl ti o sobě všechno.. pochybuju... xDD
    • miskad

Sory,ale jaktože mluvíš tak dobře česky?
      • miley-destiny

Re: Re: loll

prtž sem vyrůstala v ČR ale on je v Atlantě ale moje mataka je návrhářka atáta manažer tak asi znám takový lidi nemyslíte
        • armenakos1

Re: Re: Re: loll

čaw lidi jsem ze stránek osobnosti miley cyrus....... nevěřte miley-destiny. jen kecá samí hovadiny a navíc kdyby bydlela v Americe tak přece v americe nemaj háčky a tak.. takže by nám tu vůbec nepsala normálně s háčkama a čárkama.. xDD a další věci... prostě jí nevěřte.. at vám napíše co chce.. je to výmysl.. *3*
          • Re: Re: Re: Re: loll

Já miley-destiny taky nevěřím... Ale když zmáčkneš jednu z kláves a pak ještě určitý písmeno, tak můžeš napsat i háček, nebo čárku, to dokáže každá klávesnice *3* Ale nebydlíš v L.A., mylko-destiny!!! *16*
    • monouseku1

ja si taky myslim že nebydlíš v L.A.takový kecy....
    • Re: loll

a my ti máme věřit že bydlíš v L.A?? proč by jsme to dělali?? .. spousta lidí tu kecá.. tak to můžeš i ty!!!
      • miley-destiny

Re: Re: loll

dost lidí vám to dokáže
  • Luky1987

Justin Barber je podpriemerný spevák. Aj celá Amerika🤮

• Já vážně nevím, o co vám antifans jde. Jste vážně k smíchu. Proč sem furt píšete, že Justin neumí zpívat? Napsali jste to snad milionkrát a píšete furt jedno a to samý dokola jak blbečkové. Že vás to baví. Mimochodem, mě se zase nelíbí System of a Down - kravál a ne hudba. *1*
    • No tak se ti nelíbí no, je to tvůj názor, mě nerozhodíš :). Přesně s tímhle jsem totiž počítala, když jsem sem psala své oblíbence.
      P.S. Pro někoho kravál, pro někoho slast pro uši. Já zas nepovažuji za hudbu to, co vypouští do světa JB :).
      • A pro někoho je slast na duši zase Justin.
  • smích

mno jako už sem ani nenapíše tý jo ty jsi teda hrdinka:D:D:D:D mno jo a příště si můžes vymyslet to že si jeho holka s kterou se vyspal ach boze boze:D:D
    • lenish95

Re: smích

víš proč sem sem dlouho nepsala?! protože to nemá cenu sem psát když si nikdo nevěří,ste fatk upe blbý ale jestli mi nevěříte tak je to vaše věc a mě je to fuk!!!
      • Re: Re: smích

Já ti věřim .. nechápu proč ti nevěří že máš Justinka jako bratrance .. to neznamená že když on je slavnej a je s Canady že nemůže mít jako sestřenici češku .. :-) já ti věřim :-)
        • lenish95

Re: Re: Re: smích

no j ánejsem češka,taky sem se narodila v kanadě, ale přestěhovali js¨me se
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Jojo já vim :-))
      • Re: Re: smích

mno jasný mě je to taky šumák ale tak kdyby jsi si tam dala jinou fotku a ne s jeho ex...
        • lenish95

Re: Re: Re: smích

:D omg vy už to přeháníte! na tý fotce neni jeho EX holkA!!!! Vy ste fakt asi úplně blbý nebo co......vy Juss neznáte takže nemůžute vědět kdo je jeho ex atd.!! A ty díky že si se mě zastala :))
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Neni zač :-))) ale ty jim nemusíš co vysvětlovat :-))) at třeba myslej že seš lhářka ale důležitý je že ty víš pravdu a že víš jak to doopravdy je .. :-)) nejhorší je že ty holky nevědi nic a furt měktaj .. tady přes net si na tebe dovolej cokoliv ale kdyby tě měli někde potkat tak jsou posraný strachy .. :-)))
  • hanicka10

????

Nevíte jak se jmenuje holka ve videoklipu One Time a One Less Lonely Girl?Diky *4*
    • Re: ????

this Girl is : Stenny NessA Smith :)))
    • katie.mason

Re: ????

myslím že jasmine villegas ale nevim to jistě :D
      • lucy-bieber

Re: Re: ????

ale to je baby
        • domca006

Re: Re: Re: ????

ve one time hraje kristen rodeheaver a one less lonely girl je grace wilson..:))
          • hanicka10

Re: Re: Re: Re: ????

děkuju ti moc krát *4*
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: ????

nz..:))
  • ahoj justine si moc heskej Lubim Ťa :) moc lasko má :) *14* *14*
    • *7*
  • jo a kdyby jste se náhodou rozumně rozhodly: https://www.facebook.com/I.Hate.JustinBieber1?fref=ts

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit