Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinqva

ahaa tak to jo ... tedko jsem se koukala na to bylíí ... me se to byli libi vic nez to cerny .. ae u toho byliho se mi nelibi ta jeho fotkaaa neim pročč .. ae nelibiii ...
    • kikinqva

Re: kikinqva

jj kazdemu se libi neco me sem tam taky moc nelibia le na tamtech cernejch je napsano jen jeho meno a neni na tom jednom sko vubnec videt v tom napise
  • titulek

je to šulin
  • jj jb je trochu heskej ale já jeho fanynka už 2 roky nejsem od 6 jsem byla jeho fanynka ale 1 písničku má heskou *7*
  • Vsechno nejlepsi k tvym krasnym narozeninam a spokojenosti do dalsich let. Happy birthday.
  • Já opravdu nechápu co tím všichni chcete dokázat tím že sem píšete že je debil,příšerný.. atd..nejprve se zamyslete co sem sakra napíšete do ha***u už fakt toto !! není to normální..my vám taky budeme příště hnusně komentovat vaše idoly a oblíbené herce či zpěváky takže se laskavě uklidněte je to fakt nenormální..bežte se léčit,a pokud se vám nelíbí tak sem nic nepište ;) děkuji.
  • love you love me *14*
  • Knokosi, ty jsi nadrženej viď??? *1* *1*
    • Tak toto bylo velmi vtipné, strhující, odvážné, plné satiry, sakrasmů a ironie. Opravdu, tento příspěvek by se měl uchovat jako skvost pro budoucí generace.
    • Kronoss1
      Takhle se teď mluví ve školce? Tohle může napsat jen člověk, který ještě ani nedorostl do puberty. Lituji tě.
    • Dělá ti dobře se ztrapňovat?
      • Dělá ti dobře si hrát na pana chytrého, který snědl celou moudrost světa???
  • justin

holky všechny ste úplně pitomý!!!!máte všichni pravdu že je úžesnej,a krásně zpívá.ale psát sem furt to samý.je to borec ale kdyby tu to čet nějake dospělej tak umře smícy *4*
    • Re: justin

jezis no a!!!
      *9*
    • sweet.anne

Re: justin

Ať si umře. *4*
      • Re: Re: justin

Tohle se neříká...smrt se nemá přát nikomu na světě.!!A kdyby něco,tak jenom na něj žárlíš..!! *1* *14* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: justin

A ty si myslíš, že jsem to myslela vážně? A na koho jako žárlím?
          • Re: Re: Re: Re: justin

na justina
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: justin

Promiň, ale top jsi nepochopila co jsem tím myslela. Nauč se číst.
  • loreta
    justina moc nemusim on je takový *12* *12* *12*prase
    • To by mě zajímalo v jakym smyslu *15* a nejseš to tak ty když maš 3 prasata jako smajliky ty? *1* *3* *16* *11* *10*
  • natushka

Muck:-*

Jeeeevaaa Justin Bieber je upa nadhernej ca upa suprově zpívá MÁM TĚ MOCINKYY LADAAA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit