-
kikinqva
ahaa tak to jo ... tedko jsem se koukala na to bylíí ... me se to byli libi vic nez to cerny .. ae u toho byliho se mi nelibi ta jeho fotkaaa neim pročč .. ae nelibiii ... -
-
Re: kikinqva
jj kazdemu se libi neco me sem tam taky moc nelibia le na tamtech cernejch je napsano jen jeho meno a neni na tom jednom sko vubnec videt v tom napise
-
-
titulek
je to šulin -
jj jb je trochu heskej ale já jeho fanynka už 2 roky nejsem od 6 jsem byla jeho fanynka ale 1 písničku má heskou *7*
-
Vsechno nejlepsi k tvym krasnym narozeninam a spokojenosti do dalsich let. Happy birthday.
-
Já opravdu nechápu co tím všichni chcete dokázat tím že sem píšete že je debil,příšerný.. atd..nejprve se zamyslete co sem sakra napíšete do ha***u už fakt toto !! není to normální..my vám taky budeme příště hnusně komentovat vaše idoly a oblíbené herce či zpěváky takže se laskavě uklidněte je to fakt nenormální..bežte se léčit,a pokud se vám nelíbí tak sem nic nepište ;) děkuji.
-
love you love me *14*
-
Knokosi, ty jsi nadrženej viď??? *1* *1*
-
-
Tak toto bylo velmi vtipné, strhující, odvážné, plné satiry, sakrasmů a ironie. Opravdu, tento příspěvek by se měl uchovat jako skvost pro budoucí generace.
-
Takhle se teď mluví ve školce? Tohle může napsat jen člověk, který ještě ani nedorostl do puberty. Lituji tě.
-
Dělá ti dobře se ztrapňovat?
-
-
Dělá ti dobře si hrát na pana chytrého, který snědl celou moudrost světa???
-
-
-
justin
holky všechny ste úplně pitomý!!!!máte všichni pravdu že je úžesnej,a krásně zpívá.ale psát sem furt to samý.je to borec ale kdyby tu to čet nějake dospělej tak umře smícy *4* -
-
Re: justin
jezis no a!!!
*9* -
Re: justin
Ať si umře. *4* -
-
Re: Re: justin
Tohle se neříká...smrt se nemá přát nikomu na světě.!!A kdyby něco,tak jenom na něj žárlíš..!! *1* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: justin
A ty si myslíš, že jsem to myslela vážně? A na koho jako žárlím? -
-
Re: Re: Re: Re: justin
na justina -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin
Promiň, ale top jsi nepochopila co jsem tím myslela. Nauč se číst.
-
-
-
-
-
-
justina moc nemusim on je takový *12* *12* *12*prase
-
-
To by mě zajímalo v jakym smyslu *15* a nejseš to tak ty když maš 3 prasata jako smajliky ty? *1* *3* *16* *11* *10*
-
-
Muck:-*
Jeeeevaaa Justin Bieber je upa nadhernej ca upa suprově zpívá MÁM TĚ MOCINKYY LADAAA *14*