Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://cms.justin-bieber56.webnode.cz/
    *1* Přidej se čti si a všechno!
  • dorisek111

kuk tam!!

ahojky juknete se na toto video...je natoceno vcera 25.3.2010...MY WORLD 2.0 is out in STORES...and I THANK U!! je to na youtubku..
  • nevím,

to Eenie-Meenee se mi moc nelíbí
    • Re: nevím,

mě se líbí je hezka ale jak řika alficka každej ma jinej styl =) *3* *3*
    • alficka

Re: nevím,

mě joo to je jedna z mých oblíbených písniček *1* ale každej máme jinej styl =D
      • ladyy_bieber

Re: Re: nevím,

přesně ... mě se taky líbí :)
  • Justinova kniha

Tak sem tak různě četla komentáře k tomu jestli tady v Čr jeho kniha vyjde a rozhodla jsem se že to zjistím.Napsala jsem do jednoho knihkupectví a zeptala se jak to s touto knihou vypadá,že má vyjít v říjnu v Usa a v Anglii a tak jestli bude přeložena i do Jč..odepsali mi že,s tím můžem počítat tak za rok a půl asik.Tak si ještě počkáme. :)Škoda,těšila jsem se na ní. *3*
    • tlapka055

Re: Justinova kniha

hele až vyjde tak si ji proste koupíme=D ;) *3*
      • Re: Re: Justinova kniha

Hele to je jasné,sem hodila echo nééé :D *3*
  • The Offspring FOREVER!!!
  • nikolletka

cute XD

___hmm tak to je moc luXusní boy :oDD
    ___má mazec songy ..
    ___tak sem zvědavá jak dlouho vydrží
    ___na 1 mistech :oDDD
    • Re: cute XD

nech ho na pokoji ty kravo jedna radsi se koukni na sebe a pak mluv a drz hubu pi.........!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • stember

Re: Re: cute XD

nějaká pošahaná ne??xD *15* *15* *15*
      • nikolletka

Re: Re: cute XD

omg tak to sry ae nějak netušim co sem o něm řekla špatnýho že takhle nadáváš...
        já ho mám jako zpěváka ráda tak nwm co ti je?!!
  • Justin je užasnej, zbožnuju ho! ;) Nejsem jeho typická fanynka, ale je opravdu skvělej! :) Obdivuju ho, umí toho tolik! :) Je strašně nadanej, má užasnej hlas. A na jeho fanynkách mu záleží..:) :* I love JB! :) Je prostě krásnej! *3* a když se ti nelíbí, tak ho nech bejt a nepiš sem blbosti, děkuju ti! *3* Snad, někdy zazpívá Justin v Čr! :) Hned bych šla na jeho koncert..:) :* A jeho novej sestřih mu strašně sluší! :) Prostě je skvělej! :) *14*
  • Vy píšete, že to co píšeme my nejsou argumenty. A je snad argument toto? "Justin je nejhorší zpěvák, vypadá jak holka a je gay. Nesnáším ho!!!"
    • Kronoss1
      Samozřejmě, že tohle argument není. Ale tohle jsme například já a Michal nepsali, takže se věnuj našim argumentům, jestli na to máš. Tvoje dospělá kamarádka ADELE na to nemá.
    • nevim co porád máte to kvuly te pisnicce (baby)
    • No dyť, takový argument by nevymyslelo ani dítě ve školce. Na tohle je potřeba mít demenci v hodně pokročilém stavu.
      • Kronoss1
        Zrovna ty to musíš poznat.
  • Lusinka33
    Lepší apokalypsa než bieber aspoň by od něj byl klid *1*
  • Mužete my říct kdo my zmazal komentař Dělate si země Srandu? Nebo co ja vam snad taky mažu komentaře nebo co ja to Normalně nahlasimm Toje naposledy jasny tak jaaa Tady napíšu svuj nazor a vy my to vymažete .!!!!!!!
    • Pane bože, kvůli jednomu vymazanému komentáři tolik humbuku?? Nepřeháníš to už trochu? Jsou 2 tipy lidí (Ohledně Justina Bibera) : První jsou ti kteří jsou jeho fanoušky. Druzí jsou ti co ho neustále řeší! Není rovnice, tak ho neřeš!
    • Česká gramatika Vám zřejmě mnoho neříká, že? Zkuste si občas po sobě příspěvek pročíst nebo při psaní sem tam nahlédnout do pravidel jazyku českého.
      • y
      • Tady je nekdo ale chtry
    • Doporučuji ti být slušná a trochu se spřátelit s pravopisem. Bude to mít minimálně čtyři pro tebe žádoucí efekty:
      - lidé, kteří si to přečtou si hned nepomyslí "sprostá desetiletá holka, která neumí psát" a budou tě brát trochu vážněji
      - tvé příspěvky budou mít šanci být dočteny do konce
      - tvé příspěvky nebudou mazány
      - tvé chování nebude vrhat negativní stín na všechny fanynky
      Popřemýšlej nad tím.
      • Naprosto s tebou souhlasím Edith! Máš pravdu.
      • Tohle je hezky řečeno, pevně doufám a věřím, že lidí jako jsi Ty na této stránce bude stále přibývat, protože jinak se tady ty namyšlené holky, co si o sobě myslí, že jsou ve všem znalé a svět jim leží u nohou asi zblázní...
      • Ani 1 muj prispevek nebyl smazan a akorat pisu bez hacku a carek
        • To nebylo na tebe, ale na Natty, která se tu vzteká, že "jý zmazali komentař a dělají si zni Srandu".
          • Aha tak promin
          • Ale ty skoč do zdí Nehraj si na Nic.:D Se musiš všude cpat co? Všechno musi komentovat a dělát zesebe tu Nejchytřejší a přitom nic.:D LOL Edith
            • Tak hele uklidni se Edith má pravdu nauč se psát nějaká holky se tu vzteká kvůli tomu že ji smazaly komentář prosím tě můžeš mi tu napsat co tam bylo tak duležitého? Si ho logicky napíšu znova a znova kdyby ho smazali. Tak tu nedělej scény kvůli komentu ano zlato. ♥♥♥
            • Kdyby ses těmito radami začala alespoň trochu řídit, lidé, kteří si tvůj příspěvek přečtou, by tě začali brát víc vážně. Klidně se mi vysmívej. Klidně se vysmívej pravopisu a slušnosti. Ale kdyby ses nad tím zamyslela, došlo by ti, že na tom něco bude.
    • Jo jak to jako udelali furt by jen justina hejtovaly ale kdyby to udelal on tak by bezeli zalovat za mami.kou
      • Myslím, že kdyby to on udělal (sice o této stránce vůbec neví a hádky haters s fanoušky jsou mu asi fuk), tak by si tu většina jeho odpůrců o něm pomyslela své.

PS: Proč se pořád fanynky dovolávají matek všech okolo? Nevidím to tu poprvé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit