-
milacek justin
no,ja teda nevim jak vy ale me se justin libi moc a je mi uplne jedno,jestli je v bilym tricku nebo cernym!!!!! *14*
me prijde stejnej fesak at uz ma na sobe cerny triko nebo bily nebo ja nevim co jeste!!!!!
proste je to milacek!!! -
-
Re: milacek justin
ach jo ale mi se nbavime o jeho trickach ale o mim triscku kde mam jeho..!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *14* *14*
-
-
Co se to děje??
Všude na facebooku jsou fotky kde je justin a selena kde se muskají a pořád se spolu lísají....Na různých profilech(nevím jestli jsou pravé) Selleny je ve statusech furt napsané "I love Justin Bieber,he is my heart...tak jak to teda je???? *7* -
i love Justin bieber
i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
achjo....by mě zajímalo co pod tou lebkou ta holka má....Justin by takovouhle volovinu neudělal.....nwm co tady řešíte..stejně si to nepřečte...vím ste jeho fanynky ja jeho taky :D :D....ae mělo by vám bejt jasny....že ta holka si vymejšlí....akorát o něm píšou voloviny....nwm..prostě to nedává smysl...:D :D a pokud vím Justin z koncertů..jde vždycky na autogramy..a pak rovnou do auta..takže nwm kde by si našel čas aby se sešel s nějakou holkou co nezna..prostě ta holka patří do blázince.. :D :D
-
justin je nejlepší
-
Beatrissek
B+J= *14* chcííííí ho -
Singer
Hello tomorow is my koncert at 19:50 in the Pilsen *5* *5* *5* goodbye listening :love me One Less Lonely Girl and one time -
-
Re: Singer
Zaprvé: koncert se píše concert, ale většinou se říká performance
Zadruhé: tomorrow a 19:50 se dává až na konec věty, protože je to určení času
Zatřetí: nemůže mít koncert v Plzni, když je právě teď v LA a točí klip na Baby..
Začtvrté: mám ještě xxx důvodů, proč nejsi Justin
Zapáté: myslíš, že ti tady někdo bude věřit? -
-
Re: Re: Singer
Přesně tak.....já rozhodně netuším proč si na něj hraješ!!!
Tohle ti fakt nikdo neuvěří!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Singer
to mas teda pravdu bych se divila kdyby to byl!!nema @seznam.protoze je to američan.nikdo ti to neverí!!!!a neuveř
í! *16* *16* *16* *15* *1* jen debil sem napise neco tak blbyho ze je justin!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Singer
JJ Mate pravdu tech duvodu je hodne a hlavne Justin nemuze mit @seznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Hahahah Nauc se nejdriv psat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Singer
Di do píči kundo zmrdaná nebo nej čuraku vymrdanej *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Singer
nadavej si laskave sam sobe a ne holkam a justinovi!ses ubohej!!!vydavat se za justinka!!!na nej nemas!!radsi dej svou fotografii ve stylu jak poozuje justin a nech hlasovat ostatní na facebooku:kdo je hezci?ja nebo justin! -
Re: Re: Re: Re: Re: Singer
Hmm a najednpu uz mluvi cesky co??? *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Singer
tak to chci vedet a hlavne si to muzeme sehnat na Interenetu kde bude mit concert!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
sestrenice?? tu uricte !!
alficka a tobe děkujuu že ses mě zastala :) -
-
Re: sestrenice?? tu uricte !!
není vůbec zač... někerý lidi prostě nechápu..
-
-
Panebože všichni ho milujou protože "vypadá ůžasně" ale stejně jsou milionkrát lepší třeba Viralbrother
-
-
Omg pochybuju o tom, že Viralbrother zná někdo Ameriky ;) Jsou super leda když se chce člověk zasmát :) S Justinem je ani srovnávat nemůžeš holka, tutově toho Justin dokázal víc než oni.... :D
-
-
blbka aluska posrana *13* *13* *13* *13* *16* *3* *1* *2* *15* *5*