Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to teplouš má holej zadek *9*
    • Re: Já

zavidis ze ty ji mas chlupatou?
    • Re: zuzanka

justinek je miláček na tom se khodneme né????????? *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: zuzanka

To ano. *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: Já

*7*
  • jacksonka001

Stránka

*9* ahojky holky...prosím vás...neznáte někdo Justinkovi oficiální stránky??? *14*
    • roxanda

Re: Stránka

nevim jestli to je official ale je dobra - http://www.justinbiebermusic.com/ne ws_d.aspx?nid=5987
    • kikiss11

Re: Stránka

Jsou to asi tyhle: www.justinbiebermusic.com
      *3* *3* *3* *3* *3*
  • poradi mi nekdo?

Ahoj chci se zeptat jakou ma Justin oficialni adresu na netu poradi te mi nekdo???Predem dekuji
    • Re: poradi mi nekdo?

http://www.justinbiebermusic.com/
      nebo kidrauhl na youtubu..x))
  • T.H si super kamoška,mám ťa veľmi rada.Justin Bieber vždicky som hovorila že si teploš.Ale najlepšia kamarátka T.H ma presvedčila že je Justin Bieber super.:-D :-D
  • To jsou ženský no, ty se budou hádat pořád.
    I když já si taky osobně myslím, že je blbej, protože i jakejkoliv zedník má větší talent než tady ten JEBE to je fakt úchyll, kdybych ho mněl bodovaz body od 0 do 10 dostal by ode mě hodně bodů, ale mínusovejch, prostě pod 0, prostě -10 bodů by získal, jako zpěvák ovšema i jakocelebrita, ale jako pitomecc by mněl 10, jo ale fakt, toto myslím vážně
  • ammenn

Je to lama

je to nadrženec ještě horší jak enrique iglesias
    • Re: Je to lama

rači se nevzjadřuj!!! on je supéééééééér a hezkej!!!!!!!!
    • Re: Je to lama

Hih jak může bejt nadrženej když sám řek že první sex bude mít až po svatbě tak to nedává smisl aby byl nadrženej *1* *8* *15* *13*
  • roxanda

poardite?? :)

ahoj holky, poradite mi prosiim s tim, co se ted nejak blizko ma stat?? treba nova pisnicka nebo videoklip??? dekuju *3*
    • alficka

Re: poardite?? :)

bude se natáčet videoklip na somebody to love...první co mě napadlo
      • sweet.anne

Re: Re: poardite?? :)

Klip na Somebody To Love dnes dotočil. A předtím točil klip na písničku Rich Girl se Soulja Boyem. Měly by vyjít někdy na přelomu května a června. ;)
        • roxanda

Re: Re: Re: poardite?? :)

dekuju mooc :)
  • domca006

video

nádherný video o JB..musíte skouknout..:))
    • Re: video

Lidi podivejte se asi na 15-ctou strano nahoru a tam jedna holka pise ze č roky zika v Americe v Hoolywoodu a tak ze to nemuze bejt pravda ja znam nejake takove holky ale tohle takovek kecy to muze rict jen DBIL! *15* *15*
    • domca006

Re: video

http://www.youtube.com/watch?v=L7pi HxVzGzg&feature=player_embedded
  • Sorry to psal můj brácha z mého pc takže je to za mě :-) , ale jaksi s ním souhlasím (on chtěl být anonym)
  • etyna

ahojte

ahojte lidicky tvj..:D mam v kompu tunu justinovych fotek jenze me to mse nebavi davat po jednom..:_( neznate nakej zbusob jak by to slo rychlejc?? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit