-
vim
no jo ja vim ze neprobirame tricka kdo jake si koupi atd...ale jenom ze tu nekdo psal ze si koupi tricka od justina a s justinem a blablabla.no tak jsem se jen pripojila...podle me,justin je krasnej v bile mikce a v cernym nebo cervenym triku.. -
Chacha mimozemšťan chacha!!! Nejradši bych na tebe ukázala prostředníčka ty Justýne, ani jsem nevěděla, že pěstuješ opičky, byla by v letadle chudák, jenom ty by ses s ní vychloubal "Ooh já jsem Justýnek a mám opičku, nechcete taky vypěstovat za 10 melounů $, je vyšlechtěná ooh!
-
-
Opičky se nepěstují, ale chovají....
-
-
Heeej..!
heej..tak tenhle kluk..!! http://www.youtube.com/watch?v=JiIS RZB8-7A má hrozně podobnej hlas jako JB..!! <3 koukněte i na jiný jeho písničky..je fakt dobrej..je mu 13 a je z německa..ale má uplně podobnej ten hlas..!! aaaaaaaaaa..!!! (u odkazu vymažte mezery..:D) -
-
Re: Heeej..!
nebo tohlke..!!! tady má uplně stejnej hlas..!!!! http://www.youtube.com/watch#!v=cet zl88qkdA&feature=related -
-
Re: Re: Heeej..!
jééé *14* fakt máš pravdu *14* -
-
Re: Re: Re: Heeej..!
ty jo fakt ho má podobnej *14* myslim že tyhle písničky justina dává na youtube aby se taky proslavil jako justin *14* ale má na to *3*
-
-
-
-
Jo ať ho klidně pes zakousne:-)
No mně je jedno co s ním bude, hlavně ať se hezky rychle někam zamče a ať si prozpěvuje třeba na hajzlu, ale ať to nenavádí ostatní lidi aby ho poslouchaly, vy co ho posloucháte jste se asi zbláznili, protože on vás akorát svedl k tomu abyste ho poslouchali, ale jinak nic víc, nebojte jednou na to určitě doplatíte!!! Ale my co ho nesnášíme můžeme být vklidu. Je to největší zmetek světa!!! A já svůj názor nikdy nezměním, určitě ne na Biebera -
-
On nikoho nenavádí, fanoušci si ho sami vybrali a to proto, že se jim jeho hudba líbí. Takže máš pech, holčičko. *3*
-
-
Ne, fanoušci (náctiletí i mladší holčičky) si ho vybrali proto, že se o něm píše v Bravu, pořád ho točí na Óčko nebo v nějakém komerčním rádiu (Fajn radio, Evropa 2 atd...).
Edit: Dnešní člověk bez orientace v méně známé hudbě má v podstatě na výběr mezi JB, 1D, Rytmusem, Lady GaGa nebo Linkin Park, popř. dalšími komerčními (s)hity. A to věru dobrý výběr není. -
-
Linkin Park a s*it?? Propláchni si uši.
-
-
Jo, Linkin Park je elektronickej sh*t.
-
-
Nesouhlasím, ale každý má právo na svůj názor.
-
Tak o tom jsem nikdy neslyšela
-
-
-
No a co????
-
-
-
-
I love you fanin.Next Week released my new album.Really love you.
Justin Drew Bieber -
nazačátku se mi justin líbil ale ted hrůůůůza děs běz *8* *11* *12*
-
-
To že Tebe sa to nepáči neznamená že je to hrôza. : (
-
-
hele neni to nagor!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
nagor vazne neni ale je ma.gor
-
No já souhlasim *1*
jeto na *11* *16*
-
-
POčuvajte ma sem.Čítala som si moje staré komentare a hadky s ludmi :D myslím že taketo veci vobec niesu potrebne aby sme sa hádali *4* Ja justina stale lubim *4* aj ked sme možno polku sveta od seba *16* *1*
-
ehm...
Kráááávooo!!!!!!Nechápu jak můžeš vědět jestli má holej zadek nebo jestli je teplouš demente....Jo a má holku tak asi teplej bejt nemůže..Kundo proč sem lezeš když ho nemáš ráda..Mx víme že ho nikdy nedostaneme pro sebe ale tak ho aspon nech bejt -
-
Re: ehm...
nemá holku... *3* *3* *13* *13*
-
-
Muzu se zeptat?
hele muzu se teptat jestli ted Justin bydlí v Kandě? *7*