Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delejte!

Hlasujte sakra okolo 2 stoek maji pred nami naskok Costa Rica tak honeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!kazdejch 20 minut
    • Re: delejte!

justin bieber : pred rokom takmer neznami chalan dnes megahviezda !!! wow
  • justin bieber

je nejlepší když se vám nelýbí tak ho nechte být sice vypadá jako holka ale nikdo není dokanalí *5*
  • wile.8u.cz web o všem co tě zajimá
  • mišánku laskavě ze sebe nedělej chytrýho *16* *16* *16* takže přestan
    • bubuska1
      ty laskavo lady(jezis maria strasna prezivka(...ale netvar sa tu ako daka lady gaga tim myslim ze sa netvar ako daka frajerka mudrlanka.....ale zacni rozmislat co vobec pises jassssssne nic ti neprikazujem chcem ta len poucit
  • Všichni tady jenom píšou, jak ho milují! To je hrůza!
  • alficka

<3 <3 <3

ježiši já ho prostě miluju *15* *14* fakt ho žeru mocky *14* a komu se nelíbí tak ať sem už neleze.... *13*
    • Re: <3 <3 <3

a můžete hlasovat pro jeho píseň na www.iklo.blog.cz a ti,co ho rádi nemáte,tak třeba pro píseň někoho jiného *3*
      • Re: Re: <3 <3 <3

a můžete na 3 místech,za 3,2 nebo 1 bod *3*
        • stember

Re: Re: Re: <3 <3 <3

v T-music byl 1. ale ti teplouncí tokiáci ho předběhli=( *10* *8* *8* *9* *7* *5* *8* *9* *13*
  • Michell

hle holky justin byl můj je můj a vždycki bude prominte jestli píšu překlepy ale bydlela jsem v kanadě tak se omlouvam *14*
    • stember

Re: Michell

tak to říká každá...!ani nevíš v kterém městě vůbec..=D,a on tam nebydlí ani myslím nebydlel dojíždí tam za taťkou ptž jeho rodiče se rozvedli!!!
      • sweet.anne

Re: Re: Michell

On pochází z Kanady ze Stratfordu, tam se myslím narodil. A pak se přestěhoval do Atlanty.
  • naj kluk na světe

prostě má štěstí je nejlepší a nejhezší kluk na světě *4*
  • To Believe acoustic je úžasný.:)
  • T.H zajtra pôjdem do Petra.Už sa na teba strašne teším.:-D :-D :-D Prosím odpíš.
    • Sorry i dont understand.IS IT TOO LATE NOW TO SAY SORRY? *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit