-
justin je neuveritelne zasranej zpíčenej kterej si sam huli pero a strka si ho do a je to zajebabana
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
justin je sexy kluk :* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
To je slabý slovo!!! On je ještě něco víc než sexy kluk!!!
-
-
Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!
Ahoj lidičky na stránkách O2 areny probíhá anketa:Kdo chcete aby v O2 areně vystupoval (nebo tk něco).Je tam Adam Lambert(fůvícůůůůj),Miley Cyrus(moc ju nemusím) a JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!.Miley má zatím o 1% víc než Justin (49%,Justin 48%)Tak PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍM hlasujte pro Justina.Koncert by byl příští rok na jaře ale cenu vtupenky jsme zatím ještě nezjistila(kdybyste o tom něko vědel tak mi prosíííím napište).Tak prosím hasujte co to jde at je tu Justin!!!!
Mě osobně by to stráááááášně potěšilo,protože ho uplně moooooc miluju.
Díky mooooc
I LOVE JUSTIN
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!
poradíte mi pls adresu té stránky já to jaksi nemůžu najít!! *9* -
-
Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!
TADY JE ODKAZ: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx -
-
Re: Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!
díky *4*
-
-
-
jojo já už taky několikrát lasovala *14* *14* -
-
Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!
Wow já taky hlasuji *4* *14*
-
-
Hele já ti nechci kazit tvé iluze, ale podle mě tahle anketa nijak neovlivní to, jestli Justin přijede nebo ne. Četla jsem (ale nevím jestli to je pravda), že O2 aréna už vyjednává s jeho manažerem, jestli by přijel, až bude v Evropě. Ale to záleží na něm a na Justinovi, jestli přijede a nějaká anketa to fakt nerozhoduje. Podle mě sem Justin dřív nebo později přijede i tak. -
Jj něco jsem o tom taky četla!! :)) PS: Hlasujůů :-** =* ♥
-
-
nej song?
jakej je váš nej song od Justiiiiiinka???Muj je Baby a One time -
-
Re: nej song?
Dyt on jich má stejne docela maalo! -
Já miluju všechny Justíínkovi songy, ale nejhezčí je somebody to love, Baby, stuck in the moment, U smile a eenie meenie... *1* *1* *14* *14* -
To Se NEDá řÍCt ProTOžE JsOU VšEcHny skVĚlý..=) -
-
Re: Re: nej song?
Nepiš takhle!!!! *16*
-
-
Wow !!
My favourite Sony by Justin Bieber are : Baby, Never say never, Somebady to love and Enie Miniee :))) *3* -
mě se líbí never sey never,u smile.one time,never let you go to sou prostě cool songy *3* *14* *14* *1* *15* *4* -
-
Mě Baby,One Time a One Less Lonely Girl *14*
-
-
Mě se nejvíc líbí Never say never a pak That should be me - to je moje srdcovka *1* -
-
jo that should be me na tu sem zapomela taj e taky uzasna -
-
Re: Re: Re: nej song?
všechny sou nej! <3 ;) *14*
-
-
-
urcite somebody to love a one time....
ale prosim poradte mi.. *9*teraz budem siestacka a bojim sa telesnej vychovy...nemozemi niekto tuna....povedaT CI TElesna vychova bude tazka??!!! prosim.... *7* ........
-
-
hele jak se opovažuješ psát pod mojím jménem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nemůžu pochopit,co na něm ta Selena vidí. Asi se dívá jen na to,že je Bieber celebrita. No ale jinak teda není na něm nic!!!
-
-
míláíš
jj moc hezkej pěkdne dokonalej ..! nemám žádnou šanci že ho někdy uvidím u nás před domem ale věřím =D.. *14* *4* -
-
Re: míláíš
jestli jo tak mi dej obratem vědět :D :D *1* *1* *1* *3* *3* *4* *4* *3*
-
-
Justin bobr ať si už zaleze do bobřince!*12**3*
-
-
Je prostě božíííííííííííííííííííí=) *14* *14* miluju tě Justine
-
<3
je upa moc božskej .... líbí se mi čím dál víc vážně...je fakt skvělej a překrásně zpívá prostě the best singer of the world *14* -
-
Re: <3
jj mě taky ze začátku se mě ubec nelíbil ale tedkoms se mi líbí čím dál víííc *14* *14* *4*
-