-
Justin is my big love. I love love love love love love love love love love love love lovelove love love love Justin Bieber!!!!! You're best famous boy, Justin! You're my boyfriend, only my!!!
-
-
This is ridiculous. You have several mistakes in your text and I bet that you are just 12 years old, if you are older, then it's really sad that your English is on this level.
-
nauč se prosím anglicky ;) potom tu piš bezvýznamné texty, které si dotyčná osobnost nikdy v životě nepřečte ;)
-
-
Co jsem jako napsala špatně?
-
-
-
je To Ten najkrajši spevak najlepšie vie spievať najkrajšý ma hlas ty si super *3* *3* *14*
-
Justinova faninka♥
hej chce se nekdo spratelitvic treba pres icq nebo skype??pisnete mi pp lidi *3* *1* -
jezisi ja mam skype o justina!!! *14* *8* -
-
Re: skype
Tak proc nam ho nedas????? -
-
Re: Re: skype
tak skus hledat..
-
-
-
Justin
Panebože. Vždyť sám říká, že má narozky 1. 3., na Twitter včera psal, že má narozky. Jako já už končím tady s tímto vysvětlováním. :D Je to zbytečný... -
Mnau má pravdu *4*
-
-
jo mám pravdu díky sabino :) *3*
-
-
?????
Ahojky ja jsem pozadala o pratelstvi s justinem na Facebooku a jeste me nepotvrdil myslite ze potvrdi??? a vam to potvrdil??? prosim odepiste *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: ?????
to nevim ale je mnoho lidi co zakladaji falesne facebooky a pak odepisuji na jeho a justinuv ucet!! -
No ja sem jen fanouškem a jak se to žádá??? *7* DíKY!!! *14* -
ahoj neci tě skalat ale ja sem se koukala na youtube na jedno video a tam řikal že nemá facebook..tak nwm aby si to jen někdo nevymyslel a nevidával se za něj ale skusit se to může je to dobrej nápad -
a jak tam je??? *1* ja jsem jen ve skupine!!! *9* *1* -
-
Re: Re: ?????
jeho jmeno je tam Justin Bieber a v jaky skupine??? jsi ty?? -
-
Re: Re: Re: ?????
no normalnejustin bieber akorat skupiny... *1* jako ja newim no *9* ale jako uzivatele jsem ho tam nenasla *16* *1* -
Re: Re: Re: ?????
muzu se tě ještě zeptat jak si dala to justin bieber tak ale tam jich vyjede víc tak co si dala?? -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
no normalne tam je Justin Bieber a mam tam fotku v takovym krasnym fialovym tak to je on mysli si ze je to on na stopro
-
-
-
-
-
..
teda od -
Never Let You Go!!!
Je to krásný!!!♥♥♥♥♥♥♥ -
justin icq
no prave ja vim ze je to justin drew bieber ale vyjelo mi tam jen alexandr drew bieber takže to on určitě nenii !! a taky si myslim ze maji v USA icq dlouhy jen ja 6 číísel ale nevim ... koukala jsem na jedno video jak justin psal na twitter a taky ten twitter mel trochu jinej -
-
Re: justin icq
Tak to je opravdu smutné, hrozně smutné *15* *15* *15* *1* *1*
Ty trávíš život tím, že koukáš na internetu na kohosi absolutně nedůležitého jak píše něco nezajímavého? *1* Panebože :D Jdi do knihovny, něco si přečti, nebo jděte o něčem debatovat s přáteli :D nepromarni ten život jako nějaká slípka v kurníku :D:D:D:D
-