Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin is my big love. I love love love love love love love love love love love love lovelove love love love Justin Bieber!!!!! You're best famous boy, Justin! You're my boyfriend, only my!!!
    • Kronoss1
      This is ridiculous. You have several mistakes in your text and I bet that you are just 12 years old, if you are older, then it's really sad that your English is on this level.
    • nauč se prosím anglicky ;) potom tu piš bezvýznamné texty, které si dotyčná osobnost nikdy v životě nepřečte ;)
      • Co jsem jako napsala špatně?
  • Dadiana
    je To Ten najkrajši spevak najlepšie vie spievať najkrajšý ma hlas ty si super *3* *3* *14*
  • Justinova faninka♥

hej chce se nekdo spratelitvic treba pres icq nebo skype??pisnete mi pp lidi *3* *1*
  • dorisek111

jezisi ja mam skype o justina!!! *14* *8*
    • kicalek

Re: skype

Tak proc nam ho nedas?????
      • dorisek111

Re: Re: skype

tak skus hledat..
  • sweet.anne

Justin

Panebože. Vždyť sám říká, že má narozky 1. 3., na Twitter včera psal, že má narozky. Jako já už končím tady s tímto vysvětlováním. :D Je to zbytečný...
  • Mnau má pravdu *4*
    • jo mám pravdu díky sabino :) *3*
  • kicalek

?????

Ahojky ja jsem pozadala o pratelstvi s justinem na Facebooku a jeste me nepotvrdil myslite ze potvrdi??? a vam to potvrdil??? prosim odepiste *15* *15* *14* *14* *14*
    • sil.erika

Re: ?????

to nevim ale je mnoho lidi co zakladaji falesne facebooky a pak odepisuji na jeho a justinuv ucet!!
    • kikiss11

No ja sem jen fanouškem a jak se to žádá??? *7* DíKY!!! *14*
    • kikinqva

ahoj neci tě skalat ale ja sem se koukala na youtube na jedno video a tam řikal že nemá facebook..tak nwm aby si to jen někdo nevymyslel a nevidával se za něj ale skusit se to může je to dobrej nápad
    • roxanda

a jak tam je??? *1* ja jsem jen ve skupine!!! *9* *1*
      • kicalek

Re: Re: ?????

jeho jmeno je tam Justin Bieber a v jaky skupine??? jsi ty??
        • roxanda

Re: Re: Re: ?????

no normalnejustin bieber akorat skupiny... *1* jako ja newim no *9* ale jako uzivatele jsem ho tam nenasla *16* *1*
        • kikinqva

Re: Re: Re: ?????

muzu se tě ještě zeptat jak si dala to justin bieber tak ale tam jich vyjede víc tak co si dala??
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: ?????

no normalne tam je Justin Bieber a mam tam fotku v takovym krasnym fialovym tak to je on mysli si ze je to on na stopro
  • dorisek111

..

teda od
  • kikiss11

Never Let You Go!!!

Je to krásný!!!♥♥♥♥♥♥♥
  • justin icq

no prave ja vim ze je to justin drew bieber ale vyjelo mi tam jen alexandr drew bieber takže to on určitě nenii !! a taky si myslim ze maji v USA icq dlouhy jen ja 6 číísel ale nevim ... koukala jsem na jedno video jak justin psal na twitter a taky ten twitter mel trochu jinej
    • so.ones.more

Re: justin icq

Tak to je opravdu smutné, hrozně smutné *15* *15* *15* *1* *1*
      Ty trávíš život tím, že koukáš na internetu na kohosi absolutně nedůležitého jak píše něco nezajímavého? *1* Panebože :D Jdi do knihovny, něco si přečti, nebo jděte o něčem debatovat s přáteli :D nepromarni ten život jako nějaká slípka v kurníku :D:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit