-
:-)
Vážně mu je 16? V klipech vypadá na 11 a sedí to i hlasově. Copak jste se kvůli jeho hezké tvářičce všechny dočista zbláznily?? *1* *3* *3* A ještě než mi začnete nadávat, co tady dělám, když se mi teda nelíbí. Na rovinu říkám, že to vůbec nemyslím zle!!!!!!! Tak fakt má 16 jo? *15* -
-
Re: :-)
Mno to máš pravdu že vypadá asi tak na 11... A mluví jak mimino.
*8* *8* *8* *9* *9* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: :-)
tak to jsi ho neslyšel/a mluvit
-
-
Je mu 16. A tak dětsky vypadá hlavně ve One time a i glas tam má dost vysokej, ale jinak už zpívá hlouběji, npř. na živo... Ale dost mě to štve, že v tom One time byl fakt hodně takovej dětskej, a pak ho začali takhle všichni odsuzovat... Ježiš no a co...Já znám dost kluků a holek který vůbec nevypadají na svůj věk a nikdo je neodsuzuje... Tak proč nenecháte Justina konečně na pokoji... Je to normální kluk jako všichno ostatní, jen využil svého talentu a stal se slavným. Co je na tom špatného?? -
-
Děkuji za tvou normální odpověď. Jsi jeden zmála, co mě hned nezačal urážet. Asi máš pravdu, že je normální kluk, kdo taky říká, že ne???Jen je mi prostě ta histerie okolo něj už začala lézt krkem *15* *15* Tak se mějte všichni fajn. *5* *5* -
přesně..nechte ho bejt..búhví jací ste vy..!!! xP xDD
-
-
má 12, ne 16. -
no fakt vypada na 11 taky tak zpívá nemám ho ráda -
-
jo je mus 16 stačí a ted vypadni -
-
Re: Re: Re: :-)
mne se nechce -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
hmm a komu to cpeš?
-
-
Re: Re: Re: :-)
:D :D :D :D
-
-
-
-
Happy B-Day Justin *14*
-
Hi Justine I know that I did not go but I want to write that my best role model you're simply better to best best singer and you are very beautiful smile and you're an awesome guy I love you I want you to see the eyes I love you 'own'
*14* *14* -
-
OMG that thing you just wrote is a biggest crap I have ever read in my life, learn to speak English girl or learn to use Google translate!!!
Pořád nevím cos to tu naplácala za hovadiny
-
-
česká stránka o Justinovi: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-CZ/342667739148855
-
Si muj největší miláček si sladkej a hlavně když si byl malý moje nej písně jsou:baby,one less lonely girl,favorite girl,never say never,one time,celá s tebe hořím si sladkej *16* ,strašně moc te zbožnuju.Jsem tvá největší fanynka. *14* milujute chtela bych jít jednou na tvuj koncert ale si moc daleko zlaticko. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tolik smajlíku pro mne znamenáš.MILUJU TE.
-
hej hlasujte ať vyhraje JB
http://www.bravoweb.cz/ankety/ktery-z-techto-fenomenu-ti-je-blizsi-396 -
nový song!!!!
Justin má nový song jmenuje se ''Love me''a původně to byla písnička O-zonů ale Justin ji má leší samozdřejmě=D *15* *15* *15* *1* *3* *3* *4* *14* -
OMG
OMG neřešte kdy ma justin narozky kdyz je mel včera 1.3 jeste to psal na twitteru!! -
-
Re: OMG
Já taky nevim proč to (ty co neví, že Justin měl VČERA narozky) řeší??!! *4* Má je 1.3. a tečka. -
-
Re: Re: OMG
Přesně. *3* -
-
Re: Re: Re: OMG
hele vite proc?? protoze bravo cte ostatni casaky\ a tam pisou toho 14.3 takze jsou upe tupy maji si chodit cist info sem at maj co psat *14* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
Jj přesně. Bravo si neumí ani najít pravý informace o tom kdy se Justin narodil! Já sem to viděla jen u Popcornu jinak všude bylo 14.3.Tak jako máš pravdu, že by si to měli hledat tady. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
Ono to bylo totiž tak, že jedna stránka to napsala špatně, takže pak to měli špatně všichni. *1*
-
-
-
-
-
-
caitlin
Justin s nikým nechodí ,ale chce chodit s Caitlin. psal jí to tady to mate v češtině "...takže já nevím co jsi dělala,že já tě pořád miluju a já s tebou teď neflirtuju, takže jsem single..." -
-
O2 arena
Chtěla bych zase hlasovat na té o2 aréně pro Justina ,ale nejde mi to.Pokud někdo ví kde je chyba,tak pište. -
-
Re: O2 arena
hele Jestli máš Internet Explorer a Google Chrome tak můžeš hlasovat 2x jednou tam a po druhý zas tam zkus to -
-
Re: Re: O2 arena
Nechápu to,nejde to ani prd.Ale děkuji . *3*
-
-
-
-
justin má fakt skvělý písničky.
-
-
Renat,to je slabý slovo on má NEJÚŽASNĚJŠÍ písničky
-