-
Ehm..
Nechápu, co mají všichni proti Justinovi. Nejsem posedlá Biebermánií a nešílím po něm, ani neříkám že je hnusnej a namyšlenej a podobně. Mám ho ráda. Umí hodně sportů, hraje na hudební nástroje, krásně zpívá, úžasně tančí a má nadherný smích/úsměv. Tak proč mu to nikdo nepřeje? Proč mu každej závidí a pomlouvá ho, aniž by ho znali. Tak ho nechte bejt a nešímejte si ho,dík! -
-
Re: Ehm..
Moje slova !!!Nechte ho ŽÍÍÍT !!!!
-
-
Líbí se mi jeho písně.... *3* *14*
-
Já si sobě neškodím, jenom mě štve jak ho každý nebo spíš hodně lidí vynáší až do nebes. Je mladej kdoví jakejch problémů a trapasů se ještě za svůj život dopustí...Ještě něco ADELE, nemusíš sem cpát tolik komentářů.
-
-
A přijde mi stupidní ho odsuzovat hned dopředu, aniž by nějakou blbost udělal.
-
Nikdo ho do nebes nevynáší. Jeho fanoušci ho prostě mají rádi, no a co? A nelíbí se jim, že na něj plivete špínu, aniž byste ho osobně znali. To se jim nedivím. Vám by se taky nelíbilo, kdyby někdo pomlouval vaše hvězdy. Pane Bože,no a co, že je mladej...každej mladej člověk nemusí bejt blbej jak necky a dělat trapasy a kraviny.
-
-
Justin
Nádherný. ♥♥♥♥♥♥ http://bit.ly/djljCM -
ja ho fakt milujem poznam ho uz 5 rokov a hoci som jeho faninkov mam rada aj je frajerku selenu je velmi pekna ma rada oboch ale jeho trochu viac *14* mas velmi pekni hlas paci sa mi ako spievas je velmi pekni *4* *3* tak justin zboznujem ta
-
holky! ruce pryc! justin je muj kluk, protoze jsem selena gomes!!!! tak se omluvte a líbejte mi nozky.
s pozdravem selena gomes *1* *1* *1* *1* -
-
no a jakto že píšeš česky *12*
-
Bože. Až se mi věřit nechce, jak tahle společnost upadá. Vážně můžou být někteří lidi tak nehorázně tupí? Nejenže nedokážeš ani napsat Selena Gomez ale ještě trpíš poruchami osobnosti. Takové pí*i fakt nechápu. Desetiletí usoplení smradi, co si myslí, že když poslouchají toho svého Justinka, tak jsou největší hvězdy na světě. Jděte spát, děti, už je máte po večerníčku. Vážně máte za potřebí se tady takhle ztrapňovat? :*
-
-
ale
se ani nechce věřit,že už má 15 roků,vypadá tak na 13 maximálně -
-
Re: ale
i když já v jeho věku taky vypadal mladě.oni ti muži mají tak o 3 roky pomalejší vývoj než ženy -
-
Re: Re: ale
tojono vypada mlade zpiva jako holka ae je uzzzzzzzaaaaaaasnej twl upa krasnej a ci jeho cd ae nwm jak ho a kde ho sehnat twl ale je pste bozi
-
-
-
fgfgdfgb
Justin Bieber-In Bahamy Zákulisí & Never Let You Go MUSIC VIDEO střílet!
podivejte se na youtube -
mi
justin je boží ale proboha nemůžete k němu přijít a říct sem tvoje fanyka dej mi tvoje telefoní číslo
*7* -
CSI Las Vegas
Ahojky,já si taky myslim,že je úúúúžasnej!! Je úplně božíí! :-* A myslim že nejsem jediná,kdo si to myslí....:D Nevíte náhodou někdo, v jakém dílu CSI LAs Vegas on hraje?? Vim že si v jednom dílu zahrál, viděla sem i fotky, ale nwm, jak se ten díl jmenuje...nevíte to někdo náhodou?? Dík za odpověď!!! *4* *4* *4* -
-
Re: CSI Las Vegas
http://www.bing.com/videos/watch/vi deo/premiere-sneak-peek/17u4zlsa4 (vymažte mezery) tady je úryvek z toho dílu. Premiéra bude 23.9. ne však u nás ale na CBS. Nevím kdy to bude v česku, ale asi si počkáme. Jinak, Justin to hraje vážně skvěle :DD
-