-
Mnau má pravu.Sicemije 9 ele chaputo *4*
-
-
Je ti 9 a píšeš takhle?! Chodíš vůbec do školy nebo dřepíš pořád jen doma u počítače?
-
-
Tady už se pravopis řešit nedá, stejně skoro nikdo neumí pořádně česky, někdo neumí ani vyjmenovaná slova, takže o tohle se nemá cenu hádat, přece jenom mnohdy jsou to překlepy na klávesnicích a dotykových přístrojích jako je tablet nebo mobil, třeba já píšu na tabletu a myslím, že na klávesnici bych udělala překlepů míň
-
-
Já nesouhlasím. Jednou má čeština háčky, čárky, i/y, s/z atd., a tak se mají používat. Jestli se to někomu nelíbí, tak ať píše anglicky, mně to nevadí, já si to rád přečtu i v angličtině.
-
-
Já právě háčky a čárky píšu!!! Jen jsem chtěla říct, že někdo je takovej tupec, že je mu všechno jedno a dokáže napsat takový hrozný chyby
-
-
Neříkej mi, že na tabletu nejsi schopná naklikat tečky, čárky, otazníky atd. Zároveň si nemyslím, že je omluva "skoro nikdo neumí pořádně česky". Je to rodný jazyk, tak bychom se k němu mohli tak chovat, ne?
-
-
Já toho jsem schopná, ani se nechci omlouvat, nemám komu se omlouvat a já si našeho rodného jazyka vážím a proto to píšu jak se má. Ostatně, mám ráda skoro všechny jazyky
-
-
-
miluji justina bibera hlavne gdyz mu bylo 16 let *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
gdyz? Sakra co je to za slovo *1* Když tak se píše když *3*
-
-
★MŮJ★JE★JUSTIN★BIEBER!!!!!CHCI★SI★HO★VZÍT★
-
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
Jestli ses nejaka mega teen superstar, muze s tebou bude chodit. Ale jestli ses nejaka holka z baraku co se pronej reze, to asi ne...
-
-
yuckyuckyuckyuckyuckyuckyuck *12* *12* *12*
-
Je zajmavé číst jak se tu všychni hádate mně by jen zajmalo aby každej napsal schválně o co vám jde proč se tak hádate?? Já si myslím že to lidi dělají jenom z nudy a to je vše jenom aby mohli někoho vyprovokovat...........Ano je to dětinské ale to je uplně jedno protože mezi váma kdo je tady z vás už dospělý!!! *15*
-
-
Podle mě je zase dětinské, že sem lezeš a ani neznáš základy pravopisu.
-
Mé oči!! Ten pravopis ...
-
-
=D Tak sem nelez a nevypadnou ti..!Bože!no a každej píše nějak..
-
-
Jenomže tohle je prznění jedné z mála věcí, na které můžeme být skutečně pyšní, totiž jeden z nejlepších, nejpropracovanějších a nejdokonalejších jazyků na světě.
-
-
=D Si děláš srandu...Nejdokonalejších?=D Ted jsem se vážně zasmála..
-
-
Samozřejmě. Málokterý jazyk má tak propracovanou gramatiku a tak bohatou slovní zásobu.
-
-
-
-
-
-
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU!!!!i když si to nečte tak i tak dneska sme to slavily s holkama jeho narozky byli sme na bowlingu a tam sme si naje pripíjeli *15* *14* *14* *14* -
justin vs michael
Justin je dobrej ale víc ser mi líbi michael jackson! *14* *1* *15* -
hlasujte!!!
hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
?
nevíte s kým teď chodí Justin??Říká se že se s Jasmine Nebo Selly .... S KIM??? *9* *9*