-
A taky nerozumím kecům o tom, jak vypadá. Vypadá úplně normálně jako každý 18letý kluk a myslím, že je vážně pěknej. Počkejte,jak bude vypadat, až mu bude 25, strčí vás všechny do kapsy!!! *15*
-
-
Přesně=D*
-
-
Justin je ten nejlepší zpěvák na celým světě! Pro mě!
-
omg
Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3* -
MNO
takže mámm takovej nápad lidi...dopisuju si na facebooku s terezou tobiášovou ź očka z inboxu a mohla bych se zeptat jestli bude nějakej koncert tady v ČR a mohla bych se zeptat jestli se o ten lístek může soutěžit a pak bych vám dala veškeré informace.Souhlasíte???? *7* *14* -
-
Re: MNO
jasne..!! urcite se zeptej..!! -
-
Re: Re: MNO
no ptala jsem se a dá se i koupit nemusí se jen hlasovat *4* *4* -
-
Re: Re: Re: MNO
a nevis tak presne kdy tu tak bude v čr?a za kolik tak priblizne by se ten listek dal koupit?? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: MNO
na ticketpro.cz nejspis -
tak jako jiný star myslim že bude v PRAZE a lístek by měl být tak za 1500 + nebo - nevím jistě terka mi řekla že kolem 2000 rozhodně *15*
-
-
to je skvělý..!!! xDD a to eště teda ted v 2010? ja si teda osobně myslim že bude v Praze..přece jenom hlavní město..a nejel by někam jinam..sorry holky ale myslim že by nejel třeba do plzně nebo brna nebo ostravy..jen muj nazor... a jen si to myslim..uvidime..xDD x))
-
-
-
Re: MNO
jasne ze souhlasíme *4* -
-
Re: Re: MNO
tak to je fayne -
-
ok -
-
takže lidi,zjisila jsem že Bieber mi měl mít do konce roku 2010 rozhodně koncert někde tady v ČR jinak v Evropě jich má několik.Ale kdyby jste chtěli na koncer do Evropy tak si ho musíte koupit,zato až bude tady ČR tak bude soutež o něm v Inboxu na Očku....Terezka mi dá vedět až bude soutěž o ten lístek...Tak vám to pak hned řeknu... *14* *14* Bieber!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MNO
Jasně že se dá koupit... V tom hlasování máš jen výhodu, že to je levnější výš -
Re: Re: Re: Re: Re: MNO
a kdyz teda by byl tady v čr da se ten listek koupit nebo se da jenom hlasovat? *7*
-
-
-
-
-
-
to je nespravedliví
hele lidi kdo si mislí ze je to nespravedliví že justin nebude tady v cechách a zaplinl by urcite nakou halu je jich tady dost ne polovina lidí ho mohla videt a my ne *9* -
-
Re: to je nespravedliví
no přesně to je nefér a v anglii jeste hlasujou v jaky areně má vystupovat *10* -
-
Re: Re: to je nespravedliví
Česká republika nikoho nezajímá. Je to malej a ubohej (prominte) stát. Anglie za něco stojí.Neříkám,že Justinam tady nechci.To ne.
-
-
-
ja mam ho velmi rada ma velmi peknu pesnicku boyfrend je uzasna mam ho velmi rada velmi milujem ho velmi ho obdivujem strasne ho mam rada i lowe you, te amo, kocham ce,lubim ta , je fakt skveli *14* *4*
-
Michale, odpověděla jsem ti na ty tvoje otázky.
-
-
Upřímně řečeno je to lepší, než jsem čekal. I když některým odpovědím ses skutečně vyhýbala - například když jsi mi na poznámku o špatných textech odpověděla, že umíš dobře anglicky. Irelevantní. A v Óčku se nevyskytují žádní mí oblíbenci. Jednou jsem s překvapením zjistil, že se v něm objevili AC/DC (saprment!), což je pro mě jakž takž snesitelná kapela, některé věci si občas pustím. Ano, dává velké peníze na charitu (podle všeho), ale jak jsem napsal, jeho to vůbec nezatěžuje, protože člověk s tak astronomickým příjmem je za normálních podmínek schopný být zabezpečen na několik set let. Bez manažera by ztracen skutečně byl, protože sice na YouTube měl v začátcích shlédnutí a odběry, ale to hodně, hodně lidí, ať už zpívají či cokoliv jiného. Tvá věta o tom, že je svůj, je zcela směšná, protože Bieber zcela podléhá módním vlivům, viz to vzdychání (které na kvalitu vliv má, normální člověk se dovede obejít i bez něho), různé elektronické aranže, primitivní rytmy až po ony prvoplánové texty. A k tvé dřívější poznámce, ke které sis už asi nestačila přečíst mou odpověď, že managera mají i The Rolling Stones, k tomu ti řeknu toto: Je něco jiného management využívat a něco jiného se díky němu proslavit.
-
-
Aha koukám že si tady někod hraje na experta. Jo tak podléhá modním vluvům víš někomu zálezí na tom ja vypadá na rozdíl od tebe a on nesedí furt u pc jako ty.. Jo jenže rooling stones jsou skupina pokud vim a je jich víc aele justin eje jenom a je mu 19. jak si se choval ty když ti bylo 19 ?? (pokud ti už devatenáct bylo) :D
-
-
-
si ,uj spěvak kteryho poslooucham každy den *14* krasnej *14*
-
-
Jestli ty vůbec rozlišuješ tečky za větami. A vůbec, na začátku věty má být velké počáteční písmeno, ale to ti asi taky nic neříká, že?
PS: Když za těmi větami nemáš tečky, tak to vlastně ani věty nejsou. *2* -
-
Přesně tak.
-
-
-
nic proti, neposlouchám ho a je fakt hustý už jen to jak se prosadil a jak zpívá a v kolika letech dokáže udělat se svým životem něco takovýho.. každý má talent na něco jinýho tak tu nedrbejte a sami sobě taky něco dokažte.. prostě nezávidět ale dělat něco sám se sebou .. jen člověk,který pomlouvá jiné aniž by znal má sám se sebou velký problém :) jednou dáte na moje slova.. *5*
-
milacek
prostě je to NEJKRÁSNĚJŠÍ kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: milacek
jjj přesně máš pravdu je krásnej...upa k spapání -
Souhlas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo
MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: milacek
zbožnuju hoo ! *14* *14* *14*
-
-