-
prečo mu tak nadavate čo ste blby??????!!!! ja aj moja kamaratka mame justin biebera velmi radi a vy ktory ho nemate rady tak si naňho nadavajte. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* neuražajte ho tym ze ho urážate uražate aj jeho rodinu a fanušikou ktorý ho maju radi HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* mi ho milujeme *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Justin Biber I love YOU :-*
-
drztw pusu je mlady at si dela co chce pak se muze zmennit a pak si to uvedomy vi nejsteb celebrity které tomu rozumi ja mam co mluvit ja vam pisu ze jsen také celebrita a znam se ze selenou justinem a codym simpsonem
-
Taky ho nemám rád je to MACHR NAMACHROVANEJ
-
-
Kdyš ho nemaš rad tak proč to sem píšeš asi ho miluješ kdyš to sem píšeš a nikoho to nezajíma že ho nemaš rad .
-
-
Nás taky nezajímá, že ty ho zase miluješ. A taky to sem píšeš, takže zmlkni.
-
-
Ale tohle je stránka Justina Biebera víš ? :DDDD
-
-
-
-
love love justin bieber *14* *14
*14* -
CoZhe???
CoZhe??? *7* On ChoDí S taYLor switf?? asi nie! pac s taylor chodí taylor ze stmíwaní!!! *4* takzhe neim zhe! ae myslím si zhe spoilu nechodí *8* -
-
Re: CoZhe???
nechodí to je kec...on ted nemá žádnou holku *4* -
-
Re: Re: CoZhe???
jj nechodí...,on nechodí s holkama na 18...=)
-
-
-
nejde mi spustit to video :-(:-(:(
ahoj sweet.anne
jak si sem dala ten odkaz http://www.youtube.com/watch?v=SLwX E3fY2do tak mi to nejde spustit nedala si sem neco jinaak ?? *7* *7* -
-
Re: nejde mi spustit to video :-(:-(:(
Musíš si vymazat tu mezeru. Tady je lepší odkaz: http://bit.ly/bMImUt
-
-
jo!!!!!!!!!
AŤ ŽIJE BIEBER!!!!!!!!!!!!!!JE TO MILÁČEK!!!!!!!!!!!A VY CO HO URÁŽITE DĚTE NĚKAM!!!!!!!!!!!JE TO MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
fuj,je to slizská bukvice.nic víc.a přihlouplé třináctky uchcávají do kalhotek....
-
-
A ty jsi ubohej, trapnej a sociálně slabej vlezdoprdelista, který umí jen pomlouvat, nic víc.
-
-
ahoj prosím rekli by ste mi v jakých filmech graje justin bieber prosim v zivotopise má napsano ze je i herec tak me to hrozne zajíma :) *3* obdivuji ho a chtela bych je hrozne videt :)
-
-
Never Say Never :) ale to je spíš dokument než film ,ale taky dobrý :)
-
On hraje jen v jedné kriminálce...Jinak jeho písničky jsou hodně ve filmech :)
-