-
...a zase hádky mezi ADELE a Michalem žé? *7* *7* *7* *7* Že už si nedáte pokoj!!!Myslím, že větší pravdu má Michal *4*
-
CD MY World
Jeho CD už si můžete předobjednat i v ČR stojí 399,- více informací najdete http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: CD MY World
kdo chce od justina adress a telephon number tak Im your speek
-
-
justin má zas holku
holky možná už to víte ale já jsem to zjistila teprv tet Justin Bieber chodí s Taylor Swift!!!!!jo ale jí je 20 a jemu 15 let není to tak trochu divný?!?!?! *7* *9* -
-
Re: justin má zas holku
nechodí s ní...nevim kde si to vzala -
-
Re: Re: justin má zas holku
Justin je namsleny -
-
Re: Re: Re: justin má zas holku
HI: tak to promin ale to s tebou souhlasit nemůžu!! není namyšlený!!
-
-
Re: Re: justin má zas holku
Jo to neni pravda!!!!! *13*
-
-
-
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!!
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! LOVE HIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
jj -
t-music
http://www.t-music.cz/t-music-chart /
Hlasujte pro Justina a U Smile *3* Je v novinkách -
-
Re: t-music
*14* *14* *4* -
-
Re: Re: t-music
jéé *14*
-
-
-
CD Justina..
Ahoj lidi.Mám tady pro vás nabídku,která by vás určitě jako fanoušky Justina Biebera mohla zajímat.PRODÁVÁM CD JUSTINA BIEBERE MY WOLRD 2...Stálo by 250 Kč ale je nepoškozené,prakticky nové a je to levnější cena než v obchodech.Kdyby někdo,kdokoli z vás měl zájem napiště mi na email: taylor123@centrum.cz děkuji předem :) -
Chcem ťa muchlovať Justine a veľmi. Pod ku mne budeme sexovať
-
-
Zajdi si k psychiatrovy tohle neni sneni to je nenormalni.
-
-
hahahha
-
-
-
Holky jakou pisnicku mate nejradsi ja one time
-
Pane Bože! To je furt samý "Love you Justin", "love you", "I love you Justin Bieber" a já nevím, co všechno. Jděte si to psát jinam, je to trapný, pořád tady číst padesát příspěvků, kde je jenom "I love you". Hrůza!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Renato,ty jsi dost blbá co ? :DDD
Víš vůbec kde jsi ? :DDD
Na "osobnostech" Justina Biebera .. Tak co tu chceš ?
Ty p*čo to nemyslíš vážně, zalez. !! :DDD Dost jsi pobavila :DDD -
-
Sama jsi p*ča, tak drž hubu!
-
-
Nutí tě snad někdo aby jsi to četla? Když se ti to nelíbí tak se na to nedívej !? Tohle je vážně dost stupidní komentář:DDDD !!
-
-
Není o nic stupidnější než zmiňované "Miluji tě Justiiiinku" "I love you!" apod
-
-