-
Justin
Hey guys, nevíte, jak se upravuje v profilu výška? Justin už má totiž 165 cm, tak to chci spravit.. -
-
Re: Justin
nevím ale stejně je to hloupost to tam dávat...všude se píše něco jinýho *1*
-
-
I♥him!!!
Justin je nejtalentovanější,nejroztomilej -
justin je heskej a pjeknej toje jasny ale snat nejde jenom o .. zled ne
deoto co mate uvnitc noja si mislim že justin je fakt heskej a jeho pisničky ... jsou všechny ...... ale moje neoblibenějši jeho kterou
ma fakt nebespečnou tak toje jasny že jeto pisnička cosemi fakt libi
tak toje justin bieber ft. boyz ii men falala a taky justin bieber
bofrend jenom tihle ma zevech tihle jinak tak nejimave hahahahahahhhhhaaaaaaa .......... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* moct semi libiš justine -
-
Příště zkus nepsat jako homo habilis, který právě vynalezl oheň.
-
-
Taková poznámka mimo Justina Biebera: Slečně Natálii by mělo - údajně - být 25 let a měla by - opět údajně - studovat vysokou školu. Já se ptám: Může vysokoškolák napsat takovou hovadinu,totiž že na pravopisu a jazyku nezáleží? Vysokoškolák, který by už měl mít za sebou baklářskou práci? Slečno Natálie: Pochybuji o vašem vzdělání i o věku, který uvádíte. Bez urážky. Řeči o tom, že na internetu si můžu prznit jazyk, jak chci, mě neskutečně vytáčejí - omlouvám se za tuto poznámku na okraj, ale musel jsem ji uvést.
-
-
ano,,, víš je mi 23 a vůbec se nemusís zajímat jak já píšu neni to tovje vvěc, a kdyz jsem a nikoho nastvana proste pisu a nedívám se na pravopis,, vis je mi uplne jedno co si o mě myslíš
-
-
Napřed 25, teď 23, kolik příště? Já si to tipnu na 14 let. My poznáme vyjadřování vysokoškoláka a už teď ty říkám, že ty na vysoké škole nestuduješ, na to totiž nemáš vyjadřování.
-
Opravdu mne tímhle komentářem nepřesvědčíš, že ti je více, než 13 let a máš za sebou tříleté studium na VŠ. Pokud je to pravda, pak patří mé hluboké opovržení děkanovi, který tě přijal. Mimochodem, ve svém předchozím komentáři jsi tvrdila, že ti je 25.
-
-
-
chapete ten clip nekdo???=))
Justin je kwaaasnej upee ho zeruuu* *14*
...ale ted k veci...ted nwm jestli jsem upee blba nebo nechapu ten jeho clip one time *1* ...jako ja chapu ze mu zavola Usher ze je nekde diskoteka a ze tam jsou i naky holky a on tam pak pride a chvilku tam tancuje s klukama,ale porad nekoho vyhlizi *4* ...a pak tam pride ta cernovlasa a zacnou se spolu bavit bo....tk mi to nekdo plsky pls vysvetlelte! *1* *3* *3* -
super zpěvák
Ahojííííík jseš nejky zpěvák *14* mám tě moooc ráda... hezkeho Valentýna <3 -
love
justin bieber je proste nej chapessssssssssssss oooooooo *14* *14* *14* -
omg
boze...vy tu resite takove blbosti....kazdemu se libi nekdo jinej...ja znam justina asi uz 3-4 roky a uz me trosicku prestava bavit..porad jde o tu samou vec..pokazde sem prijde nekdo,komu se justin nelibi a vy se do nej pustite...stoji vam to za to???me teda ne...pokud jste si jiz vsimli,,ja sem chodim uz velmi minimalne protoze se tady porad resi nejakej idiot ktery sem napsal to a to....uz je to velice nudna zalezitost..ti,,kteri sem pisou na justina neco hnusneho,,tak si je nevsimejte....ignorace vzdy zapusobi nejlip *3* *3* ...mam to uz vyzkousene...a neserte se do toho...k cemu vam to bude???????? -
-
Re: omg
jj to máš pravdu ale tak ať sem nelezou a zbytečně nás nerozčilujou když mi ho mame rádi tak at sem nepisou jakej je to pablb,debil atd no co myslíš *13* -
-
-
Ahoj,miluji tě si nejlepší .. dodatečně ti přeji *14* *14* vše nejlepší ke tvím narozrninám.A taky myslím že ti holky od nás ze třídi určitě nenapsali ale hodně štěstí i za ně tak ahojky kačka z bíliny
-
-
je to demen nechapu jak ho nekdo muze milovat vzdyt je to buzík akorat zacal chodit se selenou gomez aby to nevyslo najevo
-
-
Promin, ale tebe taky nikdo nesoudí! Nechápu, proč tě baví ho uražet! To, že tu fanoušci píšou jak je skvělej, tak se nediv, protože je to pravda! A pokud ti tak strašně vadí, tak nenavštěvuj takovéto stránky! Ho*no o něm víš a hned ho soudíš! Nepříjde ti to hnusný? Mě jo, a myslím, že nejsem sama! Až dokážeš co on! Tak si sem něco piš!!! "Evčo! :DD" Mimochodem, ano jsem jeho fanynka a jsem na to pyšná! A jestli s tím máš problém, tak si stoupni do rohu a drž hubu!!
-
-
-
Justin Drew Bieber
hi I am fans of Justin Drew Bieber sorry that I can translate Czech to use your dyskuze goodle and if anyone has a problem to me so leave me alone you prove you something? not so important or arrive to the Czech Republic and I will give you know:
: Your fans love you Justin Bieber