-
řekněte mi tedy všichni kdo sem píšete ty blbý komentáře že je gay atd... proč jste do vyhledavače nepsali jmeno Justin Bieber ? a začali jste hledat ..
-
....))))
-
kiki
Me se teda nelibí ano trochu vypada jako holčička.... *7* -
-
Re: kiki
On??? zadana holcicka neni on je ten neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeejkrasnejsi kluk na svet MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: kiki
*1*
Mně nepřipomíná holku ani trochu. -
-
Re: Re: kiki
to nee!!! ale kdyz jsem poprvi slysela jeho pisnicky, tak jsem si vazne myslela, ze je to zpiva holka!!! *1* *1* ted si za to fackuju!! *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: kiki
jj to me taky twl
-
-
-
-
Valentýn
Hezkej Valentýn, Justine, a ať ho strávíš s nějakou skvělou holkou, a ne sám!!!!! -
hele no a co že jim to neklapalo ty když jsi měl/a holku/kluka, tak ti nikdy nedal/a kopačky. a selena a justin se zase vrátí k sobě já tomu věřím že se zase vrátí k sobě. oni jsou totiž skvělý pár.!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
no o tý účasti v Praze prosím pište dál *3* pls mooooc
-
Aluska33 - odpovíš mi???
Elena + ňuňatá - a co vy, vy ne? -
-
Vážně!Tak si tak fandíš!Že si myslet,že ti odpovím!!
Pěkně ses u mě sekl/a s věkem!Jo a tvoje jméno není divný?nunatá proč by jí hned mělo být 12?Může se jmenovat jak chce!!Tvoje odpovídá věku tak 10!!! -
-
NO tobě bude asi z vás třech nejvíc. Cože, je ale stejně max.tech 12.
Copak tobě nepříde trapné napsat u justinových písniček se dobře usíná. (napsala elena - ještě to méno omg) nebo jak ňuňaté všem vnucuje jak je bobr úžasný.
Bobr není úžasný, neříkám, že je teplej, jen tak vypadá. A rozhodně se o něm nedá říct, že by byl sexy!!! -
-
Prosimtě nedělej ze sebe frajerku a podívej se na tvojí přezdívku "můůů" (wtf -.- ) a pak něco komentuj.
-
-
ok, v přezdívkách si kvit možná jsme(až na to, že ty narozdíl ode mě to s tou tvojí přezdívkou myslíš vážně), ale to nemění nic na tom, že belieberky jsou natolik trpané, že jim není blbé napsat při justinových písničkách se dobře usíná. (jak jsem psala, tohle psala Elena ... cool jmeno - v úvozovkách) To může napsat jen naprostí d***l!!!
To snad nemůžu myslet nikdo vážně. Nebo psát toto je profil justina biebera a tak sem nechoďte, když ho nemáte rádi. (psala Alanes33)
Uznej že je vážně trapné to psát. -
-
S tím rozhodně nesouhlasím. Noaco že se jí usíná dobře při jeho písničkách? Co je na tom trapnýho? Ty taky třeba děláš věci co mě mi připadaly naprosto trapný. Každý je jinej, tak hned neříkej že jsme debilové.
P.S. A já zase doufám, že ty nemyslíš vážně to co sem píšeš. -
-
Reakce na příspěvek:
Myslím to vážně a to co sem píšu je pravda!!! Vem si co vy belieberky (BOBŘICE) jste udělaly očku . OMG!!!
-
-
Takže to píšete tomu, kdo ho založil. Bože...
-
A ještě k tomu to není bobrova profilovka, ale toho kdo ho založil :-)
-
-
-
-
Ale teď si odpověděla ne ... ?
A kolik ti tedy je? Svými příspěvky a gramatikou dokazuješ, že ti je tak 12. -
-
Víš,že existuje nemoc že se třeba gramatiku nikdy nenaučíš?!!Už mě stím se.ete!!A můžeti být i 15!!Toto je profil Justin Bieber jestli jste si nevšimli!!Už to nemá cenu budete pořád jen vol.vé kteří sem polezou a budou tu oxidovat!!Už je to nad slunce jasný,že si osobě myslíte víc než jste!!Každej je nějakej!Tak se hodte do klidu!
-
-
To je fakt, ale obsah a formu to moc neovlivňuje viď? Já jsem naprosto v klidu, jelikož tu v každém příspěvku nepíši 1 000 vykřičníků a nehysterčím jak malá holka.
-
-
-
-
-
to je poslední co vám napíšu vim že mě tedka nesnášíte. papa *16* *10* mám hodně nepřátel jenom kvuli tomu že poslouchám Justina co je to za kravinu ale i hodně kamarádek kterí si nemyslej že si pí... atd sou to fakt dobrý kámošky jako vi vy si to o mně myslíte ? Baruj je moje kámoška a všichni fanynky tak papa *16* *10*
-
-
Ne, jak dojemné! Za chvíli začne tvrdit, že jsou jako sestry. Začínám mít pocit, že belieber je synonymum pro hippies. My si o tobě nemyslíme, že jsi to, co jsi napsala. Alespoň ne já.
-
-
justin
justin je uplně úžasnej škoda je ta že šije v anglii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: justin
ae on je z Ameriki!!! *1* *1* -
-
Re: Re: justin
Ok dík...Mno škoda že nebydlí v Anglii jezdím tam za bráchou a ségrou tak bych o třeba potkala někde v supermarketu..:-D si dělám srandu....!!!Stejně je nejhezčíííí *8* *8*
-
-
Mno tak někdo teda říkáte že žije v Anglii a někdo že žije v Canadě..Tak kde teda bydlí???:-D Mno ale upa úža klučíííkkk *8* *8* -
-
oommggg...v Anglii se narodil...ted bydli v Atlante..! *1* -
narodil se v Kanadě a pak se odstěhoval do USA
-
-
Díkybohu za to, že "šije" v anglii, protože kdyby "šil" tady, tak by tu moc dlouho jako rádobyhvězda nevydržel. *5* -
-
justin super krásně zpívá ´miluju ho *14* *14* *14* -
To jo no....nevydržel:( ale neříkám že by mi to vadilo kdyby žil tady:) *14* *14* -
To jo no:( neříkám ale že by mi to vadilo:) -
v žije v Canadě ne v Anglii *13* -
-
Re: Re: Re: justin
Povídala Deniska *4* -
Re: Re: Re: justin
jeho rodiče se rozešli takže za taťkou jezdí do kanady a s mamkou ''žije''v střední americe přesněji v Atlantě ale pořád někam jezdí na vystoupení takže se moc nedá říct že bydlí v atlantě=) *1* *3* *5* *4* *3*
-
-
-
lol to jo :D us vidim jak se dostan na Medison Squels v New Yorku a vypordal lisky behem 2 hodin :P mozna jo, ale as zacne spivat neco co neco opravdu rika ne neco ze jezdi na kole :P.. A nezije v anglii tam se narodil zije v Canade..
-
-
jjjjjjjjjjj