Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • loreta
    moje řeč *16*
  • certice-barbie

Justin icq

mám justina icq opravdu poprosila jsem ho aby se mi ukazal přes web kameru a byl to opravdu on...jeho icq je 637-294-927 *14* *14* *14*
    • kate.szv

Re: Justin icq

srry ae v USA mají číslo ICQ dlouhé na 6 čísel :))
  • EmmaKralova
    Narcistický, spratkovitý, nevyrovnaný mladík, no, ale udělali to z něj lidi jako vy a prachy.
  • Vsadím cokoliv,že všichni závistivci,co sem píšou, by chtěli být na jeho místě,mít ten obdiv fanynek, slávu, prachy, pěknou vizáž. No nemám pravdu? *15*
    • Kronoss1
      Hele, tak jsou i bohatší lidi, že jo? A to ostatní? Fakt ne, díky.
    • aluska33
      To je snad jasný!!Každej co oněm píše,že je jen blbej a teplej!Tak závidí!Asi se jen nemůžou smířit stím,že nemají to co chcou!
      • Ne, není mu co závidět. Raději zůstanu na okraji všeobecného zájmu jako umělci Keith Emerson, John McLaughlin nebo Steve Howe (ano, to jsou skutečně umělci) než být obklopen pozlátkem a vědomím, že má muzika je špatná a že mě půl planety nenávidí.
        • aluska33
          Jeho muzika není špatná!No tak možná pro Haters jo!A půl planety?!?Proč by ho jako nenáviděli!!Copak jin(tobě) něco udělal?!Spíš ho jen neposlouchají!Nebo nemají v oblibě!Nikomu nic neudělal!Žije jen svůj sen!A dělá to co má rád!Nechápu proč ho hned někdo přímo nenávidí!
          Až ho poznáš osobně,tak pak říkej,že ho nenávidíš!
          • Kronoss1
            Ale je špatná. Všichni jemu podobní, tenhle "pop" hnus není muzika. Zpívat na playback a zpívat s živou kapelou je jiná liga holčičko. A řeknu ti to na rovinu. Jediní, kteří ho poslouchají jsou ti vaši Beliebers nebo jako se jmenujete a tím to končí. Dospělý člověk si na něm nic nenajde, pokud není pedofil a chlap už vůbec ne.
          • A řekl jsem snad, že ho nenávidím?
            • aluska33
              Tak promin.Jen mě hrozně štve,když ho někdo hnusně pomlouvá!Jak by bylo jim kdyby pomlouvali někoho koho mají rádi oni!
          • Přelož si prosím slovo haters.
  • Abych to řekla ... napsala narovinu.. :-).

Justin je jen loutka někoho kdo si ho našel, měl prostě jen štěstí.. nic víc žádný talent, nebo něco co by stálo za to. Někdo si ho našel a začal na něm vydělávat, poté se mu to začalo líbit a stouplo mu to do hlavy.

Nezávidím mu nic.. jsem člověk skromný - takže jeho sláva, peníze jsou mi někde.. být mezi smetánkou, ne díky už jenom z důvodu že se tam zdržujou takovýhle lidi co se na tebe vyserou hned co bys neměl ani na nějakou Colu...

Drogy, Alkohol, Sex? Ne na co... to potřebujou jen ti co nejsou se sebou spokojeni, takže upřímně... jen loutka co má velké sebevědomí a všichni mu to žerou... Nic víc!

That's All...
    • Presne stejne ten jeho radoby zpev ve studiu udelaj tak aby to vypadalo ze umi zpivat. Spousty lidi zpiva kolikrat o hodne lip nez on ale malo kdo dostane takovou sanci nebo se mu postesti jako ten trotl jmenem justin bobr.
  • promin menuje se to MY WORLD
  • Oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaa Justin Bieber je táááááááááák sexy a když se zasměje.Když si pouštím Baby tak ho vidím nahatého. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Máš pravdu ségra ale nejsi anonym ale jsi Simča já ho taky miluju. *1* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8*
  • =)

Skvělý Justin už je zase na 3. místě!!!! *14*
  • máš pravdu kicalek v!!

presne tak milujeme těě!! justin bieber forever ... jsii prostee pro náss nejlepšíí zpěváák na světě!! *14* *14*
    • Re: máš pravdu kicalek v!!

PŘESNE !! škoda že ho nemůžueme strávit s tebou :_((
  • Justin icq

ja jsem zadala do icq tohle cislo icq .. a naslo se mi alexandr drew bieber ??
    • kicalek

Re: Justin icq

ale on je justin drew bieber!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit