Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justinova Faninka♥

Justin je božiiiiiiiiii na celem světě je to kunďak jak cip ja ho žeru jak cip *14* *14* MILUJU HO *14* *14* ja se zblaznim *14* *14*
    ty jeho pisne jsou božííííííí nejjjjj
    *14*
  • sweet.anne

Justin

Jupí, konečně, asi napopátý, už mi schválili to datum narození 1. 3., několikrát jsem to tam opravovala.
    A dnes je na ČT2 ve 2:00 ráno Grammy Awards a Justin to uvádí, tak se nezapomeňte dívat. *3* *3*
    • kikinqva

Re: Justin

jj budu se dívat ale je to dneska koukala sem se do programuu....tak holky přesně koukejte se at to zejtra můžem probrat *15*
    • roxanda

diky ze to vim!! mam prazky takze v pohode!!! *1* *1* a bude tam dlouho??? *1*
      • kicalek

Re: Re: Justin

chjo vsici mate prazky asi jedina ja ne ja mam prazky az od 15.2 a jak myslite ze je na tom JUstííínek s prazdninama???
        • roxanda

Re: Re: Re: Justin

ten je ma skoro furt *1* *1* nee to zase neee *1* *1* , ale tak nevim noo *1* *9*
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: Justin

ale ma to dobry do skoly nechodi on ma soukromyho ucitele
    • kicalek

jako z denska na pondeli?? ja du zejtra do skoly to se asi nenudu moc koukat
      • sweet.anne

Jj. Ale repríza je zítra ve 22:15. Já se budu dívat už dneska, sice možná zítra nevstanu ale tak nevadí. *1*
        • kikiss11

Wow!!!Já bych se dívala jenže já asik taky nebudu moct:(
          Radši se budu koukat ve 22:15 *4*
          I LOVE JUSTIN!!!!!! *14* *14* !!!! *14* !!! *14* !Zlatíčko naše mucq!!!! *14*
          Mám tě mooooc ráda!!!! *14* *14*
        • kicalek

hm tak to se asik budu kukat zitra ve 22:15 joooooooooooooo MUCINKY MUCK *14* *14*
  • kikinqva

ahoj

holky co blbenete valentýn je až v neděli *15* ale co já tu v neděly nejsem takže přesně jak se tady ňaky řekli krásneho valntýna Justine budem na tebe myslet i když bych teda řekla že spousta z nás na tebe myslí pořád teda aspoň já *14* *14* takže ještě jednou krasneho valentýna Justine *14* *14* *14* *14* *14* ale i vám co ste v tutý konverzaci *3* *4*
  • minney

justin má narozky!!!

všechno nej justine *14* jen pro tebe *14* *14* přeju krásné narozeniny *14* *14* *14*
  • jacicek

Ahoj

Ahojky holky a kluci mam taky ráda Justina Biebra *3*
  • sweet.anne

Justin

Hejjj hejj lidi, Justin začíná už i s herectvím!!! :) --> http://www.mtv.com/news/articles/16 44276/20100722/bieber_justin.jhtml
    • Re: Justin

no tosi děláš srandu??? a v čem by měl hrát?? *14*
      • sweet.anne

V jednom dílu Kriminálky Las Vegas. :)
        • kaaataaa

jenom v jednom? *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Justin

Ale ne, má hrát ve vícero dílech.... nějakýho puberťáka, který má problémy s policií... *14* *14* *14* *5* *5*
          • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Justin

mě ten odkaz nejak nefunguje *9*
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Justin

Jj, jenom v jednom. V tom odkazu si musíš vymazat mezery.. A vysílat se to bude v Americe na kanále CBS 23. září, v Česku nevím, ale možná tak za rok za dva.
            • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Re: Justin

jo a ješstě chci na něco zeptat,nevis kdy by ten film snim meli vysilaT?a nebo nevysilali ho uz? *3*
  • Umím česky a jenom aby jsi věděla tak já jsem sestřenice Justina.

P.S. To je pro Natali F.
    • Cože *8*
    • FAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* To není fér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já bych zase chtěla být jeho sestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ahoj ty si fakt sestřenice Justina ? :)) *3*
  • Adruska11
    Proč ho už konečně nenecháte??
    • a proč jo?
      • Adruska11
        a proč ne?
        • protože si vy bobřice musíte uvědomit, že nemůžete srovnávat bobra s hudebními legendamy, bobr bude za 30,40 let pro všechny bude bobr zas jen zvíře stejně jako veverka, pes kočka a nikoho nenapadne ten zpěvák s holčičím hláském.
          • Adruska11
            můžeme si srovnávat koho chceme a on nemá holčičí hlas, ale jestli si to myslíš zajdi k ušnímu pro naslouchátko!
            • Adruska11
              Když ho nemáš rád tak ho alespoň nemusíš pomlouvat.
            • Já s mu plně souhlasím. Je to debi* ten bobr. Taky Eminem ho několikrát urážel. Že je gay a že nemá krást cizí autorská práva.
            • Adruska11
              nevyrostu a uvidíme jestli za 30 let po něm neštěkne pes nebo se ozve hlas jeho věrných belieberek.
            • Alepoň, že s toho vyrosteš a za 30 let po něm vážne něštěkne ani pes.
            • Adruska11
              opakovaný vtip není vtipem a já tam nepotřebuju.
            • to spíš vy by jste měly jít k ušnímu, když nepoznáte zpěv od krákání
  • sweet.anne

Justin

Viděli jste už behind the scenes z videa na Baby? Je to uplně dokonalý!!! Check it out: http://www.youtube.com/watch?v=SLwX E3fY2do
  • andrej5

OMG

VY STE SE VSICHNI ZBLAZNILI Z BIEBERA????JE HROZNEJ!!!!!!!!!!!!! A ZA CHVÍLI HO STEJNE VSICHNI ZACNOU NESNASET JAKO TH!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: OMG

Já ho teda budu mít pořád ráda!!!! *14* *14*
      • andrej5

Re: Re: OMG

mno nechápu ae bieber neumí zpívat
        • Re: Re: Re: OMG

Ani se to nesnaž pochopit. Pochybuju, že bys to dokázal
          • andrej5

Re: Re: Re: Re: OMG

mno asi jj ae unej ze zpiva jak holka
            • so.ones.more

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

Zpívá i vypadá jak holka... Nechápu jak se může nějaký pipině líbit. Já vždy myslela, že samičky instinktivně jedou po mužnějším, mohutnějším a bezpečnějším protějšku........ Společnost upadá, upadá, padá do hlubin a ještě níž *7*
      • petrushka15

Re: Re: OMG

moje řeč je strašnej *10* *10* *16* *16*
        • andrej5

Re: Re: Re: OMG

taky bych řek ani neumí zpívat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit