Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg

Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3*
    • sweet.anne

Re: omg

My víme. *4* Nevadí. xD Já mu zkouším psát i přes Twitter, říká, že si všímá vzkazů, nebo aspoň se pokouší, tak snad... *4*
  • Nové stránky o justinovi

Ahoj tak jsme udělali stránky o Justinovi tak kdo ho má rád tak se mrkněte :)

http://www.i-justinbieber.cz/ *14*
    • kajuska4

Re: Nové stránky o justinovi

joo *14* krásný blog *4*
  • milacek

mam jeho fotky na mobilu je nadhernej!fotila jsem si ho kdyz zpival! *14* *4*
  • Ahoj nemáte někdo náhodou lístky na listopad, kterých by jste se potřebovali zbavit?? moc mi na tom záleží *9*
    • Ten listok stoji 2 milioni dolarov. Vjem to lebo som to čitala v časopise Kamarad. A bolo tam že Justin ten koncert zrušil. Preto že je vraj unaveni a ma debku. Je ini. Keď bol mali tak vistupoval na podium vždy ked mal debku alebo mal rozbitu nohu a nemohol tancovať. Je to veľky rozdiel. A čitala som že fanušky sa chcu spojit aby Justin nigdy na podium ňešiel. Vraj budu oto bojovať. Ale aj ked asi trochu maju pravdu. Ja ho stale mam rada. Škoda že neni taky isti ako ked bol mali. Napište si na Google Justin Bieber 2008. Je tam velky frajer a ma užasne vlasi. MAM HO STALE RADA. Ked mi bolo 5 rokov tak som ho mala rada. :) :) :) :) ;) ;) ;) ;)
      • P.S Napište čo si otom myslite
        • Myslím si, že by ses měla naučit pořádně psát než začneš zveřejňovat své výplody!
  • beast

pro uzivatele bara

ty vole tady je teda jedna pekne blba pica kdyz nekoho nazve OMG co to je???? srovnej si to v palici ! justin neni teplej ale snazi se bejt protoze ted je to in , jeho vlasy vipadaj jak helma nejakyho vojaka adios dickheads
    • 8.ball.8

Re: pro uzivatele bara

Bára je kráva. *4*
      • Re: Re: pro uzivatele bara

jo a to dost velká
  • ach jo................

ach jo,proc musi bejt clip jenom na one time a na one less lonely girl??! *9*
    • stember

Re: ach jo................

etě na Never let you go *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ach jo................

neni! *13*
    • alficka

Ach jo, proč Justin musí být tak daleko...proč je tak dokonalej...a proč je tohle můj "Dream-boy" *9* taklhle ti to řeknu *1*

justinek je nejlepsi a nejkrasnejsi kluk na svete je uplne uzasnej!!
        a ten kdo ho nema rad at jde do prdele!!! *14* *10*

jo taky to tak cítím.. škoda že žije v americe a mluví anglicky a hlavne ze je to presne kluk mich predstav *9* *9*
      • kikiss11

Re: Re: ach jo................

Přesně!!! *1* Moe slova *14* *4*
    • kikiss11

Jo to by mohl bejt klip na každou píseň!!!!Ale co Ty 2 klipy sou boží takže měv to nejak nwa *14* JUSTIIIIINEK JE NEJ!!!!!!! *14* *14* *14* MUCQ MUCQ *14* MUCQ *14*
  • ahoj justin bieber mam ta velmi rada a chcela biso stebov tantovat ak sa to da a budem velmi radaa mam kamosku ktora vje spjevat a velmi dobre inak tak jak ti
    • Prosím tě *3*
      Ehm..Slovenštinu neumím zas tak dobře, ale myslím že i u vás se píše biso stebov tantovat..By som s tebou tancovat ne? *3*
      Jestli jsem to jenom nějak blbě pochopila, tak to sorry *3*
      • Ja zo slovenska som a muzu ti to potvrdit: chcela by som s tebou tancovat sa pise takto. ;-)
  • ano Bieber the best určitě je best no.. první od konce máš pravdu no... :D
    • -.- Jako ty co hele hleď si sví hudby nám se prostě Bieber*14* líbí tak to pochop :)
  • klaruska44

new

Jsem správce *4* *14*
    • kajuska4

Re: new

jo *14*
  • Fajn poslouchejtes i svýho miláčka bíbříčka dejte pokoj, hlavně nás co nemáme rádi Biebera, strčte si ho do pr*ele a neopravujte nás a neposílejte někam na vyšetření a takový ty debiloviny
    • aluska33
      Jo budem si ho poslouchat!..A jako vy se neustále navážíte do Beliebers atd...To snad není pravda.My vás máme někde,snad vy nelezte do životů ostatních..
      • Alusko, teda jakékolY mě dostalo. Mně nejde o to se do někoho navážet. Já chci pouze diskutovat o hudbě, od toho se to tady jmenuje diskuse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit