Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držte huby všichni hateři. Už vás mám dost, co jste dokázali vy ? Sedět na prdeli na FB a komentovat jakej je Justin buze*ant.!
    • nemáš rád justina proč??
      protože je tak talentovaný?
      protože je tak roztomilý?
      protože má takový úžesný kukuč??

tak víž co? seš de**l prostě justin je nejlepší člověk na světě tak se stim smiř a 1D na Justina nemaj.to je vše co jsem chtěla říct.

*10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • AJ ked ja osobne mám rada Bieber každý muste priznať že NIKTO kto je v takom šoubiznise a centre pozornosti celého sveta jednoducho nemôže byť iba človek,obyčajný,nenamyslený. *3* Aj ked Bieber žil predtým ako normálny človek a pochádza zo skromných pomerov jr namyslený aspoň trochu... Ale mnnečudu ked jeho fanúšičky s vyjadrujú typom "nobody is perfekt justin is nobody" a potom mu to pošlú na twiter no nestúplo by aj vám sebavedomie ? *2* Bodla mnňa áno . Aj ked dáva peniaze na charitu ale ktorá cleprita to už nerobí? Máte prevdu že má rad viac svojich fanúšikov ako napr. Harry Styles (no hate) kedže on nefolowne ani jedného a bieber pomerne dosť ale to je jedno... Nikto nieje dokonalýa ako radi hovoríte aj Justin je len človek aj on má svoje CHYBY! *3*
  • Pro Michala: Prosím tě, co ty víš o kvalitní hudbě? Jak tak čtu tvoje komenty, tak asi velký lejno. Papouškuješ tady názory, který vyplodí nějaký podle tebe kvalitní hudební kritik a myslíš si, kdovíjak zajímavý a chytrý nejsi. NEJSI!!!! Protože nezáleží na tom, co říkají nějací rádoby hudební chytráci, ale záleží na tom, jak moc je ta hudba oblíbená a Justin je oblíbený. Sám jsi tady jmenoval pár interpretů (nějaké dva kluky), které máš rád, říkáš o nich, že jsou kvalitní, já zase říkám, že kdyby byli opravdu tak kvalitní a skvělí, tak už by byli dávno slavní a úspěšní a takhle se jenom protloukají po barech a hospodách. Takže co ty víš o kvalitní a nekvalitní hudbě??? Vůbec nic. K čemu potom jsou ti tví úžasní zpěváci, když je z celýho státu zná 5 lidí?? K ničemu!!
    • Jo jenomže Justin není známej hlavně protože je oblíbenej, ale protože je taky hodně komentovanej a taky pořád v nějakým blbým Bravu, který čtou zamilovaný puberťačky jako jste vy BELIEBERS!!!
      • No a co, tak mu to nezáviď. Ty se tam nedostaneš nikdy!!!
        • Prosím, najdi si ve slovníku, co znamená slovo závidět. Díky.
          • Já si to na rozdíl od tebe ve slovníku hledat nemusím.
            • Kronoss1
              A z tebe tryská blbost.
            • Já bych neřekla, závist a nenávist z ní jen tryská.
            • Prosím, přečti si znova, na co jsi reagovala. Z Lauřina příspěvku nečpěla ani trocha závisti.
    • Ty dva hochy, které jsem jmenoval... Vzpomínám-li si dobře, máš na mysli asi Michala Kaščáka a Filipa Topola. Ti k mým oblíbeným interpretům nepatří, použil jsem je jen jako příměr. A že neznáš člověka formátu Filipa Topola, to je tvá hloupost. Ujišťuji tě, že ho rozhodně nezná 5 lidí, ale půlka republiky. Žil v těžké době a prošel si mnohem těžšími věcmi než JB. Nepotřebuje dávat videa na YouTube, mít u nich miliony shlédnutí a říkat fanouškům, jak je miluje, aby se jim zavděčil. To je člověk, který hudbě velice rozumí a živí se jí v tom nejlepším slova smyslu. Pro něj je to zaměstnání jako každé jiné. To pro JB ne. Ten je bohatý až hrůza, na koncertech zpívá bez kapely a na patrně i na playback; vydává o sobě knihy a točí filmy, což je neuvěřitelné pokrytectví. Ještě jednou opakuji, že Filip Topol ani Psí vojáci nepatří mezi mé největší oblíbence (i když Kiliána Nedoryho si pustím vždy rád).
      • Tak to je vážně vtipný..takže zpěváci či herci, kteří o sobě vydají knihu, jsou pokrytci? Tak to jsi mě pobavil. Takže třeba Beatles jsou pokrytci, o nich je napsáno spousta knih a natočili i pár filmů, Abba jsou pokrytci atd.
        Že neznám nějakýho Filipa Topola mě nijak netrápí, protože kdyby za něco stál a byl tak dobrej, jak pořád píšeš, tak by o něm věděli všichni a ne, že ne!!!! Že Justin dává vědět svým fanouškům, že je má rád, je jedině dobře, protože on je má opravdu rád, je to na něm vidět, že je to pokorný a hodný kluk, který to neměl v životě nejjednodušší,takže já mu ten úspěch a slávu přeju,aby se měl líp než dřív. A na youtube si dává videa celý svět, takže pomlč!!!!!
        • Kronoss1
          Trapné je, že on vlastně nic nezažil, a tak nemá o čem psát.
        • Ne, pokrytectví je, když o sobě natočí film a napíše knihu člověk, kterému je osmnáct! Určitě je dobře, že se o lidech, kteří se o něco zasloužili, píší knihy. Jenomže to jsou většinou lidi, kterým není míň než čtyřicet nebo padesát, a kteří mají život velice pestrý. Ale ty stejně vždy reaguješ na něco jiného, než napíšu, nebo si to, co jsem napsal, překroutíš podle svého. S tebou je marná diskuse.
          • Nevím to přesně, ale Justin je populární asi od 15 let a během těch 3 let toho prožil dost zajímavého, tak proč o sobě nevydat knížku? Každý zpěvák se chce svým fanouškům co nejvíc přiblížit. Holt má tak pestrý a zajímavý život, že si může dovolit o sobě vydat knížku už v 18 letech. Komu se tohle kdy poštěstilo? Ano, ti ostatní vydávají knížky až ve 40 letech, protože nikdy nedokázali v 16 letech vyprodat svůj koncert během pár vteřin. Takže ať Justin vydává knížky třeba každý rok, je to takový fenomén, že si to může dovolit. *5*
            • Že vyprodal koncert během několika vteřin, za to můžou hlavně překupníci.
  • Na 1 stupen a nam neco rika *1**1**1*
  • justin

Justin je prostě nejlepší,nechápu proč ho některi pomlouvaj že je gay.justina sem začala poslouchat co jsem na očku uvidela jako premieru písen one time od te doby sem věděla že to je můj milaček.můj bratr mu nadává je mu 18 let a řiká že je to teplouš atd...přitom nechápu co muj bratr ma za styl dredy špičate naušnice.justin je prostě nejkrasnější kluk na celím světe a ty blbci co ho jenom pomlouvaj ty nemaj mozek , co kdyby byly oni taky star a někdo by jim nadaval že jsou teplí sou to prostě magoři kdo semnou souhlasí tak si mě můžou přidat na fb sem tam Andrís Andríísek Macounová *3*
    • Re: justin

Ahoj, zdravím tě. Nic si z toho nedělej. Každý má zkrátka jiný vkus. Jiný pokud jde o hudbu, o vzhled, o povahu. Chudáci jsou ale ti, kteří nerespektují názor druhého. To , že se mi něco nelíbí neznamená, že je to špatné. *4*
  • Jste už trapní! Když se vám nelíbí tak proč sem lezete? Každej má na něj jinej názor! Tak děte doprd*le!!
  • Justine!Nesnáším tě!:DDD
    • to mas pravdu zpiva joko holka a je na kluky. *14* *14* *14*
  • aluska33
    rew ju many:Vážně víš mě není jak tobě,že bych se musela chovat jako dítě aby mi šlo o nejvíc hlasů!!!!!! A náhodou aby se ti teda něco nestalo tak stačí ne nejsi nula fakt jsi uplně ůžasná!!!!!!!!!
  • anett96

jo

a jeste neco ty skupiny na Fb jako ze je justin píča mi přijdou trochu trapny, takže i kdyz ho nemusim jen vám ríkam ze ja se do nich nepripojuju a lidi nevšímejte si toho, o jinych celebritach to pisou taky ja nemam rada kdyz urazi celebrity lidi co jiim nesahaj ani pod kolena
    • Re: jo

Ty jsi jeden z mála lidí, co hned Justina nezačnou urážet, když ho moc nemusejí. Považuju tě za rozumnýho člověka *1* *15*
  • nejlepsi

On je NeJuZaSnĚjŠí kLuK je pRoStĚ bEsToVej uPlNě nEjVíC hO žErUu pÍsNiCkA One Time je nEjLePsÍ aLe i oStAtNí oN jE tAk kRaSnEj zBoŽnUjUho I love you *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit