-
Jsi ten nejlěpší spevák všech dob
-
Justin je nejlepší zpěvák na světě a nikdo na něj nemá....A ten kdo o něm řiká že je ge* atd..tak mu jen závidí....Prostě ho miluju
I love you Justin Bieber ♥♥♥ *14* *14* -
tvll ty mu nadavat nebudeš !!!!
tvlll se nejdříív koukni na sebe a pak mluvv.. !!!!!! ty takovej hlas mííít nikdy nebudeš tak nenadávej!!!a uz vubec nelez do diskuse justíínka!!že jo holky?? -
-
Re: tvll ty mu nadavat nebudeš !!!!
Přesně tak!! *14* Takovej hlas nebude mít nikdo!!! *14*
-
-
Pro ADELE: "Nechápu, proč to udělala, když jí tím stejně nepomůže." No to je mi teda argument, bravo!
1) Výtěžek z toho šel na léčbu té dívky, jak můžeš vědět v jakém stádiu nemoci je?
2) Kdyby to samé udělal ten váš Bieber, všechny se z toho s prominutím pose*ete. Hned byste začli psát, jak strašně moc se obětoval, jak moc myslí na "obyčejné" lidi. A když to udělá někdo jiný, tak nechápeš, proč to udělal? Směšné...
O našich oblíbencích si říkej, co chceš. Ovšem negativní argumenty se špatně vymýšlejí na lidi, jejichž jména vidíš poprvé. Miley si tady mohla pomlouvat jen díky tomu, že je všeobecně známá (stejně jako Justin). Ale jakmile tady Michal zmínil pár jmen, nevymyslela jsi nic jiného, že asi nebudou tak slavný jako Justin, jinak by je přeci znal celý svět! No co je tohle za argument? Víš co? Let's play a game. Napiš mi tu svůj názor na Serje Tankiana nebo Knoupa Tomopoulose. A prosím, tu větu, že asi nebudou tak známí jako Justin rovnou vynech. Děkuji
P.S. Jo, mohla jsem kliknout na "reagovat", jenže pak by někdo mohl dělat, že si to nepřečetl, protože příspěvěk by byl už "moc nízko". -
-
Blažky to vystihla tuze dobře. Tím, že, Adele, neznáš taková jména jako Filip Topol nebo Serj Tankian, jen dokazuješ, že v hudbě nemáš nejmenší orientaci a je tudíž směšné s tebou a tobě podobnými diskutovat.
P.S. Se Serjem byl nedávno pěkný rozhovor v Rock&Pop ;) -
-
Díky, díky :)
O Serjově rozhovoru jsem nevěděla, pokusím se to najít na netu. Díky za info :).
-
-
1) Ona se nechala ostříhat a co z toho jako půjde na léčbu té dívky? Ty ustřižené vlasy??? Nebo co jako? Nebo se Miley nechala ostříhat a poté uspořádala koncert, jehož výtěžek půjde na léčbu té dívky? To jsi to takhle mohla napsat rovnou. Ale nejde mi to dohromady s těmi ostříhanými vlasy. Kvůli příspěvkovému koncertu se nemusela stříhat, jestli mě chápeš.
2) Pokud by Justin udělal podobný koncert, tak je to jedině dobře. -
-
Co já vím, tak vlasy šly do aukce a peníze pak na léčbu.
P.S. Stále se těším na tvůj (smysluplný) názor na oba zmíněné zpěváky (nebo alespoň na jednoho z nich) -
Já vím proč si nechala ostříhat ty vlasy, protože chce aby ta holka v té nemoci nemusela být sama, prostě aby jí dokázala, že to není úplně tak nejhorší mít krátké vlasy a i kdyby to pro nikoho nedělala to je snad její věc jaký má vlasy ne??? To je jako kdyby tobě někdo přikazoval:"Adelko, nech si narůst vlasy až na zem!!!" A jestli nechápeto co jsem teď napsala tak si už asi fakt b*bá a nechápavá, no nemám co dodat
-
-
Teď tomu rozumím, ale nejdřív napíšeš, že se nechala ostříhat,aby pomohla nemocné dívce a pak že všechno půjde na její léčbu. No nezlob se, ale tohle by nepochopil asi ani Einstein. Nauč se líp vyjadřovat a diskuze bude jednodušší.
-
-
To jsem já nepsala, to psal někdo jiný, přečti si to laskavě znova, když nevíš já nepsala že to půjde na léčbu
-
-
-
-
-
nevíte proč chci mít sex s Justinem? *14* sním o tom už 3 roky *14* *14*
-
-
Tak to sme na tom rovnako. Inak napíš mi na pokec ked máš.Ja tam mám nick:Crazy-Girl_xD .Justin je sexy tak možno preto s ním chce každy robiť.(aj ja).
-
-
Okey napíšu ti,ale teď mi to velmi nepůjde protože mám pomalý internet ano on je nejsexy kluk na celém světě .. je prostě velmi Jebavý *14* *14* *3*
-
-
-
Jsem velká fanynka Justina a myslím si že ti kdo ho uráží ! Jsou blbý nemaj ho rádi to pochopím ale tak proč mu říkat že je GAY když měl holky... a navíc jenom závidej dokázal toho víc než oni a šel si za svým snem !! :* :* a on mě naučil BELIEVE *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nadávají mu do gayů, protože jsou sami gayové a lesby, vytáčí je to, tak tenhle stav hází i na druhé lidi.
-
Nauč se psát!
-
-
Ty opravdu neumíš vymyslet nic trapnějšího než nauč se psát???? tady nejsem na stránce o českém jazyce víš... (nezapomě reagovat tak že jak píše že to vypovídá o člověku) o tobě mi to říká ze si chytrej, namyšlen, vykompeksovanej deb*l
-
Nauš se jiný argument.
-
-
-
ADELE do toho jedem na ně *16*
-
-
I am scared shitless.
-
Už se třesu. Zejména po přečtení tvého duchaplného příspěvku.
-
-
Beauty and a beat - hrozně hezká písnička :) a ten videoklip! ♥
-
Jo možná pije atd.. alé je to jeho život nes*r se doněhoo!
Alé je dobrej zpěvak ták sklidněte hormony už !!!! lezety na nervy lidi proberte se !!!! Nebo nikdo zvás to nedělá co ?
ste trapny stíma vašímy kecamí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Řeknu vam jen tohle NESTAREJTE SE DONĚHO ZEČNĚTE SE STRAT SAMY OSEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŽDY MÁ SVUJ ŽIVOT TÁKŽE KLIDEK !!!!!
a ják dokažete to co on pak sem píšte!!!
nikdy ste nci nedokazalia povíšujete se nadním!!!!!!
OMG !!!:DD zamyslete se nad sebou
v dnešní době je ta gerenace fakt hloupějšíí """"" :DDD naučte se gramatiku lidii pelale muja:DDD -
-
a co das potom teda ty trapko staras se vlast o sebe *11* *11* *11* *11* *11*
-
Souhlasim s Belibers
-
Souhlasím s Edith. Kolik ti je, belieberko?
-
Tak nevím, kdo by se tu měl učit gramatiku... To ji vážně tak špatně ovládáš nebo ti jen vztek a láska zatemňují mozek? Ale doba je dnes vážně na nic. Móda, dívčí idoly, oblíbení zpěváci... k ničemu. Jestli jsou lidi hloupější, to neposuzuju . Ale ty tvrdíš, že jsou hloupí lidi, kteří ho kritizují (ok, ti co tvrdí, že je gay, jsou asi slepí - vždyť i když měl Selenu, běhal za jinými ženami) - a co on, on je snad lepší?
-
-
-
děláš si ze mě konečník nebo co? nebyla ta ''selena'' nějaká gorila která chodí s druhou gorilou a ta vypadá jako justin bieber?
-
-
Jediný kdo bypadá jako gorila jsi ty *3* *3*
-
-
A odkdy gorily umí psát na počítači?
-
-
A odkdy umí gorily zpívat, tančit a mnoho dalších věcí?
-
-
Ona umí zpívat?? Fakt?? Že jsem si nevšiml.
-
hele holčičko,jestli budeš špinit názory jiných,tak jdi vylízat biebrovi konečník. jinak se do toho nepleť.. DĚKUJI.
-
-
souhlas s bertou :D
-
Jedině kdy se mi Bieber líbil, bylo, když ho v tom filmu zastřelili *1*
-
Pěkně řečeno,jedině to by šlo, koule nemá, tak se do nich kopnout nemůže
-
-
A Selena něco z toho umí???
-
-
Přiznávám, že neumim zpívat ani tancovat, ale rozhodně nejsem gorila.
-
Na rozdíl od tebe jo...
-
-
-
-
-