-
DND kolikk ti je roků ? :D 13 ? :D promín možna tě urazím !! Tak se natoč jak pouštíš video na naměstí plných lidí a zpívaš si písničku baby ! :D Natoč to a dej jsem odkaz na youtube budeš mýt shledovanost jak Bieber xD
-
Myslím, že byl fajn než se stal celebritou. V dnešní době vám sláva vleze na mozek a nestane se z vás nic jiného, než jen rozmazlený .... a když si teď na to zvykl, že je v luxusu a holky po něm šílej, bude horší až vyroste a třeba slavný nebude, protože nikde není psáno, že bude slavný. Toť vše, vaše malá kritická Messie :)
-
co tady ta rew ju many píše za blbosti *7* *7* *4* *13* *11* *16* *16* *10*
-
Nesnášiš Justina ? Proč ?
Protože dokáže lidem 'vykouzlit' úsměv na rtech ?
Protože následuje své sny?
Protože 'učí' lidi následovat i své sny ?
Protože tvrdě pracuje ve svých mladých letech ?
Protože vypadá dobře ?
Není tady všechno páč se to sem nevejde ale ten princip doufám chápete..! To on naučil mnoho z nás "Never say never"..takže Fuck Haters..! -
...
zajímala by mě jedna upa prosta vecička kde jsi ho vzala nesesypalose nateba nahodou z okna XD -
-
Re: ...
mno kdyz neverite neverte nemam duvod si tu z vas delal prdel...a kde jsem ho vzala na icq jsem si ho nasla a pridla chvilku na to si pridal on me a zacali jsem si psat...:-)))))
-
-
Míša
Justínek má 17 :))♥ Happy Birthday Justin!!! ♥♥ mt *14* -
Jako .... Dobře zpívá ale nemusím ho *7* Nejsem jedna z těch ... Co furt křičí aaa Justyne MILUJU TE ....
Ale jo ... jeho písničky ujdou *3* -
-
justin je nej
-
-
pls
ahoj jsem tu nově zaregistrovaná tak si mě pls nekdo pridejte do prate díky *3* -
-
Re: pls
Čauky vítej u nás *4* *14*
-
-
???
no tak co???funguje to cislo??? a ted vam neco reknu..kdyz tady nekdo napise ze ma jeho skype nebo icq nebo ja uz nevim co,tak proste tomu zkuste verit..ja jsem na tohle cislo uz nejmin 6krat volala a byla tam jeno hls.schranka.ja mam jeho skype a dokonce jsem nasla i skyp od te jeho ex holky caitlin beadles ama tam napsane neco o justinovi...je to vse pravda!!!! -
-
Re: ???
heh Caitlin Beadles skype mám taky:)) *15* -
Re: ???
NE TO ČÍSLO NENI PRAVÝ..LIDI NEVOLEJTE TAM JENOM VÁM TO UŽÍRÁ PRACHY . tahle holka si to vymyslela že ji neni hamba -
-
Re: Re: ???
jo a pocum se na youtube na tohle cislo...tam tohle cislo je a je jich tam nekolik a tohle je jedno z nich -
-
Re: Re: Re: ???
Hm jasnýý .. kecáš .. ty čísla jsou falešný a jenom to sežere prachy .. určo to zavedla nějaká ta tvoje trapná kámoška a ted si myslíš e máš jeho číslo ty blbko *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Hej děláš si srandu? Ona má ale pravdu.To číslo je pravý tak ji nenadávej a radši jsem vůbec nepiš .. ! *13*
-
-
-
Re: Re: ???
no jasne..ma tam jen hlasovou schranku tak mlc a moje kamoska ti do dosveci ze to je jeho cislo a fakt tam ma hl...schranku.....
-
-
-
Nunatá mám tě fakt ráda :DD :)
-
-
Já tebe taky :D Je fajn že jsme alespoň dvě :)
-
-
Jo jo :) :)*
-
-