Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justin Bieber bude možná ve vězení.
    • Už i byl.
  • Ti co tu říkají, že Justin nemá hluboký hlas nebo co to tu píšete, tak je vidět, že jste asi nikdy neviděli nějaký rozhovor s Justinem ;) On totiž má hluboký hlas, jenže když člověk zpívá, tak je jasné, že se mu ten hlas o pár oktáv zvedne na horu -.- Takže tyhle argumenty typu Justin má hlas jako holka jsou fakt trapné.....
    • Z toho si nic nedělej, to jsou jen závistivý kecy.
  • sweet.anne

Justin

Mám chuť sem po dlouhé době něco napsat. Haters, proč marníte čas nenáviděním 16ti letého kluka? Jestli ho nesnášíte, tak ho nechte na pokoji a nestarejte se o něho. Tím, že sem chodíte a píšete se o něj vlastně zajímáte. Vy jste proti němu NIC. Na Facebooku má přes 6,5 milionů fans a na Twitteru přes 3,5 milionu. Obě alba platinová. Koncerty vyprodané. Stars s ním chtějí dělat duety. Přichází mu nabídky do filmů. Už i vyhrál své první ceny. Ale nejde jen o ten úspěch.. je to jedna z málo celebrit, která se stará o své fanoušky. On ví, odkud pochází a že se mu splnil sen. Na Twitteru si každý den přidává fanoušky, odpovídá jim a posílá zprávy, protože ví, že bez nich by tu nebyl. Každý den se probouzí s tím, že žije svůj sen a dělá to co miluje.
    Těm, co sem píšou hate komenty se jenom směju.. zamyslete se nad tím co říkáte. A jestli ho chcete nenávidět dál, hodně štěstí..
    • tyret

Re: Justin

Koukám, že demokracie je tu jen prázdný pojem. Proč někdo nemůže napsat, že Mr. Justin Bieber, zpěvák s velkým Z, neumí zpívat? Každý snad máme právo na vlastní názor, za tohle jsme přece bojovali, a teď přijdete vy a budete nám vykládat, co sem můžeme a co nesmíme napsat??
      Požaduji svobodu a ne jen příkazy!
    • Re: Justin

to vážne si pisu na twittry?? :O
    • Re: Justin

napsala jsi to krásně souhlasím
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

:) Děkuji.
        • Re: Re: Re: Justin

Taky 100% souhlas *3*
    • sweet.anne

Re: Justin

A ještě něco.. ne, že by kluci nesnášeli Justina. Oni nesnáší fakt, že nejsou Justinem. Nebo snad nechcete, aby kvůli vám šílely miliony holek?
      • Re: Re: Justin

Nezlob se na mě holčičko ,ale Justinovy moc kluků nezávidí ani nežárlí a podle stylu kterým píšeš se mi zdá že jediný kdo tu žárlí si ty no představ si že chodíš s justinem bieberem ale měla by ses probrat tvuj sen se nestane
        PS:myslím že kdybych měl producenta a fotky v nějakým stupidním časopisu jako je bravo byl bych tam namalovanej tak by si taky šílela ty vlastně neposloucháš biebra kvůli hudbě jen kvůli tomu že mají tvý kámožky jeh písničky a kupuješ si ty časopisy typu bravo atd.Až ti bude 25 vzpomeň si na mě a poslechni si nějakou jeho písničku *15* *15* *15* *15* *15*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Justin

OMG.
      • novalee

Re: Re: Justin

Justin je hlavně přiteplenec :D Vždyť už z toho zpěvu je to poznat. No uznej sama - baby, baby, baby ooooo :-D No urážet ho nebudu, je to na něm, co dělá. Ale jedno vim jistě - určitě bych se nezařadila k tomu milionu holek, co po něm šílí (jak ty píšeš). To není kus chlapa :-D

Kus chlapa to není to jo,ale něco na něm opravdu je,ráda si ho poslechnu,hezky se na něj dívá.Přiteplenec určitě není a od písně baby se mu značně hlas prohloubil.
        • tynacool

Re: Re: Re: Justin

Dobře ty!! *1*

Konecne nekdo normalni
  • PAPÁJA 2

JUSTIN JE NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14*
    • Miluška

Hele holky nevíte jakej je Justinkovo pravej twitter? já to tam zadala a mě jich to vyjelo hodně neni to hned ten první nebo jakej? moc děkuju za odpověd :-)
      • lenish95

Re: Miluška

Justin nemá twitter! xDDD jen skype,icq,email,facebook
        • Re: Re: Miluška

jo a jaký má facebook protože když tam dám justin bieber nebo tak tak tam vyjedou jen skupiny *1* *1*
          • lenish95

Re: Re: Re: Miluška

má facebook: Justin Juss Bieber

(juss je jeho přezdívka) jo a moc tam nechodí :-(
            • mishiq

Re: Re: Re: Re: Miluška

Na facebooku nic není!!!!!!!! Ty si fakt blbá kráva!!!
            • Re: Re: Re: Re: Miluška

nic na facebooku takovyho nwni ty kravko *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
        • Re: Re: Miluška

Cože? Jaktože nemá twiiter? :-( To snad neni možnýý :-( já prostě neseženu žádnej kontakt :-(
          • Re: Re: Re: Miluška

nechápu fakt nechápu jak jí na to můžeš skákat??!!!!! *13*
            • lenish95

mno jo,on taky potřebuje svoje soukromí ne :) fatk nemyslim že by chtěj abymu psali MILIARDY fanoškůů xDD chudák *3*
      • Re: Miluška

Hele a když si někoho přidám tak jak mu napíšu a kde se to objeví? moc prosim porate mi
        • alficka

Re: Re: Miluška

http://twitter.com/justinbieber
          Ja k tam máš What's happening? Tak napiš @justinbieber a pak co chceš napsat...jen je dost malá šance, že si všimne toho tvého...tam mu každou minutu napíše snad stovka fanynek
          • Re: Re: Re: Miluška

Děkuju ti moc ale už jsem na něj najela předtim a mám ho jakoby v přátelíích a ukazoujou se mi jeho statusy nebo co je ale to What's happening? tam nikde nevidim? kde to je abych mu mohla napsat? :d

Jojo dobře přidám si tě :-) na tom twitteru :-)

A jakej máš twitter, že bych si tě přidala...Já jsem kdyžtak Rabbit2183
            • alficka

*1* *15*

je už vim :D to je jak nějaký statusy :D ale je to hustýý :D
    • Re: PAPÁJA 2

MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3*
  • *14* Ahoj jsem Terka kdo semnou souhlasí že je Justin Bieber nejlepší zpěvák a že je prostě boží. *14* *3* *4*
  • Ahojte , já jsem Belieberka také ... Jako řeknu vám něco ... Já osobně na haterů jebu a ignoruju ich ... Nemám potřebu se s nima zaobírat , protože to že jsem BELIEBERKA nezmení ! Tak jich ignorujte i vy a uvidíte sami , že jednou jich to omrzí to mi věřte ! Přece nebudem my beliebers trapní a nebudem se taky zosmněšňovat .. Já vím že některé belieberky mají Justina až tak moc rádi , že prostě musí se pořád hádat s HATERAMA ..Takže můj návrh zní... Nikdo na justina nadávat nebude a kdo jo , tak ať si poslouží ... Mně to síce sere ale nic s tím neudělám ;) Takže milí Hateri, Hejtujte kolik jen vlázete protože nemáte na nás beliebers .. My jsme rodina takže stojíme při sebe ;) .. Já si nervy haterama ničit nebudu :) -Deníí
  • Lucka

jj nemáš zač.. dorisek 111 pro mě taky !! *14*
  • NENAVIDIM TĚ JUSTINE!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Máš totálnu pravdu.
  • Prosím *6* *1* Horší než vy určitě není co si o sobě myslíte že ho můžete jen tak provokovat ak držte h***
  • žena

ted už je to jasný že je to holka protože se justin bieber umístil na 7 místě nejvyhledávanějších ŽENSKÝCH CELEBRIT NA GOOGLU přesvěčte se odkaz http://coedmagazine.com/2010/04/12/the-50-most-popular-women-on-the-web-according-to-google-10-1/ jestli se vám tam udělá 1 nebo více mezer smažte si je *3*
    • alficka

Re: žena

hele to se nám tu jako fakt snažíš přesvědčit, že je to holka?? Hele když je to holka tak kde má v tom případě prsa?! *13* *16* Jsi fakt nemožná/ý
      • Re: Re: žena

Jn... *1* tak asi kdyz snim uz chodila tolik holek tak asi ho museli videt si myslim aji nahyho *14* a tak asi vijou jesli je nebi neni holka *1* ale i kdyby holka byl tak je moc pekna holka *1* *1* ne kecam *1* ja nejsem lezba ... ale jako ja chci rict ze uplne pochybuji ze by byl holka !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit