-
Sranda že tu na nete velké rečičky no za obrazovkou sa skrýva trapák ktorý mu závidí peniaze, baby, slávu proste všetko ;) Uvedomte sa ludia a potom sa snažte byť múdri :) Forever Belieber <3
-
pro lucku
jo luci..diky..ses kamoska..ale jen pro ty co se semnou jen hadaji-jo ja vim ze je to moje vec ale jen sem se s vama o to chtela podelit ale kdyz nemate zajem tak radsi nic *4* -
-
Re: pro lucku
ROFLÍÍÍČEK -
Re: pro lucku
Ne nezajímá páč to je ten největší nesmysl!A říkej a mysli si co chceš,ale seš prostě naivní jako ostatní co si myslí že si snim píšou!žij v realitě! -
-
Re: Re: pro lucku
Moje slova..........Jako nic proti.
-
-
-
Je mi jedno co si kdo o mě bude myslet!Podle mě prostě když nemáte Justina rádi tak co děláte na jeho profilu....Ale raději nebudu psát to jako"nechodte na jeho profil....atd" Protože to by tady zas bylo komentářů.....
-
-
Jestli ti to ještě nedošlo a vypadá to, že ne, tak nechci sice mluvit za ostatní, ale já se bavím na váš účet.
-
-
justííííííííííííííííííííínek!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
I L♥VE YOU!!!!
-
hlasuju
hlasujuU -
-
Re: hlasuju
jj ja taky to je dobre *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
I have Bieber fever♥
-
ten kdo justina uráží je dost trapnej a závidí mu twl *1*
-
-
Já mu Nezávidím ale nějaké urážky jsou pravda
-
-
všechno nejlepší Justine *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nemužu uvěřit že ti je 22 ten čas tak letí poprve jsem tě poznala když si měl 16 a teď ti je 22 wow moc tě miluju jsem fanynka už 6 let jsem nadšená že jsem Belieberka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* moc tě miluju Justine <333333333♥♥♥♥♥
-
Zavistvivý socialní debilové :* Beliebers forever *14*