-
Spousta lidí ho nemá rádo .. A taky ho spousta lidí miluje .. :) Já osobně ho zbožňuju !! :D :D :D A jestli se vám nelíbí dobre chápu .. Úrážejte ho okej.. Ale pak se nedivte když vám začnou BELIEBERS nadávat prostě my jsme co ?! HOODNĚ VELKÁ RODINA . !! Mě osobně to sice dost vadí když mu někdo nadává ale co stím udělám ? :D Asi nic co ?? Maximálně vám taky můžuvynadat do gayů debilů a nul .. Ale nepomůže to !! Takže Dámy a pánové .. Řekli by ste mu do očí že ho nenávidíte a že je gay ?? :D :D Asi né no ... Zřejmě by ste začali ječet jako mále holčičky a žádat o podpis .. ;) Tak prosím PŠŠT .. :DDD
-
-
Klidně bych mu řekl do očí, že jeho "hudba" je hnus a že je naprosto nevyzrálá osoba, která by si svá moudra měla radši nechat pro sebe.
-
-
Fajn,ale Justin nebyl šikanovanej!To jsi zjistila kde?Jinak souhlasím s lle :)
-
-
Už ho vidím, jak se někde sám brání? To by bylo k popukání.
-
-
milujem ta si ten naj naj chlapec *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nestydím se za to , že patřím mezi beliebers. Já mám ráda Justina někdo zase Skrilexa . , je to každýho věc. Tak nechápu proč se do něho musíte pořád navážet. Je to přece taky člověk jako každej jinej :). A to že je gey ? :DDD Směju se těm kdo to o něm říká ') Měli by jste se nad sebou zamyslet . Díky :)
-
Pes
Nevíte, jak se jmenuje pes Justina? -
-
Re: Pes
jmenuje se Sammy =)
-
-
I love you JUSTIN BIEBER ! *14* fOrever !! *14* *14* Forever amazing and best ! *14* *14*
-
justin válíš a chci být jako ty *3*
-
Justin Bieber
Miluju Justina Biebra. *14* -
Já ho nesnáším je to nejhorší zpěvák v americe!!!!!! hnusssssssss fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *7*
-
-
Drž píču!
-
-
proč by někdo držel svojí vlastní piču? xD
-
-
-
jo
je krásnej já mám kluka a vypadá podobně má stejné vlasy