Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spousta lidí ho nemá rádo .. A taky ho spousta lidí miluje .. :) Já osobně ho zbožňuju !! :D :D :D A jestli se vám nelíbí dobre chápu .. Úrážejte ho okej.. Ale pak se nedivte když vám začnou BELIEBERS nadávat prostě my jsme co ?! HOODNĚ VELKÁ RODINA . !! Mě osobně to sice dost vadí když mu někdo nadává ale co stím udělám ? :D Asi nic co ?? Maximálně vám taky můžuvynadat do gayů debilů a nul .. Ale nepomůže to !! Takže Dámy a pánové .. Řekli by ste mu do očí že ho nenávidíte a že je gay ?? :D :D Asi né no ... Zřejmě by ste začali ječet jako mále holčičky a žádat o podpis .. ;) Tak prosím PŠŠT .. :DDD
    • Kronoss1
      Klidně bych mu řekl do očí, že jeho "hudba" je hnus a že je naprosto nevyzrálá osoba, která by si svá moudra měla radši nechat pro sebe.
  • aluska33
    Fajn,ale Justin nebyl šikanovanej!To jsi zjistila kde?Jinak souhlasím s lle :)
    • Kronoss1
      Už ho vidím, jak se někde sám brání? To by bylo k popukání.
  • milujem ta si ten naj naj chlapec *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nestydím se za to , že patřím mezi beliebers. Já mám ráda Justina někdo zase Skrilexa . , je to každýho věc. Tak nechápu proč se do něho musíte pořád navážet. Je to přece taky člověk jako každej jinej :). A to že je gey ? :DDD Směju se těm kdo to o něm říká ') Měli by jste se nad sebou zamyslet . Díky :)
  • Pes

Nevíte, jak se jmenuje pes Justina?
    • Re: Pes

jmenuje se Sammy =)
  • I love you JUSTIN BIEBER ! *14* fOrever !! *14* *14* Forever amazing and best ! *14* *14*
  • justin válíš a chci být jako ty *3*
  • Justin Bieber

Miluju Justina Biebra. *14*
  • Já ho nesnáším je to nejhorší zpěvák v americe!!!!!! hnusssssssss fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *7*
    • Drž píču!
      • proč by někdo držel svojí vlastní piču? xD
  • miley11cyrus

jo

je krásnej já mám kluka a vypadá podobně má stejné vlasy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit