-
já tomu co o něm píšou věřím.
už by ze vším mohl skončit je hnusnej.
a myslím, že si hraje na moc velkýho frajera.
Lituju Seleny -
-
Přesně! Nevěřím, že by si to všechno jen vycucali z prstu. Sice to občas zezačátku trochu přikreslí, ale pak se ty informace hned urovnají na pravou míru a i potom to nezní o nic líp, žádnej svatoušek to neni. To, jak vypadá a zpívá neodsuzuju, sice se mi to nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho, že jo.
-
-
Haters klid :P My Beliebers respektujeme (vetšinou) váže názor, že je Jusso kkt apod. tak vy zas repektujte ten náš :) a narážky typu že jsme trapní tím 'Miluju Justina, Justin je úžasnej' si nechte! :) názor jako názor :)
-
Ktm (anonym) 2.10. (45 dnů) -4
On dela i do radoby damskejch parfemu a hadam ze si je sam kupuje:D
líbí nelíbí reagovat
---------------------------------------------------------- tak to je dost dobry to se ti ktm hodne povedlo:) -
-
Miluju tvoje komentare:)
-
-
Jo a všecko nejlepší Jaxon!!!! <3 :)* ke 3. narozeninám
-
Ou sh*t -_- mohly by jste být už laskavý,a nechali ho napokoji ?! Do prd*le on je taky člověk co si jen splnil sen. Neříkejte mi že by vám taky nevadilo kdyby vám,říkala ''gay,buzno,'' ? :) já si myslím že ano,vadilo. Nejsem jeho fanoušek,pár písniček si poslechnu ale nemám na něj žádný hate jak vy. Ku*va,vás taky nepomlouvá někdo po celým světě -,- chtěl bych vidět vás ;) toť jen můj názor,nezapomeň te mi něco napsat:))))
-
-
Konečně někdo normální *3* !
-
-
Panebože! Nechápu že někdo soudí druhé podle názoru na Justina Biebra a říká: ti, co ho nesnáší jsou nenormální a blbí a ti, co ho milujou jsou chytrý. Nebo naopak. Každý má svůj názor, právo ho říct a hájit ale soudit podle jednoho názoru inteligenci? To snad ne!
-
-
Kdyby mi někdo říkal gay, upozorním ho, že nejsem muž. Ale taky nechápu, jak může někdo tvrdit, že je gay, když se každou chvíli vyspí s herečkou, modelkou atd.
-
Naprostý souhlas ! (y)
-
-
Proč se mi zdá, že Matěj a Lukasko je ten samý člověk? Dva kluci v týhle diskuzi, se stejným názorem, stejným stylem psaní a ve stejný čas? Trochu moc náhod najednou, ne?
-
-
-
♥ForeverBelieber♥
-
Na diskuzi o Justinovi lezeme proto, abychom o něm diskutovali. Pokud vím, tak toto není žádná fan stránka, takže náš nesouhlas s jeho chlapským hlasem a vzhledem je na místě, stejně jako vaše luvinky mucinky *5*
-
-
Jen sem lezete,protože máte nudnej život-.-....
Normální člověk by nediskutoval o někom kdo mu je u prd*le!
Vlastně ted Justin řekl,že svoje Haters miluju..."Jsou tak roztomilí až k smíchu,oni o mě pořád přemýšlí a stále na mě myslí co by zase napsali =D"
Je to pravda pořád jen o něm píšete a přitom ho nemáte rádi..Chodíte na profil o něm=DD Koukáte se na jeho fotky...Posloucháte jeho písničky..
Protože,když napíšete,že má hlas jak holka,tak je logický,že jste ho museli poslouchat..Nebo když napíšete,že vypadá jak holka,tak jste se museli dívat na jeho fotky.....Opravdu ubohé! -
-
Já tě mohu ubezpečit, že na jeho fotky se nedívám a jeho "muziku" neposlouchám. Není to jen o Bieberovi, ale spíše o stavu dnešního popu obecně, který je v kvalitativní krizi.
A jak psal Michal. Ve významu slova "poslouchat" a "slyšet" je diametrální rozdíl, který ti pravděpodobně uniká, to samé platí o "dívat se" a "vidět". -
Je rozdíl poslouchat a slyšet, a jedině člověk, který stráví celý život v zvukotěsné místnosti, má možnost ubránit se tomu všemu, čím nás zásobují masmédia... A ve výsledku je jedno, jestli je to Justin Bieber, Lady Gaga, Selena Gomez nebo Britney Spears. A opět bych musel zopakovat to samé i k tvé větě o fotkách. Jen člověk, který se nekouká na televizi, nečte noviny, nechodí na internet a konečně ani nevystrčí hlavu z domu, nemůže vědět, jak vypadá ten navoněný pseudozpěvák. Jeho desku jsem si pustil, protože jsem si myslel, že když ho všichni tak chválí, tak by se v jeho hudbě měla skrývat nějaká kvalita. Mé zklamání bylo obrovské a JB se tím pro mě zařadil k dalším z řad popových pseudozpěváků. Ovšem nemějme jim to za zlé, takoví lidí byli vždycky a všude. A u nás především. Dnes jsou to Chinaski a Kryštof, dřív to byl třeba Pavel Liška, ve světě by se jich našlo ještě víc.
-
Jo, ale nemůžu pomlouvat zpěváka, když jsem ani neslyšel, jak zpívá *2* to, že jsem si jednou pustil jeho písničku a jednou jsem ji viděl v televizi ještě neznamená, že ho poslouchám... zamysli se *3*
A mně není u prdele, jen ho nesnáším... to je rozdíl
-
-
No něco jinýho je diskutovat o tom a něco jinýho je mu nadávat. Dobře napište, že ho nemáte rádi, to bereme. Ale jakmile začnete urážet Beliebers a Jusse tak to si fakt nenecháme líbit... Ale to tu píšeme pořád, ale vy nás pořád musíte urážet.... Tak to pak můžete jít do háje -.-
-
-
Vždyť se na sebe podívejte, jste pomalu horší než sekta! Idealizujete si člověka, jehož názory jsou minimálně k smíchu.
-
dobrý, teď zase na oplátku uráží mě *1*
-
-
Tak kdyby sis nezačal tak by tě nikdo neurážel ;)
-
-
Já se snažím diskutovat na úrovni a bez urážek, ale někdy to prostě nejde, zvlášť když místo argumentu napíšete něco duchaplného tipu "CO JSEM LEZETE DYŠ HO NEMÁTE RÁĎI!"
pozn. Pravopisné chyby jsou záměrné. -
-
Jo tak se hnedka musíte zbláznit z blbýho pravopisu?? :DDD
-
-
Je to jedna z krás češtiny. A pokud chceme mít alespoň nějakou raritu ve světě, tak si svůj jazyk musíme chránit a k tomu patří, milá zlatá, i gramatika.
-
-
-
-
-
máš pravdu terezo!!
přesně tak on má pravdu (tereza) jestli umišš zpívat líp gfgtgr tak reknii coz neumis zpívat líp vlastne vubec neumis zpíívatt .. a prestan tu nadavat taky ti nelezu do tvyhoo styluu !!! takze prestan kkte *16* *16* *16* *16* -
miley-destiny
jo ale jako chtěla sjme jet tam ale byla sem nemocna a navic pozvanky se privezli pozde -
-
Re: miley-destiny
no právě a táta htěl jec a v listopadu twl
-
-
i ♥ u justin
*14* *14* *14* *14* justin je nejhezčii *14* *14* *14* *14* a komu se to nelibi at si prd.... polibiii :D *15* *9* *3* -
-
Re: i ♥ u justin
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
NEJWIC.....JUSTIN
-