-
Justin vypadá jako holka? A kde? Že jsem si nevšimla. Podle mě je to normální pěkný 19letý kluk.
-
icq nebo skype
Ahoj lidi nevíte jestli Justin nemá icq nebo skype.díky *3* -
-
Re: icq nebo skype
Nemá ani ICQ, Skype ani email, protože nemá internet. *5* -
-
Re: Re: icq nebo skype
co se furt ozíváš debile kdo je furt na tebe zvědavej zapadni do mody a pak piš protože ty máš asi krátký vedení né že nevíš že je justin klásnej debile di vocat -
Re: Re: icq nebo skype
ty si myslíš že takovej populární klásnej kluk nemá interet nebo icq to asi se mílíš néééééééé a jak ty to plosim tě víš a ty si myslíš žekdyby měl icq jako že ho má že by ti ho dával si normální?????????? -
-
Re: Re: Re: icq nebo skype
jo presne tak tak uz konecne drž tu tvoji velkou hubu a vypadni!!!!! *16* *10*
-
-
-
-
Všechno nejlepší Justine lásko milačku krasotinku sexoši hezoune *14* *14* *14* *14* miluju tě moc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Chtěla bych se vyjádřit, k této situaci která zde nastala. Myslím si, že tento profil byl vytvořen za především pro jeho fanoušky a ne pro lidi kteří ho nemají rádi. Je mi 25 let a osobně ho neposlouchám, ale musím uznat, že tento kluk má opravdu talent a probojoval se na úplný vrchol ve své kariéře. Myslím si, že to pro něj nebylo jednoduché. On sám musel bojovat, nikoli jeho manažer. Ano hodně lidí si o něm myslí, že neumí zpívat. Toto říkají lidé, kteří slyšeli od něj jen písničku Baby. Jenom pro vaší informaci bych chtěla zdůraznit, že tuto písničku nazpíval, když mu bylo 15 let. Ano, možná začal mutovat později, ale to neznamená, že neumí nebo neuměl zpívat. Kdyby neuměl zpívat, aby si by nebyl tam kde je. Ano, možná tomu trochu přispívá jeho vzhled, ale v showbyznise přeci záleží i na vizuální stránce. Jeho písničky mají hloubku, nezpívá jako většina lidí o drogách, sexu a děvkách. Zpívá o chudých lidech, o svých fanoušcích a o lásce, a děkuje svojí matce. Myslím si, že tento kluk to dotáhne opravdu daleko, i přes vaše neustálý řeči o tom jak neumí zpívat. Držím mu palce aby i přes všechny pomluvy, které se lidé dočtou v bulváru, nebo na facebooku a nebo si je prostě vymyslí. Myslím si, že spoustu lidí co ho hejtujou s neuvědomují, že tím jak o něm neustále šíří řeči, že mu vlastně dělají reklamu. Prosím ty co ho nemají rádi, neberu jim jejich názor a můžou si myslet co chtějí, ale chci, aby se někdy nad sebou zamysleli co vypouští z úst a také jestli dokázaly aspoň něco z poloviny co on
-
-
Hejtovat? Co to je? Takové slovíčko neznám.
-
1. Zbytečně dlouhé, 2. obsahující osobní informace, které jsou zcela nezajímavé pro čtenáře, 3. hlavní myšlenka textu je jaká? Tedy, řečeno slovy klasika: "Cyrile, co chceš říct?", 4. příště si vezmi k ruce pravidla českého pravopisu.
-
-
nikdo tě nenutil, aby jsi si to četla.. tyto informace jsou pravdivé ..Víš já studuji na vysoké škole takže si myslím , že mě nemusí poucovat holka ze 7 třídy
-
-
Vážně studuješ na VŠ? A copak? Zřejmě UJAK nebo jinou soukromou školu, kterou ti rodiče zaplatili, že? Protože na UK nebo jinou školu, kde je nutné zvládnout přijímačky, mi podle tvého vyjadřování rozhodně nepřijdeš. A ještě jedna taková poznámka: Z čeho usuzuješ, že jsem holka a to ze sedmé třídy?
-
-
A z čeho prosím usuzuješ ty, že studuju na UJAK??
-
-
A pokud vím, máš to vysvětleno ve výše uvedeném komentáři, na který jsi tak duchaplně zareagovala.
-
Protože jinam, než na soukromou školu ses dostat nemohla. to je prostě nesmysl.
-
-
-
-
-
Moje řeč, Natalie, moje řeč.
-
-
je senza ze začátku jsem si myslela že je to deb*l *12* ale jak mi kámojda pustila několik písniček tak ho zbožnuju *14* *14* *1* *5*
-
Hmm, ta výška by chtěla aktualizovat...
Ta stará fotka v profilu mě tu tak moc neštve jako to, že se tu píše, že prý Justin měří 161 cm. A přitom podle nejnovějšího měření v jednom interview měří už zhruba 170-172.:-)
Kdyžtak se mrkněte tady: http://justinbieber-world.blog.cz/1 010/kiiis-radio-with-jojo-25-10-10 -
Justin je ten najsuprovejší chalan, spevák.... všetkoa milujem ho ... navždy budem jeho fanynkou .. #4everBELIEBER
-
Justin je největší borec nechápu co na něj všichni mají o.O :( :)
-
icq ...
po pravdě .. bych too jeho icq neřešiila určitě je to FAKE!! .. takovejch lidi co si muze udelatt .. takovy icq .. kdyz si tam zadate jinou celebrituu tak vam taky vyjede jichh hodne a ani ta celebrita nemusi mit zadny icq .. -
Do u even know what he sings about?
Jen pro informaci. Rozumíte vůbec tomu, co zpívá? To by mě docela dost zajímalo, já si tipuju, že ne, protože jinak by jste to neposlouchaly - tím y nazančuju, že jste holky, kdybyste náhodou měli řeči na pravopis. -
-
Re: Do u even know what he sings about?
Já ho právě poslouchám kvůli tomu textu.:-) Protože je jeden z mála zpěváků, jehož texty písní fakt dávají smysl a vypráví nějaký příběh.:-) Třeba píseň Pray je o umírajících vojácích a hladovějících dětech. Takže rozumíme, víš? Jinak bychom ho neposlouchaly, protože by to nemělo smysl. *1* -
-
Re: Re: Do u even know what he sings about?
*1* *1* *1* *1* *1* -
*1*
-
-
jako pomalu všichni vy o čem spívá jako američani i britové ty tomu rozumí nejlíp a sou tam nejvíc fans na světe u ná je zase víc antyfans nez v jiných zemích a tem textum rozumim *14* -
-
Chtělo by to zapracovat na pravopisu.
-
-
Ano vím o čem zpívá anglicky umím ne úplně perfektne ale ano
-