-
Prosím jenom o radu
Lidi, chci jenom říct, že tahle zpráva se netýká Justina. Chci se jen zeptat na něco a vím, že sem chodí hodně lidí. Určitě mi napíšete samý to se přece Justina netýká, nelez sem atd... Moje otázka zní: mám tady profil(raději píšu anonymně), smazala jsem si vzkazy, když si mě někdo přidal do přátel, ale teď je chci odstranit z Mají mě v přátelích. Jde to ještě jinak, než by si mě smazali oni, protože hodně z nich už sem dávno nechodí? Díky *3* -
-
Re: Prosím jenom o radu
JAK STAM KLIKLA NA přidej si mě do přátel TAK KLIKNEŠ NA TO JĚŠTĚ JEDNOU A BUDEŠ HO MÍT VYMAZANÝHO -
Re: Prosím jenom o radu
myslím že ne. Nevím *7*
-
-
justin bieber je 51 letej chlap
jako já ho mám ráda ael jemu je 51 podívejte se fb jo prtz ten chlap zpívá přešně jak on a zatkliho -
-
Re: justin bieber je 51 letej chlap
Přece tomu nevěříte? *1* *14* -
no to je pěkná hloupost on je božíí naněm není nic špatnýho miluju ho nejvíc. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap
Byl to fake
vy věříte všemu ach jo *14* *9* -
-
Re: Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap
Coo právě že nevěřím pro to jsem na psala že jeto hloupost škoda jáj chtěla bych na jeho koncert kdo se tu smiluje a vezme mě sebou no asni nikdo no já vím *9* *1* *14*
-
-
-
ne víš..to video byl fake..ale nevadí že jo..klidně si tomu věř..ale je to sprostej fake..! -
-
Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap
*5* no do tedˇ se mi líbil *9* *5*
-
-
-
:-)
opravdu me fascinuje,jak se z kazdeho sladkeho chlapecka (nebo holcicky), kterej nazpiva par "srdceryvnych" sladaku, hned dela megastar :D *1* -
-
Re: :-)
No a? Vítej ve 21. století *1* -
-
Re: Re: :-)
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
MY CHCEME JUSTINA ♥♥♥!!!!!
holky Miley má 0 40 hlasů víc ale zatím maj oba 48% .Já hlasuju každej den s kamoškama a my osobně tady tea chceme JUSTINA♥♥♥ NE MILEY. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MY CHCEME JUSTINA ♥♥♥!!!!!
Ježiši holky!! Kde jste vzali tu jistotu, že když tu anketu Justin vyhraje tak jsem okamžitě pojede?!?! On sem dřív nebo později pojede tak či tak a nějaká anketa to neovlivní sakra! -
Re: MY CHCEME JUSTINA ♥♥♥!!!!!
no přesně tak!! ted vede justin o 11 hlasů!§ jen tak dál
-
-
Justina sice neposlouchám, ale zaujala mě jeho písnička Mistletoe.
-
Chudinka Selena jak s nim mohla jen chodit?
-
Justin
ja ho lavuju byla sem na jeho beneficnim koncertu v kalifornii a mam jeho autogram *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Vše nejky Zlatííčko
Juuuu Všechno nejlepší k narozeninkám bloučkuu...:)...at se ti ve vsem daří..:)Tvojee fanynka Terka..:D *14* *14* *14* -
justinek je sexy *14* *14* *14* *14* *14*
-
justin
je mu 16 let vyska 161 cm narodil se 1.3.1994 v meste stratford stat kanada *4* *4* *14* jusííííínek milacek -
-
Re: justin
měří 173 -
-
Re: Re: justin
a v kolikátý si třídě? :D Justin je přece malej jak můžeš říct že měří 173 tvl!!!! to je jako vrchol :D co máš z matiky..... *7* *1* -
-
Re: Re: Re: justin
měří 174 :DDD Twitter vám asi nic neříká co :DDD -
z matiky mam 1 ale ty si asi slepa jak to tak vypada *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: justin
a v kolikaty si tride??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin
v 5tý *5* *5*
-
-
-
-
Re: Re: justin
nn je menší měří 164 psali to v časáku :) -
-
vim že to myslíš dobře ale v časopisech taky někdo píše něco jinýho než je pravda *3* *3* *3* -
v časopisech toho píšou taky tam psali že se narodil 14.3. a přitom se narodil 1.3.
-
-
-