Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší justine k tvým 20 tím narozeninám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15*
  • justinBieber1994
    Víte co nepište tady žádný nesmysli on něco dokázal ale vy jste nedokázali nic tak tady nic nepište....
    • Ohromně duchaplný příspěvek... Už chápeš, proč vás nejde brát vážně?
      • tebe jde brát vážně ? myslím že ne :)
      • a ty už si konečně pochopil že si naprostej idi*t čur*k atd.... nehraj si na chlapa kterej snědl celou moudrost světa děkuju pěkně :D
  • trapny

bože lidi zamyslete se nad sebou lidi tu píšou že je teplouš je to naprostá blbost protože měl 3 holky .. že vypadá jak holka tvll koukněte se pořádně .. jestli nevidite že je to kluik tak jste fakt slepýý...!!! a at na diskusi o justinovi nechodte pokud ho nemate radii ... kazdymu se líbí něco jinýýhoo tak proč to tu pořáád řešííte do kola???nekomu se lebi a nekomu ne .. tak to tu laskavee nereste dall jste s tim pekne traony !!! *1*
    • Re: trapny

tak,to měl dobré,3 naráz
    • Re: trapny

to jo kluci jsou slepí a hlavně blbí jad tágo dementi zasraný vždyt Justin je uplně dokonalej!!!!!miluju ho moc *14* *14* *14* !!!!
    • alficka

Re: trapny

s tebou musím souhlasit
  • tfpdaa
    Sakra... ještě mi řekněte že máte #bieberfever když tady mektáte o tom že má přijet do Prahy. :D Ten ani neví že nějaká česká republika s Prahou existuje. Prosím vás, neplácejte tu takový blbosti ano? :D Jestli (vůbec) Justin přijede do Prahy tak to bude buď koncem tohodle roku nebo až toho dalšího. Teď nedávno byl v Pakistánu a tadytěch Asijských různých zemích, takže "HAHAHA" . Mimochodem.. ta premiéra měla bejt kdy? Někde v září ne? Prosím vás. Vzbuďte se z tadytěch dětských snů ano? *15* *15*
    • Měl přijet do Prahy,pokud to nevíš...a zjevně nevíš :D :P
      • Tak jestli má přijet do Prahy, tak to já radši odletim na druhý konec světa..
  • tlapka055

jj bydlíí vlastně i daloby se řict že i musíí
    • lenish95

Re: tlapka055

ne,teť je právě v los angeles,a za 2 týdny až dokončí další písně a nahrajeje tak se vrátí do Ontaria
    • tlapka055

Re: tlapka055

ok diky
  • Nejvíc mě štve že o něm říkají všichni jak je teplej atd...
    pokud vím má holku... a přeju mu to... půlka lidí se snaží být něco jako on ale to se vám nepovede... :)
    • Přesně *3* mě to taky mega štve at si o něm něco zjistí
      • že jo
        • Jo a nejvíc ještě ty malý holčičky který furt na to ale já už jsem velká a vím všechno o JUSTINOVI víš jo to je vždycky na záchvat smíchu *4* *4*
          • A vám bude devět.Pardón jedenáct dohromady..
          • jo potkala jsem jednu holčičku a ta furt psala ale já jsem velká a vím vcšechno nerozdíl od tebe to mě vždycky rozesmálo a ještě mi nadávala do blbky no to bylo vtiný a pak dostala průšvich pak to tam psala prej kvůli tobě mám průšvich ty blbko a přitom jí bylo nějakých 7 let *4* *4*
            • No já bych se ani nedivila AHOJ ale je tam PRŮŠVIH jo tak ČAU *4* *3* *3*
  • miluji justina biebera chtěla bych se snim někdy setkat osobě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jÁÁ TAKY *14* pREJ MÁ BEJT V PRAZE :)
    • aj ja bi som sa chcela s nim stretut moccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • I jáááá<33
  • Jako já Justina moc nemusím, ale respektuju jeho fanoušky. Je pravda že Beliebers mělli s námi Directioners spory ale už je to okay. Nic proti Beliebers nemám, ale občas mi lezou na nervy tím jak nadávají našim klukům.
    Všichni Beliebers nám cpou to jaké měl Justin zlé dětství. Že jeho mamka byla na drogách a že si musel vydělávat zpěvem a hráním na kytaru na ulici. Ale už nikoho z Beliebers nezajímá to že se Liam narodil s jednou funkční ledvinou a málem zemřel. A že si od té doby musí dávat pozor na to co pije a kolik toho vypije.
    Jsem Directionerka a myslím si že se Justin hooodně změnil, co se týče chování. Je mu sice 19 a má právo na to si užívat ale občas mi příjde že to přehání. Nic proti nikomu nemám ale Beliebers by si měli uvědomit to že my Directioners nikomu nic neudělali. Beliebers si začali první. My jim to pouze oplatili.
    Beliebers: vy si konečně uvědomte že nemá cenu o nás říkat že jsme namyšlené k*ávy a bůh ví co ještě. Myc nikomu nic neudělali, vy jste si začali.
    Tak a teď do mě...........
    • Ahoj jsem Belieberka to už jsi asi poznala podle jméno :D Souhlasím s tebou i s tím jak si někteří Beliebers začínají. Já znám taky jednu Directionerku a nic proti ní nemám i když moc 1D nemusím, ona se hrozně změnila :/ A to mě mrzí, ale to je jedno. Nehádáme se ! *4* A to je hlavní !! Nechápu proč se lidi hádají jen kvůli tomu že mají rádi každý jiného herce, herečku, zpěváka, zpěvačku, nebo že je každý z jiné třídy....
      Když jsem začala být Belieberka tak mě ve třídě začali nesnášeli a mě to dost mrzelo tak jsem řekla že JB nemám už ráda aby mi nenadávali a zase se semnou bavili a pomohlo to, ale JB mám furt stejně ráda! *14*
  • Proč si tak paličatá na tu Karolínu????? Vdyť má pravdu. Ty si už fakt tím Justinem posedlý, že dokážeš být hodně hnusný na lidi.
    • LoveJustin
      Fanynky a posedlí no sme ale říká me pravdu vy si si oněm myslíte všechno co není pravda Karolína haha jestly chceš takle pokračovat a říkat nesmisli ostatnim tak !!!! *16* *16* *16* *10*
    • LoveJustin
      Karolína nemá pravdu nevim proč ji věří te *16* tasi to jenom myslí ale není to tak *16*
  • justin bieber má sexy vymakane tělo <3 *14* *14* *14* *14* *14*
    • ANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S TÍM ZARUČENĚ SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit