-
bacha na Michala ten očividně ví o čem mluví :D směju se ti :D zaprvé zkus si o něm zjistit něco víc a potom vypouštěj ty tvoje moudra :D kolik ti je?? taky dneska 19? a se*e tě že si na tebe nikdo nevzpomněl ?? :D chudáku *6*
-
-
Já aspoň umím na za čátku věty napsat velké písmeno a na konci tečku.
-
-
Omg, ty seš asi hodně mimo že? Nehodlám tady s tebou řešit y/i, velký písmena atd. *7* jestli si to nepostřehl tak tady se řeší co sem napsala a né jak sem to napsala TEČKA .!!!!!!!
-
-
Ty przníš jednu z mála věcí, na které můžeme být opravdu hrdí, totiž na jednu z nejdokonalejších řečí na světě. A to jedno není.
-
-
Nevím jestli sis všiml, ale tohle je stránka o JB a né jak správně psát větu, tohle si běž řešit někam jinam. Tady to jen tak mimochodem nikoho nezajímá stejně jako tvůj názor. A navíc můžu si psát jak chci, není nikde napsaný že do diskuze musím psát velký písmena, tečky atak. *1*
-
-
Ano, to máš pravdu na VŠ není problém se dostat. Horší je se tam udržet a dostudovat ji. *3* Ale to ty nemůžeš vědět žejo, myslím že budeš rád když dokončíš základku. *15*
-
Zdá se, že se dneska dostane na VŠ každý blbec.
-
*1* *1* *1* Jen pro tvou informaci studuju VŠ a náct, už mě taky nějakou dobu není. Promiň, ale jak mě tady můžeš poučovat o vyspělosti člověka, když se sám se*eš na stránky, který tě nezajímají a urážíš tady někoho o kom nic nevíš?? Podle mě bys to měl být ty kdo by potřeboval dospět. *6*
-
Úroveň psaní vypovídá o jisté vyspělosti člověka. Ovšem jestli chodíš teprve do páté třídy, je logické, že tomu nerozumíš.
-
-
-
-
No to toho umíš fakt hodně. *1* *1*
-
-
-
Koukej nejsem žádná holčička jak si můžeš dovolit takhle o někom mluvit?Neznáš mě tak jak víš kolik mě je atd......!!!!Jo a co ty víš,že ho neznám!Mám rodinu v Americe.....A je mi jedno,že si někdo bude na mě stěžovat!.. nebo si o mě něco cokoli myslet.....Vážně se divím,že ztrácíte čas navštěvování jeho profilu,když ho nemáte rádi!Furt píšete jak jsme malé nerozumné Belieberky.....tak proč snama strácíte čas....děte jinam a s.rte na nás!
-
-
Já si to dovolit můžu, protože je svoboda slova, jestli ti to něco říká. A právě jsi potvrdila, že ho osobně prostě neznáš. A tím, že máš rodinu v Americe mě chceš jako oslnit? To možná zabírá na tvé dvanáctileté kamarády, ale ne na mě.
A už jsem jednou psal. My z vás máme akorát tak srandu. -
-
Všem jeho fanouškům není pouze 12 let, kdyby náhodou ;)Špatné informace.
A ty ho snad znáš? nemyslím si
Když někoho nemáte rádi tak nemějte, ale neberte to ostatním a nenavážejte se do nás. to dělají pouze ubohý lidi. -
-
Hele, já s argumentem o tom, že ho neznám, nepřišel. To se musíš obrátit na jiné jedince. To je fakt zvláštní, nevím, co by si na jeho textech (ano něco jsem bohužel slyšel) si vezme dospělý člověk natož chlap. Taky ho chlapi na fotbale vypískali, že jo?
-
-
-
já mám příbuzný v americe
-
-
Tedka se vsichni pridavaji ze maji toho a ji v americe
-
-
problem?
-
-
jo problem *3*
-
-
-
-
Toje ale náhodička já mám taky rodinu v Americe
-
-
Já bydlela v Americe,Amerika je skvělá.
-
-
To bych netvrdil.
-
-
No má i své chyby ale toho já si moc nevšímám :)
-
A proč bych tam bydlet nemohla? Ted už fakt začínáš narušovat soukromí tak drž hubu! A navíc co je ti do toho kde jsem bydlela?
-
-
Tady to evidentně někdo nepochopil. Má narážka byla na to, že Amerika je skvělá, což podle mě není.
-
-
-
-
-
-
Miláášek :)
Miluju ho z celého srdce :)* <3 .... Je tááák sladkej :D -
-
kniha
ahoj chtěla sem se jenom zeptat jestli nevíte kdy tady u nás v čechách bude ta knížka *14* *14* *14* -
-
Re: kniha
Super *9* *10* *9* *9* -
Re: kniha
Myslíš jeho oficiální biografii First step 2 forever my story ? Ta už tu je dávno se koukni na net tam je na českých k objednání (ale v angličtine,ale myslím si že v AJ je to lepší) -
-
Re: Re: kniha
jj tu myslim ale já to všude hledala a nemůžu to najít a chci to česky já a aj to by nešlo do hromady *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: kniha
jj, přesně tak yjí sháním, ale všude jí maj jenom v aj...pls newíte někdo kde by se dala sehnat v češtině? mooooc díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: kniha
V češtině nikde není a počkáš si ještě hodně dlouho než tu bude v češtině (jeslti vůbec bude)
-
-
-
-
-
Re: Miláášek :)
Já takýýýýý :)<3<3<3 Je ůůůůžasneeej <3 *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
love
ten kluk je úžasnej :-** má upe skvělé písničky a je k sežrání :P zamilovanost *14* -
Dítě
Další dítě, který sází na pubertální fanynky... Nic víc... -
A když fanoušci řeknou, že Justina milují, tak to není vůbec přehnané. Kdyby fanoušci svého idola nemilovali, tak by to pak nebyli žádní fanoušci. A ano, i já ho miluju. Není přehnané si ho přivlastňovat, bylo to i v tom filmu. Fanoušci si na něj dělají nárok, protože ho objevili jako první na youtube - dříve než jeho manažer.
Takže je úplně normální, že ho fanoušci MILUJÍ. Já ho taky miluju. Samozřejmě m ale přeji, aby mu to se Selenou pořád klapalo. *3* *4* -
justin
jestli tu někdo chce psát že je trapnej tak at na to zapomene!! *1* protoze on je talentovanej krásnej.. má užasnej hlas.. *14* jestli se nekomu nelíbí tak at nechodi na diskuse o něm !!!! *8* taky mu nelezu do jeho stylu .. takzee se uklidnete.. proste on je NEJLEPSII a ty me nezajimass Miluju ho!! *14* *14* -
nesnasi biebra
nesnasim biebra segra si ho porad pousti a ja to nemuzu vydzet.nesnasim te biebre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: nesnasi biebra
A proč ho nesnášíš? Já prostě nemůžu pochopit, jak ho někdo může nesnášet... Můj názor. -
-
Re: Re: nesnasi biebra
kluci od nas ze tridy ho taky nesnasej ale podle me mu zavidi...dit on muze mit kazdej den jinou holku a umi zpivat............... -
-
Re: Re: Re: nesnasi biebra
Jn...taky si myslim ze mu kluci jenm zavidej...protoze je pknej a hodne holek po nem leti..a je stve ze neltime po nich ale po nem! a tak ho enavidej protoze jaksi jim prebira hodne holek :D ale ja Justina mam a budu mit rada porad...a je mi uplne jedno co kdo rika! :D
-
-
jo máš pravdu....teď trochu odbočím z tématu ae furt se říká že kluci říkaj že bieber je upe blbec atd...ae přitom skoro každej kluk kterýho znám a sou upe v pořádku ho normál poslouchaj to zpíš holky některý ne a říkají o něm že je zmrd atdy ae když to řeknou tak je seřvu :D
-
-
Re: nesnasi biebra
Nám nevadí to, že ho nesnášíš, ale proč nám to tu říkáš...nechápu *13* -
-
Přesně .. proč to sem píšou když mi jsme jeho fanynky? jako jestli si myslej že tim něco docílej když napíšou nesnášim ho .. stejně budeme pořád jeho fanynky .. nic s tim neudělaj *13*
-
-
-
hej coze?!?!?!?!
http://www.bravo.cz/cislo-06-2010/z ebricky
http://www.bravo.cz/cislo- 06-2010/zebricky
Twl holky justinek je na 6 bo na 8 twl tak makejte a delejte ja hlasuju ja neco a to ho nechate na6miste ae ne???? -
-
Re: hej coze?!?!?!?!
uz je na 2. teda jak vidim..kdyz sem hlasovala.. *4* *3* -
-
Re: Re: hej coze?!?!?!?!
jj je ja taky hlasujuu *3*
-
-
-
jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete
ja justina proste zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete
Přesně máš ůplnou prawdu *14* -
-
Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete
líp to popsat nejde prostě SEXUÁLNÍ BŮH *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete
Mate uplnou pravdu Justin je ten nej kluk a zpevak na svete a nechapu jak ho muze nekdo nenavidet takoviho sladkyho a asi nejhezciho kluka na svete.... *14* *14* *14* *14* -
-
Re:akoze niekto nenavidít justina?
pretoze mu vetcsina zavidi xD
-
-
-
-
-