Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leniistars

Birthday

Happy Birhtday Justin..ILU♥♥ *14*
  • nenávidím tě. Nech Selenu napokoji. Jsi ten nejhorší kluk na světě. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Hele zase nepřeháněj! Je sice pravda že se chová jak de*il, ale se Selenou snad chodit může, ne? Když ji má rád tak ji mám rád, nebraň mu v tom!
  • JB-JUSTIN BIEBER
    JB-JORGE BLANCO (Leon)
    Ja som si ma rku napisala stdce a v ňom JB.
    A keď sa pytaju že čo to znamena tak poviem. Su to dvaja spevaci ktorych mám rada. Justin Bieber a Jorge Blanco :)
  • hello Justin i love you *14* *14* *14* *14*
    • hello Anne I do not love you *6* *6* *6* *6*
  • Neodsuzujte lidi za to že ho mají rádi.Proč nikdo neodsuzuje ty, kteří poslouchají Taylor Swift, Kabáty, Selenu Gomez? Proč? Protože Justin je velice známí, poslouchají ho skoro po celém světě a proč mu říkáte že je teplý? Nikdy se k ničemu takovému nepřiznal! Měl vztahy s děvčaty a né s chlapy! Až ho uvidíte s nějakým mužem jak se líbá pošlete mi foto;). Já nejsem jeho big fanynka ale nadávat mu nemusíte.
    • Úplně s Tebou souhlasím. *4*
      Aspon že existují i normální lidi jako Ty.Vždyt tohle není normální někoho pomlouvat že je teplý atd.. Když nemají ani důkazy,a když se s nima o tom bavíš tak pak stejnak začnou držet hubu,protože máme pravdu. a to je celé !! *4* *1*
      Taky nejsem fanynkou (i když občas si pustím jeho písničky,má je opravdu dobrý) *4* Tak né že bych se zastávala,jen jsem na straně kde je pravda.
    • https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSoFtKw6lNd-q74cA70t53oTnxmS7OE3uPMXYDRuHUKVsh9Wkep *3*
      • Kámo stěr :DDD *1*
      • Trošku mlčet?
  • lucy-bieber

pls

ahoj pls kde se daj sehnat lístky na koncert
    • kajuska4

Re: pls

Mno já nwm *9*
  • Justin je ten nejvic namyslenej clovek jakyho znam a ma desne velky ego jestli vam to jeste nedoslo ...asi proto se s nim Selena Gomez rozesla ...Fuck of!!!Puste se do me Bieberovky!!!!
    • Asi tolik namyšlenej nebude, když jsou zase spolu co? a to on se s ní rozešel, protože ho podvedla ! Nevím co to tady meleš ! Ubožáku.jenom mu závidíš
      • To neni pravda Selena mu dala kosem psala mi to na skypu a ja jsem si s ni i volala tak laskeve drz hubu .To jo velkej blbeček!!!!!
      • Allicka
        No jo no,nadávat vám jde *12*
  • aluska33
    No něco takovýho:)*Taky o koncertě atd...:)* a hlavní je,že to bude ve 3D :D :*
  • Justin je normální to vyste trapný protože nevíte co dokázal pro vás je Justin Gay co má jenom 12 leté faninky...Jeho zná celej světa vás zná jenom pár lidí..Moná má tisíc Haterů..Ale má taky miliony fanoušků,který za nim stojí ..!
  • nechápu co na tý holce vidíte.. :DDD *15* *1*
    • To co na tobě rozhodně ne ! *1* *1* *1* ;-*
      • kiss.miss
        njn kozy fakt nemá:D...ale stejně mi je nesympatickej si nemužu pomoct připadá mi jako zženětelej..a to si myslí dost lidi neříkaj to tak hezky jako já :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit