Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele sice sem píšete Justinovi všechno nejlepší a taky víte, že si to nikdo nepřečte, ale proč mu nenapíšete na twitter?? tam je tak 85 procentní šance, že si to přečte...tady je nulová...:D
    • To je pravda! Ja si s Justinom na twitteri píšem skoro stále a on vždy odpovie. Tu si to nikto neprečíta, podľa mňa Justin nevie že niečo také ako Osobnosti.cz existuje.
    • To je pravda Já si tam taky píšu z Justinem Biebrem ale musíte Anglicky ne českyvon česky neumí já si to překládam XD *14* *1* *1*
  • sumec

Trošku zvláštní

Nemám nic proti Justinovi ale vypadá to že je to kluk kterej si nechal udělat plastiku obličeje na holku aby zakryl ten dívčí hlas.
  • Co si jako myslis??Ze jsem borec?!?Kdyz tady povedes tyhle reci!!O kazdym psat,ze mu je 12!!!Jsi akorat tak v.l!!A uz je to tak trapny!!!Ale no jo jsi chudak!!Ze sem lezes!A nekoho furt poucujes!!!Hled si sam sebe!!Kdyz ses taaak moc chytrej!!Tak proc nevis,ze nema cenu sem neco psat!!Jsme snad pro tebe jen ubohy Belieberky!!?At se kazdej diva sam na sebe!!Nikdo neni dokonalej.A taky vsichni mame chyby!!
    • Kronoss1
      Asi reaguješ na mě. Nediv se mému překvapení, protože ,jako většina 12ti letých tady, taky neumíš stisknout tlačítko "reagovat", ale to nevadí, to přijde.
      Kolik ti tedy je, když ne 12? Tvůj styl psaní jen potvrzuje, že ještě chodíš na základku.

PS: Tvá poslední věta je ,z celého tvého příspěvku, normální a navíc pravdivá. To se tady stalo poprvé.
    • Nedivte se, že si o vás lidi myslí, že je vám dvanáct, protože styl a způsob vašeho psaní tomu neuvěřitelně nasvědčují.
  • Happy birthday Justin *14* *14*
    • Thx
  • misiiiiiiisek

hEzŮů

jE fAkTiCkY h0dNě hEzŮů... *14* *3*
  • aluska33
    Nikdo z něho nedělá chudáčka! Tak jasný,že není jedinej kdo dává peníze na charitu,ale šlo snad oto,že není namyšlenej a blbej Niky jo a co tvůj ksicht! raději bych ho ani nechtěla vidět!
    • Kazdej ma na neho jinaci nazor ja si myslim ze mu ta slava hoodne stoupla do hlavy a pak je z toho hodne blbej. A proti cemu vy beliebers alias debilebers bojujete ? Aby ste nekomu vyvraceli jeho nazor? Vite ze kdyz tohle budete delat
      .....
      Hm.no nic nezmenite.to je asi pro vas novinka co? Se nepose*te z toho blbecka..
      Ja vam to reknu takhle kdyz budete vyvracet nekomu jeho nazor tak to tim vic zhnusite no a pak se nedivte ze ho nekdo nema rad kdyz tady naka holka napise tomu kdo ho nema rad ze je blbej. Snad nekdo urazi vas nebo co ze ste tak protivni toje jeste slaby slovo!
      • NIKY- to říká ta pravá.
        Lolí- Jo pos*reme. A tvoje názory si můžeme komentovat jak chceme a jsi sama protivná když sem lezeš. Jestli ti to vadí tak vypadni ze stránky Justina.
        P.S. Nauč se psát a pak si teprve otvírej tu tvou nevymáchanou držku!
        • Si piš, že to říká ta pravá!!!
          • Budu no.
            • Gympl. A vkus lepší mám, páč se mi Bieber nelíbí! xD
            • SŠ ;) co ty? Když máš ten "lepší vkus"?
            • I kdybych se ještě nenarodila, tak mám pořád lepší vkus. :D Na jakou školu vlastně chodíš? (myslim MŠ, ZŠ, SŠ...)
            • Jestli chodím do jestlí, tak ses ještě ani nenarodila.:D
            • Jak bys mohla??? Vždyť ještě chodíš do jeslí!!! xD
        • Tak se pos*rte primo na justinovu hlavu .at smrdi jeste vic.a jeste neco muzu si lizt kde chcu ..mas smulu ale nevypadnu z tehle stranky prtz toje sranda se hadat s nakyma malinkyma hloupyma kravama :D p.s.psat umim a nevymachanou hubu mas ty ...asi sis vymachala hubu v tom ho*ne co si pred chvili vys*ala no priznej se .!
          • No, tak si tady buzeruj ještě víc, ale pak se nediv, že to tady komentuju, ale když chodíš do první třídy, tak to asi nepochopíš. Navíc ani neumíš psát. Ta grametika -.- to je hrůza! A nadáváním nic nezlepšíš.
            • Ani nevis co je to omg , jj , nj, prtz, nbo, za to ja uz nemuzu ze ses 100 let za opicemi
            • Takze do prvni tridy? Tak ted se nam vsem predved holcicko..no kolik pak ti je ? no ja se teda divim ze na tu skolu tak myslis ... :-D snad jsme ve skole nbo co? Ani neumis napsat dobre slovo bez hacku..prej grametika :-D lool
          • TWL, ZNÁM HODNĚ LIDÍ, ALE NĚKOHO S TAK PITOMÝMA KOMENTAMA JEŠTĚ NE!!!!!
            Taky Biebera nemám ráda, ale takový sra*ky bych asi nevymyslela!!!
            • nádohou vim co tyhle skratky znamenají. A já úchylům svůj věk neříkám, takže máš smůlu.
    • Taky že ho neuvidíš, páč by si mojí krásou mohla oslepnout a kdo by tady pak s ňuňatou bránil Justýnu??? A na téma: Justin neni namyšlenej, dodávám akorát to, že seš totálně blbá!
  • barynka

B..

Happy B-day Justin!! *3* *14*
  • kikiss11

I LOVE JUSTIN!!!!

ON je uplně k nakousnutíííí moc ho miluju!!!! *14* *14* tááák sladkýýýho klučíííka sem etě nikdy neviděla a ani neslyšela:) *4* *14* *14* Justin Bieber is sexy!!!!!! *14* *14* *14**** ***MUCQ**** LOWUJU HO"""'* *14* *14* (PODLE MĚ TEDA) *14* *14* *14* *14* JJJJUUUU *14* UUUUU *14* SSSS *14* TTTTT *14* III *14* NNNNN *14* EEEEE *14* *14* *14* KKKK *14* *14* *14* *14* Sem uplně posedlááá ŽERŮŮŮŮ!!! *14* *14* *14* *14* a už mi hrabe:) zas!!! *****MUCQQQQQQ*******<3<3
    • sweet.anne

Re: I LOVE JUSTIN!!!!

Jsem na tom úplně stejně. *14*
      • alficka

Re: Re: I LOVE JUSTIN!!!!

jo já ho taky mooc žeru...miluju ho strašně mocky *1* *14*
  • lamicka

xD

demence tohle video JB mam sice rada ale tomuhle se nejde nezasmat *1* (:

http://www.youtube.com/watch?v=iShIl5YKfsU&feature=related
    • domca006

Re: xD