-
Jseš jen nákej ubohej kluk který zpívá a myslí si o sobě tolik až stoho polovina není pravda a podvádíš Sel jak sis moh vzít 6 letou holku ! Jsi z*** jinak vše nej *16* *16* *16* *16* *3*
-
-
bože , ty si opravdu obohá :DD
-
-
Pro Knokose a Michala - ztrapňujete se jenom vy, ne já. Vy Justinovi jenom závidíte, prachy, slávu, vzhled, prostě všechno. Vaše zamindrákované dušičky se s tím nedovedou smířit a proto drbete a drbete. A vůbec na mě nechoďte s poznámkami, že nezávidíte, protože závist s těch vašich komentů jen tryská a to tady vědí všichni.
PS: Já si z vás tady dělám jen srandu, píšu to všechno naschvál, protože se mi líbí, jak vždycky vylítnete jak čertík z krabičky a nadáváte jak špačkové. *1* *1* -
-
Opravdu? No, co já vím, tak se ztrapňuješ hlavně ty. Ono, když dojde na lámání chleba a o opravdové znalosti, tak silně pokulháváš - viz. "hate" a okénko do historie. Samozřejmě se to pak snažíš zamaskovat útokem na ostatní či odklonění od tématu.
Z mých komentářů závist netryská, já nemám potřebu závidět. To jen lidi jako ty, kteří sami závidí, si myslí, že ostatní jsou stejní - podle sebe soudím tebe.
A nevím, kdo tu vylétává. Já tě akorát vždycky opravím, uvedu protiargumenty a ty nedokážeš erudovaně odpovědět, a proto se snažíš útočit tzv. na tělo a snažíš se zamaskovat, že ta hloupá jsi tu právě ty. Samozřejmě ti zdatně sekundují ostatní tvého typu. Pokračuj ale dál, je to velice zábavné.
Edit: Předpokládám, že původ jména Kronos ti naprosto uniká. -
-
Nevím, co tvůj nick znamená a ani mě to nezajímá. Nepotřebuju zahlcovat mozek kravinama. Moc dobře vím, co to je hate, to vy to nevíte a když někdo napíše "hejtovat", tak si to ani nedokážete přeložit. Tak prosím nepiš, že ta hloupá jsem já, když hloupí jste vy, já si to dovedu přeložit, aniž bych obtěžovala půlku národa s otázkou, co to znamená, jako to děláte vy.
Už se těším na tvou reakci. Třeba zas vylítni z kůže...je to sranda.:-DD
A já na rozdíl od vás Justinovi nic nezávidím, já mu ten úspěch i slávu ze srdce přeju, to vy s tím máte tak velký problém, že tady musíte denně oxidovat a furt se do něj navážet. Tady jste ale na špatné adrese, zkuste zavítat třeba k psychiatrovi, ten by vám mohl pomoct. Závist vám nedá spát co?? *1* -
-
Tak samozřejmě, že nevíš, to je moc daleko v historii.
O tom hejtovat. No, když jsi nechápává, tak já ti to vysvětlím. Ta otázka byla myšlena ironicky a měla poukázat na to, že používat takovýto hnusný anglicismus je prostě hloupé.
Já k psychiatrovi (jestli vůbec víš, kdo to je) chodit nemusím. Když si myslíš, že mu závidím, tak si to klidně mysli dál, mně je to jedno, sama akorát dokazuješ, že jsi hloupá. A ty mě nemůžeš vůbec vykolejit, na to prostě nemáš.
-
-
-
Bože, a jakou reakci čekáš, když Kronossovi (kterému jsi opravdu vtipně pozměnila přezdívku) bezdůvodně napíšeš, že je nadrženej? Víš vůbec, co to slovo znamená? A nezapomeň napsat, že tahle reakce je na úrovni dětí z mateřské školky a že mi jistě pomáhali kamarádi z Bohnic.
-
-
To nemusím ani psát, sám jsi se přiznal. *1* *1*
-
-
-
Podle mě je to malý dít který si vynucuje svou pozornost tím, že napadá fotografy..... sice některý písnička má dobrý ale jinak se chová jako totální kre...!!!§ To je můj názor, každej to vidí jinak!!! *10* *10*
-
-
Já to vidím stejně
-
-
miluju Ho! a natačí new videoklip :-*
oN je NaPROSTO DOKONALEJ a ty co mu na´davaj mu akorat zavidej *8* .. miluju ho Je u mE na 1.miste A tady je to video co nataci: http://www.youtube.com/user/kidrauhl?blend=1&ob=4 *14* -
Obchod s JB věcma
http://justinbieber.shop.bravadousa .com/ -
normálně ona utočí na idoly této doby *8* *8* *8*
-
-
Jaste zacne utocit na the vamps
-
-
to bych jí nadala taky
-
-
To ja taky co si osobje misli a new element tak to bych ji uz snad zabila
-
-
hned je jdu hejtovat :* díky za tip holky
-
no já taky ale 1D bych zabila ještě víc
-
-
To ja taky
-
-
-
-
-
-
Justin Bieber
nevite nekdo kolik přesně měří Justin pls -
-
Re: Justin Bieber
to asi úplně přesně bude vědět jenom Justin.:D Ale v jednom novějším videu ho měřili s jedním chlapem, co měl 170 cm a Justin byl větší, takže už má asi přes 170.:-) -
-
Re: Re: Justin Bieber
diky moc *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
You're the nicest kids,hey I had to translate the comments! *14* *3* *4*
-
héééj všichni co tady píšete že je gay atd... jste totální debilové Justin dokázal to co nedokážete vy za celej život a co proti němu máte?? Zpívat umí jako nikdo jinej,pomáhá dětem v nouzi dává jim peníze co vy nevyděláte za celej život řeknu vám tohle: vykašlete se na něj když vám tak vadí ale neurážejte ho je to náš idol a my ho v tom nenecháme! Zamyslete se na tím co vám udělal a pak něco pište nebo říkejte on za to nemůže že je tak krásnej a dokonalej.Uvědomte si že on má Beliebers a tomu se říká prostě rodina když ho urážíte začneme urážet my vás!!!!
V šude píšou že my patříme mezi nejvěrnější fanoušky!! nebudu vás tady prosit Ať ho máte rádi ale nenadávejte na něj A tento názor má půlka země :) ;) FUCK HATERS!!!!! -
Justin je užasnej *14*