-
Možná sis to spletla s jeho mamkou! :/
Ona měla drsný dětství!Jí ubližoval otec......:/
A Justin oní říká jaký je skvělí člověk a,že ji miluje nejvíc na světě,že si toho musela prožít v životě hodně...Je užasnej :)) -
říkáte že je to bu*na a nadávátemu -ale nosíte jeho styl vlasů
říkáte že je to akorát namyšlenej debil-ale videoklip PRAY mluví za vše
říkáte že nic nedokázal ale pozor on za neuvěřitelnou chvíli vyprodal MADDISON SQUARE GARDEN kde účinkoval M.Jackson a další popové a rockové hvězdy...
je toho ještě hodně ale snad si příště rozmyslíte co řikáte o člověku kterému nesaháte ani pod kotníky *3* -
smůla
no tak asi máme smůlu aby justin přijel sem protože miley vede už zase tak 200 hlasů *9* *9* *9* -
-
Re: smůla
no já si mylslim ze by sem stejne neprijel on muze vyhrat a oni ho sem maximalne pozvou ale já si myslim ze toho má dost a ze kdyby dostal pozváni ze byneprijel....já nevím...
-
-
Hej ľudia !! keď teda hovoríte že Justin Bieber je gay ! tak nám to dokážte !! pozrite sa do vzťahov,má tam volakáho chalana ?? nemá má tam iba baby !! vy ste fakt všetci jebnutí čo hovoríte o ňom že je gay !! pozrite sa na niekoho iného !! napríklad na vás .. vy máte čo hovoriť on niečo aspoň dosiahol ,, a vy asi nič !! Sorry ľudia..a Haters !! aby vás tak slon do rána Jeb*l !!
-
no bože ked spieva chyta sa za pipik
-
-
Haha to máš pavdu *3*.
-
-
Jo
Mám na Justina icq. Kdo ho chce napište mi vzkaz do zpráv! Možná ho někomu dám. *1* -
-
Re: Jo
ty mas icq na Justina??pani ty ses senzacni kdes ho vzala??nedala by si mi ho plosim?:o* -
Ahooj prosimte ti mas na Justina Biebera ICQ ? *3* -
AHOJ JE MI11 PSALA SI ŽE MÁŠ ICQ NA JUSTINA PROSIM NEDALA BYS MI HO MOC HO TOTIŠ MILUJU A ANGLICKY UMIM TAK TO BUDU V POHO OPRAVDU TĚ MOC PROSIM SRDCE MI PRO NĚJ PLANE *9* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *4* *14* -
-
Re: Re: Jo
HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAA dobry no *15*
-
-
a kde bereš tu jistotu, že je to opravdu jeho icq?? -
-
Re: Re: Jo
vím to má tam fotky které nejsou na netu -
-
Re: Re: Re: Jo
xD jenom si z vas utahuje napisete ji do vzkazu aby vamto icq dala ona vam napise ze chce vase icq a na icq vam rekne ze at vymyslite co ji za to icq date a stejnak vam ho neda *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jo
dám ale jenom hodným lidem nechci aby si justin povídal s debilama -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jo
*1* a ty si co!! :D
-
-
-
-
-
-
justin bieber (bobr) je ........
-
hlasujte
Prosím hlasujte aby Justinek mohl přijet do česka!!!!plsky hlasujte na tento odkaz
tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01!!!!Prosím prosím *3* *14* *14* -
-
Re: hlasujte
jj já tam hlasuju každých těch 20 minut jak se může...plsík hlasujte všichni !! muže se každych 20 minut ..... *14* -
-
Re: Re: hlasujte
jj neboj hlasujem
-
-
-
Justin Bieber je nejlepší ze všech zpěváků já když ho vidím nebo slyším tak úplně *16* hořím tak ahoooooooooooooooooooooooooooj. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* DDDDDDEJJJJJ MMMMMIIIIIIIIIIII HHLLLLASSSSÍÍÍKKK PPPPPPROSÍM. *1* *2* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jo tak ty když ho vidíš nebo slyšíš tak hoříš :D se nedivim když je tk teplej :D
-
-
Konečně se ozvali Belebeři! Jinak vy hateři jděte s vašema blbejma komentama do p***le! Nikoho to nezajímá tak se klidněte! * Justin 4ever!!!