Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu co na něm všichni vidí. Mě se nelíbí jak vzhledem tak zpěvem. Ale chápu, každá 12 školačka potřebuje svého idola a na to je on perfektní, takže něco dobrého se na něm najde.
    Mě osobně připadá jako rozmazlenej spratek, kterej v životě nebude muset pracovat, jenom proto že je hezkej a podle některých(nepatřím mezi ně) umí zpívat.
    *10* *10* *10* *10* *10*
    • Hele, mě není 12 ale 15 ;) a co ? Splnil si jen svůj sen. Když byl menší tak si muael vydělat peníze, protože neměli skoro žádný peníze ;) vydělával si aby svojí rodinu obživil . Jen se mů splnil sen. A ano umí zpívat :)
  • aluska33
    Řekla bych,že by se sem měly psat jen dobrý a hezký komentáře vím,že si to Justinek nepřešte,ale i tak je to hnusny to co mnozí z vás tady píšou!
    • Kronoss1
      Říkat si můžeš, co chceš. To o těch komentářích, tak z toho vyrosteš. A tys přišla na to, že si to nepřečte?? Ne! Neříkej! To je největší objev od vynálezu nože, fakt.
    • Tak neasi chce se mi z těch některych blít *11* *16*
  • :D :D :D ...

Booože.. malej capartík kterýmu je 16 ale vypadá na 13, zpívá jak holka, že by byl pěknej se říct taky nedá. :D ... Je to můj názor jo takže mě tu hned nebobardujte tim že sem náká pí** a nevim co ještě .. ZDÁR AHOJ .. ! :)
    • alficka

Re: :D :D :D ...

Tyjo mě už fakt dostává, jak za každýma urážkama napíšete, že to je váš názor, takže nemáme právo vám nadávat, ale kdo dal právo vám nadávat Justinovi??
      • Re: Re: :D :D :D ...

to nemá cenu Nanny... oni asík neznaj 21.stoleti nebo ja fatk nwm a myslejsi jaky nejsou krasavice chytry:D:D:D:D:D proste ste nam k smichu..... *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: :D :D :D ...

Vy tady máte tak co psát aby sme se nad sebou zamejšlely :D :D :D .. zamyslet by se mohli všichni a jako co :D . Mě zase příde jakoby vy ste si myslely že ste náký jeho spasitelky proboha je to jenom diskuze a vy z toho děláte jak kdyby sem ten "klučina" chodil každej den a kontroloval to jak se ho zastáváte :D .
          • Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...

mno ale tak pochop jde o princip ty delas jako kdyby on otobe rikal jaka ty jsi atd... pste kdyz se ti nelibi tak ho nech bejt a nepis to sem on by taky urco otobe nenapsal svuj naroz a kdyby tka by ti to rekl do oci a nepomloval by te...
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...

asikik: :D a jak ho můžeš znát ty to by mě taky zajímalo :D :D taky víš uplný h**** ! To je hrozný tady někdo napíše něco jako žře se mi nelíbí a řeší se to tady pomalu měsíc...k smíchu :D . *3*

hele když má každej napsat svuj názor tak to neni aby ste ho tu pomlouvali....a jak předtim někdo psal že se tahá s každou tak jak to mužeš vědět vždyť on je někde v Americe ty voe vsadim se že ho nikdo z vás osobně nezná...tak jak vo něm můžete psát takovýhle pí**viny..??? je to normální puberťák jako my všichni...jenom umí hezky zpívat...a ikdyž to někomu připadá holčičí (mě ze začátku taky) tak když se do toho trochu zaposloucháte tak uslišíte že je to klučičí hlas a u těch kluků v Americe je tohle normální aby ste věděli...jako že maj trochu holčičí hlas jenom to tak neberou....a hlavně sem zase nepište že sem jeho ochránkyně nebo co??? mě prostě štve jak někoho polouvate aniž byste ho znali...*16*

alficka:No je to docela vtipný tady sledovat jak se to tu hádá a přetvařuje a tak vůbec :D :D :D . Jako původně sem se na něj chtěla jenom kouknout jak pořádně vypadá napsat si sem svůj komentář. Ale když hned na to náký náký holky se slovníkem dlaždiče reagujou tak to se nedá . :)
            • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...

Hele já nevím o co ti furt jde? Když ho nemusíš, tak proč tady nad ním ztrácíš svůj čas?

no ale tak jasny svaten neni taha se s kazdou ale urcite by se ti ensmal nebo tak nevypustil by to naverejnost...

Pochybuju proč by měl pomlouvat zorvna mě :D Zato on je známej už to je celebrita takže si každej o něm dělá prostě svůj obrázek a komentář s tim se prostě smiř .

Ale prosimtě ty si myslíš jakej je svatej nebo co? Jak ty můžeš vědět jakej on prosimtě je když ho neznáš . Neznamená že když má takovou tvářičku upřímnou tak že je to nákej svatoušek pochybuju že vživotě o nikom neřek něco špatnýho proboha ...
        • Re: Re: Re: :D :D :D ...

A tim že napíšu to co si o něm myslim tak nevim jak můžeš posuzovat že sme hned náký chytrý krasavice to jako opravdu nechápu do koho se tady navážíš !!Kdyby ste to normálně ignorovali nákou prostě nepozitivní větu na něj co někdo napíše ale né vy to tady musíte hrotit že hned si tady o sobě myslí ty co ho "uráží" že to sou chytrý pipinky a nevim co ještě .
        • alficka

Re: Re: Re: :D :D :D ...

Jo a tuhle jsme se o tom bavili že? Jsou fakt k smíchu...

Nevim kdo je tady vás víc k smíchu panebože klaždej názor někoho ! Vy se tady nad nim roztejkáte a někomu nepad do oka no bóže. Vy prostě neumíte ustát to že se někomu nelíbí .. Fakt nevim kdo je tady ohranej ! :D :D :D

ne asíííík pste jsou ohrany jak karel gott :D
    • Re: :D :D :D ...

Co to má bejt ? 16tiletej kluk ? :D :D :D ... Přesně vypadá tak na 13 víc nic :D :)

no tak nežárli ty taky určite nejsi nejhezci a nevypadas na tolik kolik ti je doopravdy a kolik ti vubec je 5 let???hele kdyz se ti nelibi tak sem nelez!!!

jo aha,bacha azse nějaky chytrolinky promluvily mnoon je od vás aspon v necem dobrej natoz vy jste nuly... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Jsem pro kompromis: Vy o nás antifans nebudete říkat, jak jsme blbý, debilové atd. a my zase nebudeme říkat totéž o tom vašem Bobrovi. Už mě silně unavuje všechno okolo něj, takže vy nás neštvěte s jeho hudbou a ostatním, neposílejte mi odkazy na jeho videa a já na oplátku opustím tenhle profil a už nikdy se nevrátim, snad jen abych si přečetla vaše reakce a popřípadě odpověděla. Jestli je to fér, napiš nebo dej lajk, ať vidím, jaký to má ohlas a odpusťte si komenty typu "Ty si pitomá kravka, když se ti Justínek nelíbí" atd.
    • Moje řeč. *1*
    • tak na tyhle prasečinky sem se vás neptala...
    • Napiš jestli si představuješ taky jeho vždyt víš.
      • Mas na mysli koule? To ja vidim jako tenisove micky, minimalne tak velike.A ptáka aspon 3 dm velikyho... Justine, strasne rada bych se pred tebou nekdy svelkla a pro tebe klidne i neco vic *3* Jen by sis rekl, hned bych ti ho kourila, hned bych se na tebe napichla *14* *14* *14*
    • Já když vidím justina tak ho vidím nahatého.(má velký p****) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Ten ze by ho mel velkyho? To asi tezko... Zenskej pohlavni organ ma mozna velkej, ale o penisu rec byt v zadnem pripade nemuze...
  • OH MY GOD!!!!!!!!!! HE IS SO SEXY!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* !!!!!!!!!!!!
  • I´m Belieber forever♥♥♥takže okamžitě přestantě Justina H8ovat nebo si pro vás dojdu!!!!!!!!
  • Podle mě za takových 10 let po Justinovi neštěkne ani pes. On je typická celebrita téhle doby, kdy frčí pop, hip-hop, nebo co on to vlastně zpívá.
    A až trochu zestárne nebude ani hezkej (ano vím, teď mě všichni seřvete jak to můžu vědět), ale je to můj názor.
    Prostě se omrzí a upřímně má tolik fanoušků jen proto jak vypadá. Vzhled hýbe světem. Nebo si snad někdo myslíte,že kdyby byl dejme tomu na vozíčku a byl ošklivý měli by jste jeho plakáty všude po pokoji?! Ne! Psalo by se o něm jako o tom talentovaném chlapci, ale nikdy...Nikdy by nebyl takhle slavný.
    Takže můj názor na něj. Hezkej idol 12 holek, jehož sláva postupně upadne...a to jak proti sobě neustále někoho štve je trapný a neuvěřitelně dětinský. Asi stejně jako neustálé rozchody se Selenou.
    P.S. A nelíbí se mi. Vypadá moc jako dítě a o jeho inteligenci raději pomlčím.
    • Máš úplnou pravdu!!!
      Nechápu jak se mým kamarádkám může líbít :)
  • Já si myslím že Justin ,je ůplně normální kluk jako sme tady všichni,a má taky city.A myslím si,že to co dokázal on se nepovedlo ani panu Jacksonovi,(sorry isly sem to napsala špatně) vyprodal Music Aweard za 22 Minut a přitom ta místnost má víc ne 200 sedadel.Tak ho nechte na pokoji!Je to jen Obyčejná prach sprosá závist nic víc,a on nemůže za to že Haters sou tak jako to říct aby to nikoho neurazilo.mmm..žeby nafoukaní,blbí a bez inteligence nerozumní lidi..? *16*
    • La pardon velevážená, ale to co dokázal Michael Jackson nedokázala ani Lady GaGa a že ji nesnášim, a JB má do obou doost daleko.. Neříkám že nic nedokázal, ale ještě má před sebou doost dloouhoou cestu.. Jestli mu ji ovšem nepřekazí atentátník.
      • Jo možná,ale to ty hater jsou už tam moc ubohý že na Justina dělají atentát?čistá nefalšovaná závist tím to je!aat si Jb dělá co chce,když ho to baví..nikdo vás nenutil se na něj koukat a poslouchat jeeho písničky..kdyby jo..tak prosim..ale nikdo vás nenutil..tak se ukildnete *7*
      • jenom zavidis protoze ty nejses slavna jako on *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Ti kteří ho nesnáší -> Vždyť ho ani neznáte tak ho nesuďte podle zpěvu jste trapní chtěla bych vidět Vás jak dokážete to,co dokázal on! Tak ho nechte být.. Neříkám že jsem fanynka nějak moc ho nemiluji,ale jeho písničky (nějaké) poslouchám a nesoudím ho podle zpěvu.. Říkáte že je bu*ík proč? Má Sel.. Jen že se Vám nelíbí jeho písničky..A když kluk poslouchá třeba Justina nebo One Direction hned máte na něj že je bu*ík a tak.. Holky třeba taky poslouchjí Beonce,Rihannu a neříkáte jim že jsou le*by ... Tak se proberte a nebo jsem nepište Váš názor nás nezajímá! :) ;)
    • mám pocit že všetci jeho fanúšikovia sú rovnakí. ich názory typu " prečo ho súdiš keď ho ani nepoznáš, on niečo dokázal a ty nič on vie aspon spievať a ty len urážať" by som osrala. Toto je DISKUSIA a nie vyznávanie lásky justinovi biebrovi. tak drž hubu moja počúvaj. mne je ale ku*va jedno že ťa náš názor nezaujíma ani NEMUSÍ. toto je slobodná diskusia a nie tvoja alebo resp. jeho fanúšikov. Ked baby počúvajú slávne speváčky je to preto že majú vkus a oni vedia dobre spievať každá z nich má talent! ked chalani počúvajú 1D a pod. kraviny / a nevravim že nemajú talent/ každý súdny človek ti povie že sú teplí preboha!!
    • Kronoss1
      Buzík? Stačí se na něj podívat a vidíme. To víš, chlapi na to mají radar. Co se týče kluků, kteří poslouchají Biebera, tak já žádného neznám a rád bych toho jednotlivce viděl.
      PS: Nějaký Justin nemá ani v nejmenším na Rammstein, Ozzyho, Queen, Rolling Stone atd. Až bude mít pořádnou muziku, tak dej vědět, zatím nedokázal nic.
      • Já znám kluky co ho poslouchají.. A jak říkám "píšu" máš s tím problém neozývej se .. Jen že má takový vlasy? Jo dokázal.. Klidně si o mě myslete že jsem naprostá... Je mi to fuk.. Ale viděl jsi ho n živo (vím že nechceš) A kdyby byl bu*ík chodil by se Sel? Prober se .. Neříkám že ho musíte poslouchat,ale když ho neznáte a soudíte ho jen podle zpěvu.. F*ck you Haters!Určitě na to máte radar :'DD Já mám radar na takový ma*ory jako jsi ty :'DD (Néé kecám..) Ale je hnusný co o něm říkáte,když ho ani neznáte :'D A hádat se s tebou nebudu .. Máš svůj názor a já Ti ho neberu,ale někdy mi příjde že už to trošku moc přeháníte..A proč bych Ti měla dávat vědět,když mě teď nesnáším,že ho "bráním" :'DD Taky ho nemám v lásce,ale nebudu o něm roznášet pomluvy,když ho ani neznám :'DD A dost jinak tu napíšu knížku :'DDD
        • Hlavně,že ty nejsi :)
          • 6Sara9: asi tak *3*
            • Trochu demence toto..(Dobře trochu hodně víc :DD)
        • Kronoss1
          Ne, nechci ho vidět naživo, to bych se musel vzít špunty do uší, klapky na oči a pytlík na blití. Je spousta gayů, kteří chodili s ženskýma, dokonce se i oženili. O tom souzení. Víš, já když sem tam slyším ty jeho moudra, tak se fakt musím smát. Ten si na dospělého jen hraje a ještě si na něj hraje špatně, takže ne, nesoudíme ho jen podle zpěvu. A ano, chlapi mají radar na gaye, možná se ti to zdá divné, ale je to celkem prokazatelná věc.

PS: Cítíš se drsně, když používáš anglická slovíčka typu Fuck you haters?
          • A ty se cítíš drsně,že nás tu poučuješ o úplných pí*ovinách :))
            • Kronoss1
              Hlavně, že ty děláš opak viď? Ale jinak souhlasím. Hádat o tom, jestli je Bieber gay je píčovina. Každý vidí, že je.
          • Juss má statisíce fanynek! žádná uzká spupina!! Beliebers jsou jednou z největších skupin na světě! Znáš jeho jmého né jeho!! Tak mu přestaň nadávat když ho ani neznáš! On toho v životě dokázal strašně hodně a ty umíš jen kritizovat!! Zahrabej se *3*
            • Kronoss1
              Vidím, že nerozumíš slovu úzká skupina. Poslouchá ho jen úzká skupina lidí, což neznamená, že jich je málo, ale že je to skupina lidí, která je věkově stejná. Proto úzká. Vzhledem k tomu, že je veřejná osoba, tak znám jeho jméno i jeho "životní moudra", dle jichž usuzuji, že má v hlavě seno. Klišé typu, že ho neznám osobně, neplatí, jelikož ty ho taky neznáš osobně, maximálně z plakátu v pokojíku. Nelze popřít, že něco dokázal, ale lze popřít názor, že je dobrý zpěvák či muzikant, protože není - argumenty výše.
              PS: Bohužel nemáš žádné hmatatelné argumenty a pokud ano, tak ti byly vyvráceny, a proto se uchyluješ ke klišé 101, viz. ,,Zahrabej se".
      • tak abys věděl chytráku Justin vyprodal Madison Square Garden! A to je vrchol ůspěchu! Je to k neuvěření ale vypradal halu stejnou jako Bob Marley, Michael Jackson atd!!
        • Kronoss1
          Takže je to Michael Jackson? Haha, nenech se vysmát. Ani v nejmenším nemá na kapely a interprety, které jsem uvedl výše. Jeho muzika se nedá ani označit za muziku, vždyť je to hrůza. A podívej se na jeho fanoušky, tedy fanynky. Když vidíš koncert Rammstein, tak nevidíš jen mladé lidi, ale lidi všeho věku, ne jen holčičky, které se udělají z pohledu na jeho nagelované vlasy. Jak jsem řekl, až bude dělat dobrou muziku, dejte vědět, ale zatím nedělá žádnou muziku.
          • Abys věděl tak tu halu vyprodal za 22 minut! To se nepodařilo ani Michaelovi Jacksonovi! *3* Chtěla bych slyšet jak zpíváš ty........jenom mu závidíš to je celý a taky pěkně ubohý, takže jestli máš problém řekni to třeba prezidentovi a laskavě tady neoxiduj *3*
            • Kronoss1
              Nesrovnávej Jacksona s nějakým Biebrem, buď tak hodná. Není to jen o tom, co vyprodal, ale taky kdo ho poslouchá. Hitler měl taky plný stadióny "fanoušků". To, že Biebera poslouchá jen velice úzká (ale evidentně početná) skupina lidí (ano mluvím k vám dvanáctileté),vůbec nic neznamená a ani to z něj nedělá dobrého zpěváka popř. muzikanta. Michaela Jacksona poslouchal celý svět, všechny věkové kategorie a byl všeobecně uznáván jako král popu a vynikající tanečník. To je ten hlavní rozdíl a navíc Michaelu Jacksonovi nesahá Bieber ve zpěvu, tanci, textech a hudbě ani po kotníky. A kromě peněz milá zlatá, co bych mu měl závidět?
  • nicola14

CK One

Zjistila jsem, že Justin používá voňavku CK One a (podle mě) fakt hezky voní...
    mám ji na takových těch vzorkových papírcích a nosím je skoro všude s sebou...
    • kajuska4

Re: CK One

wow *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit