Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VMA

Dokonalej musíte vidět....<3 tak nádherně tancuje...... a to oblečení....awwww <3<333
    http://www.youtube.co m/watch?v=1tafphM4NH4&feature=playe r_embedded
  • Justin už má boží hlas, kdo nesouhlasí tak si puste písničku: http://www.youtube.com/watch?v=uVitKYdbW7A
    dřív přiznávám zpíval jak teplej ale ted je to upe jiný *3*
    Ty kluci co řikaj že je teplej tak jen žárlej že ho všechny holky chtěj *15*
    • Jo jo Sáro máš pravdu *14* on je tak nádherný :)
      • jojo máte pravdu všichni kluci to říkaj ale jenom žárlej on je fakt nádherný *3* *14*
        • nevsimajte si ich su to chlapci len ziarlia leb je donho zamilovanich vela bab aie moj naj kamarat hovori ze bi chcel bit na jeho mieste medzi timi babami mozno si to mislia aj oni len to nechcu priznat *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • nepočural *16* *16* *16*
  • já ho nesnáši ze všech nejvíc *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* je to strašnej dežo a navíc zpívá strašně
    • Je to exot ten bobr
  • A nemám ráda když mu někdo nadává že je gay atd
    • Justin je nejlepší *4* a pořád bude...
      Říkám předem *16* *16* nechci vidět ani slyšet že o něm mluvíte špatně.
  • .

Fakt sranda některý z vás číst.. Dlouho jsem se takhle nebavil :).. Jinak pro nějaký holky - když už si chcete vymejšlet, tak aspoň pořádně a ne tak průhledně, když se nad tim zamyslim, tak melete fakt kraviny, vezmu jen fakt, že má údajně icq.. Fajn, věřil bych, kdyby tenhle kluk byl Čech, jenže bydlí (pokud vim a nemam potřebu si to teď ověřovat) někde v Severní Americe. A když se kouknete na rozšířenost týhle česko-slovensko-izraelský voloviny, tak si všimnete, že má jen něco kolem 30 miliónů uživatelů a to se nepočítá to, že má někdo třeba dva účty. No fajn, dejme tomu, že každej člověk má jeden účet, tak když si sečtete počet obyvatel Izraele, ČR a SR, tak vám vyjde něco kolem 30 milionů. Tohle vám budou žrát možná tak vaše vrstevnice, ale tak přece nemůžete bejt takový.... A jinak to, že je váš příbuznej, to se na mě nezlobte, ale to už je fakt k smíchu :D Ale aspoň jste mě tu všichni pobavili a toho já si cenim :)
    • alficka

Re: .

nevím až do kaď si to četl, ale ta holka pak přiznala že si to s tou sestřenicí vymyslela... Co se týče toho icq, tak k tadytomu má už každej uplně svůj jinej názor...někdo říká, že ho v americe nemají a tak...já to tedy neřeším, páč to je zbytečný...Ale jinak ti dost věřim, že ses musel nasmát *1* něčemu se směju i já *3*
      • Re: Re: .

Mně je jedno, jestli ho ty holky zbožňujou, jen mi přijde ujetý si takhle vymejšlet, s tim icq je to fakt, stačí se kouknout na statistiky, ale tak zase nechci někomu brát nějaký pracně vymyšlený lži. Z toho ty holky vyrostou. Jinak jsem na to opravdu jen nakoukl, protože některý příspěvky fakt stály za to, jenže zas nemam čas to tu číst celý, takže jsem jen vyjádřil názor na malej fragment diskuze, jinak vám přeju hodně štěstí :)..
  • s.asicek

ojj

všichni ste strašný.justin se někomu líbí a někomu ne.každej má prostě svůj názor,tak se kvůli tomu nehádejte *4*
    • tlapka055

Re: ojj

asi tak nejak =D
    • kate45

Re: ojj

jo no ale tak mě příde že nekterý lidi sem choděj se jenom pobavit protože jim příde hrozně vtipný jak se tady ty fanynky rozčilujou...
  • ja sem tvoje fanynka moc se mi libi tvoje skladbi a nejvic se mi liby ta skladba ktora se mienuje baby moc se mi lybiš
  • katka.dem

je superrrrrrrrrrrr

je ten nej nej nejjjjjjjjjjjjjjjjj spevak *1* *1* *14* *14*
    • Re: je superrrrrrrrrrrr

zapoměla si za to nej napsat nejhorší .
  • syndynka

reklama

Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
    Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit