-
Už jakou dobu se tu snažím zastávat Justina je prostě nejlepší!!!Když ho nemáte rádi tak sem nelezte!(for beliebers: ted si budu nechávat udělat tetování na ruce stejný znak jako Justin <3 má na pravé ruce japonský znak hudby <3 a pod to si dám JB :)*<3
FOREVER Beliebers -
-
Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočila. Tetování ti napřed musí povolit rodiče.
-
-
Justinka miluju ale ta jeho barva mě trochu sklamala *9* ale Justin Bieber se musi polepšit my jsme Beliebers my tomu musime věřit *14* *14* *14*
-
-
Zoufalci.
-
-
.....
Prosííím hlasujte pro Justíínka na adrese: http://www.starflash.de/stars/justin-bieber-43516.html
Dejte ten palec nahoru a můžete na něj klikat kolikrát chcete a ani se nemusíte zaregistrovat....právě je na druhém místě.......tak honem ať je na 1.
Ale vy fanoušci ho určitě rádi podpoříte že????!!!! *4* DÍKY!!!!! -
-
Re: .....
JUSTIN JE UŽ 1.!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!!!!Já mu dala nejmíň 1000 hlasů!!!! Tak taky PROSÍÍÍÍÍÍM HLASUJTE!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
-
blog
prosííím koukněte se na můj blog-zatim tam toho moc není, ale časem tam toho doufám bude spoustu! Díky <3 -
Jak je možný, že má víc "líbí se" než třeba Zayn a Liam??!!!
*10* *9* *16* *12* *11* *8* *7* -
-
Protože Liam a Zayn jsou absloutně debilní.! :D a asi to bude tím, že Justin je lepší.?
-
-
Ty blbko PROČ jsou podle tebe debilní????????? Nějáký důvod by nebyl?!
Justin je hulvát, Liam a Zayn jsou normální a v pohodě, nezpívají jak holka, nachodí za šlapkama atd..... tak sorry, ale nevim kdo je tady ddebilní.....:)
a v čem je ten tvůj Justin lepší??????????? :))) -
-
chtěla jsem napsat NECHODÍ za šlapkama
......na rozdíl od Justina :) a nekradou kola atd... a spousty dalších skandálů a volovinek, co provádí JB
-
-
-
taky nechápu oni jsou na rozdíl od něj hezký,uměj zpívat,nejsou retardovaný a neházej po svejch sousedech vajíčka *1* *5*
-
-
Není hezkej... em em,,, Uměj zpávat.? nejsou retardovaný.?? :D takže.. Není hezkej, dobře je to tvůj názor.. máš jinej vkus..Ale kur*a přestaň říkat, že neumí zpívat.! Ano, kdyby neuměl zpívat, nevyprodával by arény.. A jeho manažerem by nebyl Usher, La Reid.! Ty tvoji 1D šli jenom do nějaký soutěže a tam už prostě měli slávu jistou.. Ale justin sám přidal video na Youtube.. A Scooter si ho sám našel a byl jim posledlí, protože prostě uměl zpívat.. Víš, že ten Scooter dělá manažera Carly Jepsen, Cody Simpson.. Řrkni mi kdo dělá manažera 1D?? Zavči laskavě svoji hubičku ano?? Takže 1D si skládají sami texty, hudbu?? Tancujou na jevišti? Víš jak je to těžký, zpívat a ještě u toho tancovat, to jen tak někdo nedokáže.. ! JE retardovaný? A na to si přišla jak? A že házel vajíčka?? Neznáš ho, nevíš co se tam děje a kde máš jístý, že to byl opravdu on?? Tak laskavě zavři klapačku a nechoĎ na stránku o JB a jdi na svojich 5 Zpěváčku! Ahoj *15*
-
-
-manažerem One Direction je Simon Cowell, jestli o tom nevíš :)
-no a co, že šli do soutěže?? Víš vůbec, že Justin byl v XFactoru taky???
-One Direction si hudbu skládájí sami, hodně písní taky a tancují
-Justin sice není retardovaný, ale je to na rozdíl od One Direction
pěkný grázlík a po sousedově baráku vajíčka házel
http://magazin.osobnosti.cz/justin-bieber-si-neda-pokoj-po-sousedovi-hazel-vajicka-222123
http://magazin.osobnosti.cz/v-dome-justina-biebera-probehla-policejni-razie-nasli-kokain-222240
http://magazin.osobnosti.cz/nevycvalany-justin-bieber-aspiruje-na-leceni-jeho-rodina-na-tom-trva-222426
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325429-policie-obvinila-zpevaka-justina-biebera.html
Tak, taky prosímtě nepiš takové kecy blablabla když toho málo víš o One Direction, dokonce i o svém idolu Justínkovi :DDDDD -
Ty sasku bych ti dal za ty keci prez hubu co si to myslis prez internet ses frajer co ? Za to ze ty ho znas. Uz si vyndej hlavu ze zadku!!!! S tema vejcema je toho plnej internet i o drogach jak vecne sikanuje sousedy fluse na ne atd. Kdyby to nebyla pravda nemyslis ze ten GAY by udelal nejake prohlaseni nebo nejakou tiskovku? Je to fetáček toho fracka bych vzal pod krkem a dal bych mu poradny petelice
-
-
-
Taky nechápu...
-
-
ne pardon to byl jiný *5*
-
love
nevíte někdo jestli justin chodí doopravdy se selenou gomez? *7* *9* -
-
Re: love
Doufám že né :( -
Je to tak zamotaný ,ale jak byl JB na oslavě Jessici Jerell tak se k sobě zase měli.Ale na druhou stranu to JB moc nezveřejnuje a Selena taky ne !A JB mamka s tím vztahem nesouhlasí tak myslím ,že ju JB poslechl a nechodí s ní a jjsou dobří přátelé!!:-) -
neee to si necetla sou jenom kamosi a le ja tomu neverin
-
-
Ahoj jsem Justinova velká fanynka a musím říct všem těm co Justina nemají rádi: nejvíce mi štve jak si utahují z Justina že je gay a že neumí zpívat a hlavně že nemá rád své fanynky (beliebers).Nikdo z nich nemá pravdu Justin je skvělý zpěvák a tanečník ,má skvělé písně a je prostě nejlepší a nejhezčí kluk na světě a nikdo mi to nerozmluví. *10* *10* *10* *10* *14*
-
hej ty jo ty Marušo už sklapni s tím ubohým Justinem ! jsem se píšou názory
-
-
no mužete sem psát názori ale nesmí se to nikomu dotknout *3* *10*
-
-
Fajn. Hlavně, že ty ses nikoho nedotkla těmi urážkami v předchozích komentech.
-
-
Já chápu že se vám justin nelíbí nikdo má prostě jinej styl já miluju biebra a budu vy muže te poslouchat co chcete ale už to přeháni te stim uráženim že je gay že je buzera.. atd co tim získáte že ho budete urážet hmm nic ne budete štasní že ale on nebude štasnej ale to vi nechápete že jemi ho líto strašně to vám to je taky jedno nic stím neudělá te že mu bude te nedávat za prví no takže Justin pomohl dětem změnil lidem život a mě taky za prví jestly si myslíte že se změnil ne jenom virostl jestly mě aspon někdo chápe tak sem ráda a jestly ne tak ste pěkně hloupí. *3* *4* *10*
-
-
Já tomu rozumím, ale půlka haters tu píše pravdu. Nemyslím ty, co se oháněj gay teorií (kde ji vůbec lidstvo vzalo?) a píšou sprosté urážky, ale ty kdo vypíšou jeho eskapády. Je to jednoduše pravda. Pak se ozve zamilovaná fanynka a napíše, že to všechno vymyslel bulvár, že její Justinek nic neudělal a že on je jenom hodnej a ťuťuňuňu. Ale bulváry všechno nevymyslely. Justin Bieber byl několikrát u soudu, ale díky šikovnejm právníkům zůstalo u nucených prací, pokut a kurzu sebeovládání. Je pravda, že dává peníze na charitu (ačkoli která celebrita ne a z jeho platu je to kapka v moři), což je hezký. Každopádně někteří haters mají opravdu dobrý argumenty a když jim na to někdo odpoví, že píše samé urážky, jen se zasmějou. Když někdo napíše ať se vzpamatuje, má pravdu, ale teď se už celkem zklidnil. Já osobně ho moc nemusím, mám jinej vkus, ale respektuju, že ho má někdo rád, pokud teda ten někdo netvrdí, že Justin je svatej.
Uahá to byla slohovka tenhle koment. -
-
Plně souhlasím! Tvrdit, že je gay a popisovat ho jen sprostými slovy je vážně trapné. Ale stejně trapné je, když fanynka píše urážky. Naštvalo mě, jak Maruška tvrdila, že JB nadávám. Nepoužila jsem (narozdíl od ní) ani jeden vulgarismus, psala jsem jen fakta. Ještě vtipnější je, když někdo říká: "Jen závidíš." To je ten nejslabší protiargument, který signalizuje, že neví, co na to říct! A urážky to samé.
-
-
-
si hasters nenávidim tě si fanoušek mám tě ráda
-
-
Dost primitivní dělení, nemyslíš? Dělit lidi podle toho, jestli mají rádi Justina. Na obou stranách se můžou najít fajn lidi i hloupí lidi. Někomu se líbí, jak zpívá a vypadá, ale nelíbí se mu, jak se chová. I když je pravda, že teď se celkem zklidnil.
-
-
Souhlas!
-
-
-
to vy stese my dotkly že ho pořát urážíte tak tady máte oplatu *16*
-
-
Nedělej ostatním to, co nechceš aby dělali tobě. Jde o to, že tys to vracela ještě urážlivěji a se strašným pravopisem.
-
-
-
-
-
Justin je můj nejoblibenější zpěvák