Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dámy. Neznám vás a po tom, co tu čtu bych o to snad ani nestála. Nejsem žádný pedant ohledně gramatiky, z internetu jsem už zvyklá na leccos. Ale tohle je něco příšerného. Shoda podmětu s přísudkem? Co to je? Ony existují čárky? Diakritika? Co jsou to rody? Dosud jsem nevěřila, že mě někdo může totálně naštvat pouhým stylem psaní, mýlila jsem se. Vy si vážně myslíte, že někoho přesvědčíte o své pravdě, když budete psát takhle?! Takový pravopis jsem viděla naposledy u sebe v deníku, který jsem psala v 7 letech. Je tam tolik chyb, že odvádějí pozornost od tématu.
    Dále directionerka píše: "normálně ona utočí na idoly dnešní doby" Dovolila si hodně, že je zkritizovala, že? To je něco jako když ve škola slyším: "Ty jako vo*e čteš knížky? Wat? A ty posloucháš kapely z 80s? No to seš teda out. Chodíš v černym? Seš emo, řežeš se?" A o tom to u většiny dnešních teenagerů je. Jakmile nejdeš s mainstreamem a nejsi "in", jsi nezajímavá. Čteš knihy? In je přece pařit na počítači. Posloucháš starší kapely či nedejbože klasiku? Cool je přece Justinek, Katty Perry, 1D... Chodíš v černém? Jsi emo a řežeš se. Ne, ne, ne! Nejsem emo, neřežu se. No a co, že poslouchám to, co se mi líbí a ne dnešní "idoly" s texty bez pořádné myšlenky (ano, myslím tím i vašeho Justinka, pusťte se do mne). Čtu knihy a je mi jedno, co si o mně budete myslet.
    Proč je rozdílnost brána jako něco špatného? To člověk vážně musí poslouchat, nosit, dělat a myslet si to samé, co ostatní?
    • ttoho teda nakecas o nicem *11* *11* *11* *11* *11*
    • Máš úplnou pravdu kůli tobě teď píš háčky a čárky
    • Oprava: ve škole, ne ve škola
  • m

*14* yeah..justin upa nejlepci,,nejhezci upa k sezrani..I LOVE YOU=o*=o*muah
    *3* *14* *14*
  • holky vy si myslite ze je bozi ale naznate jeho prave ja a jeho srdce a ja si myslim ze je kazdy radsi sam sebou takze hvezdy nejsou tak dulezite *4* *4* *4*
  • milášek můj nejkrásnější juu já ho tak žeru je to můj cukříšek on je prostě najnajnajnajdonalenejší na světě *14* *14* Ľúbim ťa Justíín *3*
  • justinéééééééék

*14* Justinek je tak sladkej a hezounkej chtěla bych s nim chodiiiiiiiiiiitt *14* *14* a kdo taky ne že jo! *1* *1*
    • Re: justinéééééééék

ojéééééééééééééééé
  • Že by na jaře v o2 aréně :D ?

Žeby se nám nakonec tady ukázal v celé své kráse?
    http://www.koule.cz/cs/clanky/justina-biebera-zvou-do-prahy-vystoupit-by-mel-na-jare-v-o2-arene-10350.shtml *3*
    • kaaataaa

Re: Že by na jaře v o2 aréně :D ?

jéééé to by bylo supéér kdyby fakt prijel *3* *3*
      • kajuska4

Re: Re: Že by na jaře v o2 aréně :D ?

jééé *4* *14*
  • aluska33
    Belieberky právě Justin už je u konce se svým 3D filmem :* v roce 2013 asi nějak v polovině by měl být hotovej už se nemůžu dočkat :)režisér je stejnej ten co dělal Never say never :)
    Jmenuje se Believe 3D :)* snad bude u nás v kině musim vidět :)
    Bude to o jeho koncertě...atd....
    • takže taky nějaký dokument jako byl NSN? :) jinak se taky moc těším :)*
  • já taky ne xD

alficka:já je taky nechápuu ... :D
  • Justin je legenda.. Justin toho zvládl víc než vy všichni dohromady.. Měli byste mít z něho respekt.. A né se mu jako čů*áci vysmívat!!!
  • aluska33
    Tak tomu jsem se musela smát no a co? at je klidně o 3 roky mladší starší to je přece jedno!A když se ti Justin nelíbí tak běž na "Selenčin" profil! Vím je to tvůj názor to je zas můj...!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit