-
justin bieber je nejlepší *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
On není gay ,je to super zpěvák !!! jak by asi bylo tobě kdyby to o tobě někdo říkal co *16*
-
-
Justin bieber ma pekne pisnicky ale, jinak je strasnej samponek PSnic proti pisu jenom svuj nazor *3* *3* *3*
-
Drazí Beliebers, měla bych dotaz na jeden z vašich dokola opakovaných argumentů, a to "ty nikdy nedokážeš to, co Justin, tak ho nech bejt!! jen mu závidíš!" Jak můžete srovnávat rádoby zpěváka s lidmi, co zpěváky být nechtějí? :) Něco vám řeknu. Tito lidé "hejtují" ze dvou prostých důvodů: 1) chtějí vás vyhecovat k podobným argumentům, co jsem zmínila výše. Ano, je sice hezký, že svého idola bráníte zuby nehty, ale dokud budete užívat tyto ohrané nepromyšlené fráze, pouze tím podporujete to, co se o vás říká - hysterické 13tky. Berte to jako radu a tento typ "hejtování" ignorujte *3* a za 2)dnešní doba je smutná. Je komerční. Stačí mít průměrný hlas, hezkou tvářičku, kterou oblbnete statisíce holek a kolem sebe dalších 150 lidí, co vám napíší texty a složí písně (co prostě udělají všechno za vás). Vy si pak už jenom stoupnete na pódium a odzpíváte to, zatímco pro některé fanynky už pomalu jezdí sanitky. Jestli tomuhle se dnes říká úspěch, tak se mi vážně chce brečet. Abyste věděli, mám také svoji oblíbenou kapelu. V Čechách je znají pouze zasvěcenci, jsou klubová kapela. Ovšem hudbu, texty i produkci - to všechno si dělají sami. Baví je to. Tohle JE úspěch. A co se týče koncertů, nezažila jsem přátelštější atmosféru. CDčka a další suvenýry si prodávají sami, s fanoušky se baví jako přátelé, jako by se s nimi znali několik let. Váží si jich, neplivají na ně z balkonu *3* ... A teď se do mě pusťte, jak Justinovi strašně moc závidim *6*
-
-
Co to tady kecáš?!
-
-
Vždyť s tím mu určitě musí někdo pomáhat...
-
-
Ale Justin si písně skládá sám, ne?? Na rozdíl třeba od 1D
-
-
Ziall jo JB si je skláda sám a 1D ne tim to nikdo skláda a oni to jenom odspívají a udělají z toho aalbum :P
-
-
-
tak tenhle zpěvák je asi nejlepší z nejlepších *14* protože kdyby nebyl tenhleten užasný zpěvák justin bieber tak ani nevim cobych dělala takže asi nějak takhle *14* takže je prostě k sežrání *14* :*
-
-
To, že je pro někoho "k sežrání," neznamená, že je nejlepší zpěvák.
-
Kam na to chodíte? Dle tvého pravopisu soudím, že ještě děláš základní školu.
-
-
Nachapu jak ho muzete mit radi ..vzdyt se vykaslal na prarodice,kteri ziji z posledniho..jeho deda ma pravdu popularita mu stoupla do hlavy ....chova se jak rozmazlenej fracek,protoze koneckoncu je.Komu se nelibi Justin palec Nahoru a kdo souhlasi taky *1*
-
-
Pravda.
-
-
Už mě to věčný dohadování tady nebaví. Tohle není diskuze, ale jen hádky. Nakonec to vyústí v boj o to, kdo umí jaký jazyk a na jaké úrovni. Už se tady nebudu s nikým hádat. Lauro, ty mi klidně dál nadávej do k*av a debilek za to, že jsem si tě dovolila upozornit na to, že píšeš chybně. Máš na to právo a já se na tebe nezlobím. Nechci se s tebou hádat a sprostě nadávat. Omlouvám se ti a omlouvám se i Michalovi a Kronossovi, jestli jsem vám napsala někdy něco sprostého. Ty sprostý slova beru zpět. Kronoss umí dobře anglicky a je to dobře. Michal rozumí hudbě a to je taky dobře. Laura se učí 2 jazyky a je to taky dobře. Proč se furt hádat? Takže já slibuju, že se tady s nikým hádat už nebudu. Je pravda, že Justin není ten nejlepší zpěvák na světě, ale ani ten nejhorší a myslím si, že se může dostat na lepší úroveň, než je. Spíš bychom si na lidech měli všímat těch lepších věcí. A taky si myslím, že povahově taky nebude špatnej. To se pozná.
-
-
Souhlas. Zatím tvůj nejlepší a nejnormálnější příspěvek.
-
Zakončil bych to slovy Beatles: All you need is love.
-
Já s tebou souhlasím a taky se nechci hádat, vždyť to nikam nevede. Promiň, byla jsem na tebe sprostá i protivná, protože jsem se naštvala jenom kvůli jazykům a svojí tvrdohlavosti a uznávám, že jsi fakt dobrá kfyž dokážeš mluvit třemi jazyky, to bych taky chtěla a chci ti poděkovat za to upozornění , protože se mi tto spíš dost hodí než abych na tebe za to měla být naštvaná a i když ti to nevadí, stejně na tebe nadávat nebudu. Budu si na svoji tvrdohlavost a urážlivost dávat pozor. No jestli jsem ještě někomu řekla něco hnusného tak se taky omlouvám. Taky budu tolerovat názory ostatních. Adele, já to fakt přehnala, promiň, nevěděla jsem že jsi mnohem zkušenější než já
-
-
Já se na tebe nezlobím, taky jsem to dost přehnala. Promiň.
-
-
Jsem ráda, že nejsi to co jsem si myslela, taky se nezlobím
-
-
-
-
nejhezčí kluk na světě pro mě..! :* I love y FOREVER..! ;)*
-
Panebože, nezávidte mu.. prestance na nej mít takovy keci stejne tim dokazujete akorat to, ze jste ubohy :)
-
Hele, mozna si myslite ze Justin Bieber je holka, oukeej myslete si co chcete ale Justin neni holka! Je to moc hodny kluk ktery si sel za svim snem ktery si splnil, ma holku kterou vzdicky chtel, a zivi se zpivanim ktery miluje..! V jehom veku kazdej jinek kluk chodi na party a kali az do rana.. Justin takovej neni, je to silnej romantik a miluje deti, diky faninkam si splnil svuj sen... Justin je jinej nez ostatni kluci, je jedinecnej! To on my zmenil zivot! Vsichni rika ze je holka, ale jenom zaividite, protoze je slavnej, bohatej, hezkej a hlavne hodnej... Nezalezi ze zpival jak holka zalezi jakej je uvnitr... Ano mam rada Justina, vi nemusite ale nemusite rikat ze je holka a taky tak zpiva.. Je to od vas hnusni a diky vsem co se ho zastali <3
-
-
Ten pravopis je příšerný. Hrubka kam se člověk podívá. A obsah? Na stejné úrovni.
-