Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On hezky zpívá, to je pravda a má talent, ale to jak se prezentuje chová a oblíká..... *11* Myslim, že by se měl nad sebou zamyslet. Jediný, co mě fakt neuvěřitelně šte jsou Beliebers... panebože, to jsou někdy fakt takový pipky. Ty kecy: on něco dokázal!!!!! (jste s tim trapný) spousta lidí toho dokázali mnohem víc a on je slavnej hlavně kvůli mokrejm 13.......... beliebers běžte někam ( a s hejtama jsem tady smířená) :)
    • Máš naprostou pravdu. S timhle souhlasim. Sem holka a Justina Biebera nesnáším. Beliebers jsou možná i o něco horší než on. Beliebers běžte do...... *16*
  • prosím

Ahoj vím že mi to asi nebudete věřit ale jsem vážně nemocná za pár let už můžu umřít:(( a tak bych vás chtěla všechny poprosit aby jste hlasovaly mám moc ráda Justina Biebera a chtěla bych ho moc vidět moc vás prosím
  • alficka

NSN3D

Táááááááááák :D děvčata, 21.Dubna se hrňte do kin, protože tu bude NEVER SAY NEVER 3D :DD Já myslela, že zešílím radostí :D bude to i u nás!!! :DD
    Jinak Happy B-day :D
    • nicola14

Re: NSN3D

Jupíííí!!! <3<3<3
      *14* *14* *14*
  • super ja sem 13.3.1997 a JB je 1.3.1994 je ve znameni ryby ja taky :p super
  • Na profilovce na rtenku je asi vazne gay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
    • Hej přej si od Ježíška okuláre ;)
  • :-):-):-):-)
  • Píšete tady samy keci PÍŠETE že nic nedokazal vždyt z obyčejnyho kluka je celebrita a jeto divčí idol
    nechte si ty vaše stupidní keci a zamyslete se nad sebou jak se chovate vy
    Nikdy nedokažete co ON !! než aby ste sedělí u počitače a hejtovalí justina tak se naučte gramatiku !!
    Kdybych měla psat dale ..! tak sme tady do rana
    JÁ VAM ŘEKNU JENOM JEDNO ZAMYSLETE SE NAD SEBOU A NESRETE SE DO DRUHYCH !!!
    • sam je divka
  • LOS ANGELES!!!!! Ale nejvíc Ti závidím Justina a ten koncert, jsem taky velká fanynka, takže bych to hned brala!!!
  • Ahoj
    Justin bieber se mí líbí
    • Hi, I'm Eva and I am twelve years old I love your songs and listen to them almost all the time and veškole writing and workbooks got your picture. Ilove Justin Bieber ,Jaxon Bieber and Jazim Bieber. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • And veškole writing.hmmm,tak to jsem ještě v životě neviděl!
  • už by se měl zpamatovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit