-
Pro haters: Justin neumí zpívat? O.o to bych chtěl vidět vás. To že mu budete nadávat znamená, že existuje. Já taky se nestarám co vy posloucháte za styl a popravdě je mi to jedno. TAK VÁS ZA VŠECHNY BELIEBERS PROSÍM, ZDRŽTE SE NADÁVKÁM, NEBO URÁŽENÍ JUSTINA... PROSÍM!
-
kriminálka miami
Ahoj chtěla ych se zeptat jestli nevíte jak se jmenuje ten díl kriminálky miami kde JUSTIN hraje( jestli teda ten díl byl v televizi ) ? moc děkuju :) -
-
Jsou na to dost nechutný fóry, když ho zastřelej...to je mi ho docela líto...i ten černý sliz co mi pohání srdce někdy změkne...
-
Re: kriminálka miami
v TV byl minulý čtvrtek na JOJ -
-
Re: Re: kriminálka miami
děkuju :) a nevíš jak se ten díl jmenuje ? :) -
-
Re: Re: Re: kriminálka miami
1. Shock Waves, 2. Targets of Obsession :) Sú to vlastne dva diely..;D -
-
Re: Re: Re: Re: kriminálka miami
Kujíííí ;) ♥
-
-
-
-
-
new song
našla sem super písničku tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=oToX UmF37FU
vymažte mezery *3* *3* *3* -
-
Re: new song
je fakt super...*3*
pak je taky dobrá od pretty boy swag (taky od soulja boy), kterou Justin přezpíval.... *3*
tu upa zbožňuju *14* ....
-
-
On je prostě bůh, nikdo z vás si tu nedokážete představit co všechno pro mě tenhle úžásný kluk znamená *14*
-
-
Lol a co kazdej vecer mas mokry sny:D
-
-
Mě se teda Justin moc nelíbí,má naušnici a tetování komu se zdá roztomilej to vážně nechápu má hlas jak ..... ale nic proti vážně nic možná to vypadá že proti němu něco mam ale vážně nic některý písničky má hezký. *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
já justina zbožnuju a nechápu proč mu všichni říkaj gey a proč si lidi vytváří skupiny na facebooku jako zabijte justina biebera.vy píšete že se drží za koule no a?nedělal snad tohle michael jackson taky?já si myslim že jo tak neurážejte nejste o nic lepší.on nemůže za to že má hlas jak 10 letá holka a on ho vlastně takovej nemá má úžasnej hlas a je hezkej co furt proti němu máte?salra vzpamatujte se když ho tolik svět nesnáší proč má teda na svých koncertech tolik lidí jo vlastně on ho nemá nikdo rád tak já jo a budu a vy se p.....e *4*
-
Některé příspěvky poukazují na úroveň a inteligenci svých autorů. Vážně by mě zajímalo, jak je možné podle několika fotek a klipů odhadnout sexuální orientaci jiného člověka. Kdyby byl Justin gay, tak by nechodil s holkama. Pokud vím, tak třeba Lady Gaga se ve svých klipech líbala jak s chlapama i s holkama a nikdo o ní neříká, že je l*sba nebo bisexuál. Justin se s chlapem nikdy nelíbal a najednou je z něj gay...zajímavý postřeh. Uznávám, že existují mužnější typy než je Justin, to je pravda, ale pochopte, že ne každej chlap to má v genech. Znám spoustu kluků, kteří svojí povahou i jemnějším vzhledem připomínají spíš holku a gayové vůbec nejsou!!! Jsou chlapi, kterým vousy rostou už v 15 a někomu třeba až ve 20. Některý chlap má třeba jenom hodně slabé a nepatrné vousy, že to vypadá, že ani žádné nemá. A proč by měl být hned gay? Existuje spousta kluků, kteří mají jemnější obličej a nemají tak hrubý hlas, ale to z nich přece nedělá gaye ne?? Tak jako holka, která ráda pije pivo a řídí kamion, nemusí být hned l*sba. Ach, v jak omezeném světě to žijeme.
Tak mě spíš napadá, že tyhle urážky a nadávky sem píšou hlavně kluci/chlapi, kterým vousy rostou ostošest a každý večer zlikvidují aspoň jednu žiletku a vytáčí je to. Nebo nejsou spokojení se svým vzhledem, tak plivou po někom, na koho holky letí a kdo je hodně atraktivní.
A z holek sem píšou hlavně ty, kterým se Justin tajně líbí, ale vědí, že by je v tom davu fanynek snadno přehlédnul.
A ze všech těch ubohých komentů je cítit hlavně závist, že existuje někdo lepší, úspěšnější, zajímavější a atraktivnější. -
-
Stejnou kritiku by si měla střelit i do vlastních řad, protože to, co je na této stránce za odpad (ne jen od těch, kteří ho nemají rádi), je neskutečné.
-
Naprosto s tebou souhlasím!
Nechápu ty lidi kteří ani nemají důkazy a hned plácnou něco aby byli zajímaví. -
Víceméně celkem souhlas, ale já o Justinovi nepíšu negativně, protože se mi líbí, ale protože je mi nesympatický. Dle mého názoru je nafoukaný malý děcko , kterému sláva stoupla moc do hlavy, stejně jako je tvůj názor, že je třeba milý, extra atraktivní atd. A vážně existují úspěšnější a atraktivnější zpěváci :DD Jinak plný souhlas(i přes mojí povrchnost) je blbost soudit podle vzhledu charakter (v tomhle případě spíše sexualitu)člověka. A mimochodem Lady Gaga se sama přiznala, že je bisexuální, ale to je jen detail.
-
-
Pokud je Justin někomu nesympatický, tak to beru. Ne každý člověk nám musí být sympatický. Nevím, jestli je nafoukaný, mě zas spíš přijde, že na rozdíl od jiných zpěváků a hvězd mu sláva do hlavy nestoupla a žije na Zemi a ne v oblacích. Prostě mi přijde v pohodě, že si na nic nehraje. Ale je fakt ubohost o něm říkat, že je gay jen proto, že si geluje vlasy a dbá o sebe. To je fakt nesmysl!!! Tohle už není jen obyčejný názor, ale zaujatost proti němu.
-
-
-
Justin je něco víc než vy a né žadnej gay .. vy nadržený magoři .. on toho dokázal mnohem víc než vy dokážete za celej život .. a jestli se vám něco nelíbí tak zvedněte kotvy .. a odplujte .. !! .. kdyby ste my tadyto o JB řekly do očí tak vám takovou plesknu .. že vám z nosu vylítne komár na lyžích takže bejt váma držim hubu .. !! :*
-
-
Kdy a kde mi ji pleskneš?
-
-
CSI
Dneska je premiéra Kriminálky Las Vegas s Justinem už se moc těšim -
-
Re: CSI
Ahoj
prosím kde to bude a kdyžtak jestli by si mi neposlala stránku dikik moc :) -
-
Re: Re: CSI
Jo dávají to v Americe a fakt nevím kde se na to můžeš kouknout teď to tady zrovna hledám, ale nikde to nemůžu najít mohli by to tam aspoň napsat
-
-
Re: CSI
Hele, ale to dávaj v Americe, ne?
Pls poradíte mikde se na to můžu kouknout, dík?
-
-
Prosím?! Pičky? Sama si pička už jenom proto, že tu píšeš takové kraviny! -,- ;)
Řeknu to takhle.. Kdo by ses s Jussem nechtěl líbat, kdo by s ním nechtěl chodit? Vždyť je to nádherný kluk.
Myslím si, že kdyby na tebe jen mrkl, tak už tečeš!
Tak se prosím nemel kraviny a nauč se psát! ;) -
-
Hele, asi je to tím, že netrávím čas v okruhu 13 letých nevyzrálých skoro puberťaček, ale všechny holky, tedy slečny, co znám, se s tvým džusem líbat fakt nechtějí.
-
-
"Džusem"? on má jméno;))
-
-
To bys nepochopila.
-
-
-