-
:-))))) sem jeho sestřenice!!
TAK sem si založila profil aby sme mi věřeli že sem opravdu Justinova sestřenice. Na mim profilu mam fotku,kde sem já a Justin. jestli mi něvěříte tak je to vaše mínus,ale je to tak sem jeho setřenice. Na podzim 2010 se prý budeme stěhovat zase do USA :) už se na Justina mocinky těším..skusim ho naučit některý český slova jo :-) xD jinak je mocinky milej :))))
Jestli mi nevěříte,kdydně vám pošlu fotky...všechno. Ale jeho ICQ vám nebudu dávat!!!! slíbila sem mu to že tro nikomu nedam.jen rodině
:-))) -
-
Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
Jenom by me zajimalo jaky je tvuj profil... -
Hehe..Je tu hodne lidi,kteri ti veri a neveri...Ale ja tomu vubec nechapu..Ty jsi ceska a jsi jeho sestrenice jo??To je uplna blbost..No jako to vubec nebudes chodit do skoly???No a jeste k tomu nekteri lidi rikaji,ze tu fotku co tu mas je jeho ex.milenka..atd..Ja bych ti verila jako kdybyste tam jeli na dovolenou,ale ze se tam stehujete...jako nevim,nevim... *7* *7* Kdyby jsi mela dukaz...Mno a jinak kdyby tuten prispevek nekoho nastval tak SORRY... -
tvl tady už někdo neví co si vymyslet prej sestrenice ty vole fakt mazec a co ze mas s nim fotlu tak si treba jela na jeho koncert a vyfotila ses snim ale to neznamena ze si sestrenice di do reality holka fak -
Fotku může člověk s elebritou vzít kdykoli když je možnostse s ním vyfotit.... *7* *16* -
ty si pitka jo jasně to jsi ty že ...to bych chtěla vidět to je caitlin beadles a chodila s justinem tak jak to můžeš být ty trochu se zamysli.. *16* *13* *7* -
jo nedáš nám ho protože ho NEVÍŠ!!!!a nafíc já bych teš mohla říct že sem jeho sestřenka nebo dejme tomu kámoška nebo mamka *1* -
-
Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
a chjo,já vám prostě nedam jeho icqko!!!!!!! měj te rozum a trochu si představte jaký by to bylo kdyby ste třeba znali icqko na..já nwm..třeba na Miley Cyrus§ a teť by se to rozkeclo a chudákovi Miley by psali miliardy fanoušků!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
já mám na miley icq *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
To jseš teda velká holka a k čemu ti jako bude?
-
-
Nedáš protože ho nemáš protože kecáš.
-
-
-
Jéé ty se máš že seš jeho sestřenka? :-) dáš mi ICQ aby jsme mohli pokecat :-)?? -
hele jestli si teda jeho sestrenice tak az budete v USA tak mu rekni at sem prijede uvidime jestli nelzes -
-
Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
do USA? :d :D tvl xD On bydlí v Ontariu v Kanadě,tam se i narodil. Akorát tet je v USA a nahrává písně! Ok vyřídim,ale počitam že by přijel tak na půl roku,teť bude míté turné v USA -
-
Ty vole nebydlí v ontariu kdyby sis klikla na jeho rozhovory na youtobe tak tam říká že bydlí v atlantě!!!!!! -
Jáj...všichni ti tady žerem...že jsi jeho sestřenká no xD Jáj..twle co si kdo nevimyslí xD *8* xD xD -
jo a to kde bydlí sis přečetla na životopise je to tam totiš napsaný....OMG také stěrýýýý!!!!! *1* *1* *1* *1* -
-
ele kde jsi se dočetla ze za tri mesice kruci ja sem to cetla ale asik to bylo vsude jiny nechces k tomu neco napsat kde by to aspon mel mit:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!
to si vážně myslíš, že ti to někdo sežere jo...? :D
-
-
-
na půl roku* -
-
jak mam asi vědět kdy a kde má koncerty?!! já do jeho věcí nelezu tvl!!! -
-
Ahoj nejsem tedy moc zastánkyní Justin,ale jen jsem fakt chtěla vědět jestli tahle holčina nekecá. A tak jsem na internetu zapátrala a našla jsem že Justinova máma má sestru a ta má jediného syna Carlose. Justinův táta má bratra, který je bezdětný a sestru, která má dvě dcery Luciannu a Kristen...promiň ale ani jedno z toho mi nepřipomíná tvoje jméno *7*
-
-
* za půl roku******* -
-
to by moch napsat kazdej *15* *7* *9* *16* -
jak počítám tak počítám že koncert nemá (v čr)za půl roku minimálně ale za TŘI MĚSÍCE!!!!!!!!a pokud si jeho sestřenka tak jakto že nevíš kdy má koncerty hmm?????
-
-
-
-
-
-
Sexóóóš jeden náš najkrajší *14* *14* *3*
-
POKRAČOVÁNÍ: V poslední době se Justin hodně změnil. Jak stylem písniček ((např. nová písnička s Chrisem Brownem - Ladies Love Me), tak i svým stylem oblékání. Změnil svůj účes, má propíchlé uši a nové tetování. Má jiný hlas a možná i jiné zájmy. Už se na všech fotkách nesměje jako dřív, protože paparazzi mu nenechají chvilku pokoj. Změnil své chování, ale opravdový fanoušci ho ve změnách jen a jen podporují. Pokud je šťastný on, buďme šťastní i my pro něj. Sláva mu vzala soukromí. To co člověk hodně potřebuje. Chápejme tedy, že i on je člověk. I on má své vlastní pocity, i on nechce zůstat stále stejný, i on chce lásku. Beliebers (pozn.:označení pro jeho fanoušky) je jedna z největších skupin této planety. Vzpomeňme si na jeho slova, když přebírá jednu z cen. Téměř vždy jako první děkuje svým fanouškům. To my jsme ti, kteří ho dostali tam kde je. My jsme ta "jedna velká rodina". Navenek je možná jiný, ale uvnitř je to stále on. Kluk, který si říká Kidrauhl a místo do bubnů mlátí do židle. Kluk, který se ostříhal na holo jen kvůli svému kamarádovi, který měl rakovinu. Kluk, který se zúčastnil Stratfordské superstar a byl druhý. Kluk, který zpíval jen tak pro radost a dělil se o to se svou rodinou Kluk, který měl předtím vším jen jednoho fanouška. Svojí mamku Pattii. Kluk, který ukázal světu hodně. To on nás naučil "Never Say Never" a "Dreams come true". ONCE BELIEBER, ALWAYS BELIEBER.♥#BelieberForever
-
-
To jsou opravdu změny. Má tetování, pozor! A dokonce si propíchal uši! A je to takový malý chudáček. On je vlastně jediný na světě, koho paparazzi otravují, viď? Ty máš fakt dost.
-
-
Tak hele tohle jsem já nevymyslela. Jenom jsem to skopírovala a dala sem. A jestli s tím máš problém, že má tetování atd. řekni to jemu ;))
-
-
Nadechni se a přečti si to ještě jednou. Jak myslíš, že to mělo vyznít?
Příště piš bez chyb. Skopírovala neexistuje, je to zkopírovala. -
-
Není žádný chudáček :) a ty taky děláš chyby, tak se nechovej jako King gramatiky :)
-
-
Čeština jít všem sice nemusí, ale nějaké základní gramatické by lidi mohli mít ne? A světe div se, tam patří i s/z. Pokud to budeme brát jako ty, tak tu do 10 let budou všichni psát a mluvit s chybami.
-
Neříkám že ty chyby jsou tady, ale v běžným životě je dělá každý. A navíc někomu třeba čeština nejde. Tobě taky nejde všechno.
-
Tak mi ty chyby ukaž. A v porovnání s většinou tady jsem přímo císař gramatiky.
-
-
-
-
-
To je hrozně hezky napsané.
-
-
Ahoj vsichni. Ja jsem se dozvedela že Justin Bieber se ted rozhoduje jestli si da pauzu nebo ne ja vas chci poprosit jestli budete držet palce,aby Justin zpíval tak prosim dekuju zuza
-
5
jo a ještě neco : tim že tu nekdoo oznamkuje 5 ten prispevekk tak to je teda fakt nenapadnyy ... !! zbal si tu tvojii sestrenicii ... a bezz nekaamm kde ti to uverii ... (no vlastne nike) *15* aaa nenakecavej namm takovy nesmyslyy Čůůůsss!!! -
MUCK
ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit?? -
Písně
jaké pisničky se vám nejvíce líbí. vím, že asi všechny tak skuste si je poslechnout a vybrat TOP 10.děkuji za přečtení *3* -
-
Re: Písně
No tak to bude hooodně těžký, vybrat si jenom 10....
Takžeee: Pray, Somebody to love, Love me, Born to be somebody, U Smile, First dance, That should be me, Never say never, One less lonely girl a Up....uff to bylo strašně těžký...teď bych tam zase napsala jiný...no nic už to tak nechám =D =D =D <3 <3 *14* *14* *14* :-* -
žádné -
-
Re: Re: Písně
Náhodou se mi Justin Bieber líbí možná má hlas jako holka ale je moc pekný a určo upřímný kluk :)
takže tomu komu se nelíbí tak ať tady nedává žádné odkazy a diskuze!!! -
-
Re: Re: Re: Písně
Hlas jako holka? to asi špatně slyšíš! ;) *13* -
Re: Re: Re: Písně
Ahoj souhlasim stebou Naty.pomlouvejte si nekoho jiniho!!jake by bylo vam kdy by vas nekdo pomlouval?
-
-
-
Top 10? No bude to těžké ale zkusím :D
Latin girl,pray,that should be me,never say never,wont stop,down to earth,baby,somebody to love,one less lonely girl,born to be somebody a ještě jednu můžu ?:D Stuck in the moment
-
-
Právě jsem byla na chatroulette a byl tam Justin. Byl tak krásný :D
-
-
se mi stalo taky ale to neni skutečnej Justin, jenom počítačovej program :D
-
-
justin
justin je proste sladkej *14* *14* mam hjo moc rada kazdy den ho posloucham a rikejte si co chcete ale je bozi love you justin ♥ -
-
Re: justin
já ho taky mám ráda :) můj milášek *4*
-
-
MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!JUSTINA MILUJI HO ŠKODA ŽE SEM NEMOHLA NA JEHO KONCERT V PRAZE MOC MĚ TO MRZI ALE MAM HO MOC MOC MOC RADA JE TO MUJ IDOL A KDYŠ JE V NĚJAKEM FILMU TAK JA SI TO POUŠTIM POŘAD DO KOLA MOC HO MILUJI TAK pačko *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a ještě mam rada film ZOOLANDER NO 2 kdo taky tak aš da like prosim *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*