-
On je prostě nejlepšíí z nejlepších!....miluju ho!.. *14*
-
Došlo vám že si to nepřečte, protože neumí česky a ani by na tuhle stránku nepřišel?
-
-
Ano doslo
-
-
no a co, za prvé není a za druhé i kdyby byl tak co je na tom k smíchu
-
Vaše inteligence a smysl pro češtinu je opravdu důkazem toho, kam lidé a tento národ spějí. Lidská blbost opravdu nemá mezí! Raději by jste se měli učit, než psát takové nesmysly a výplody vaší nízké inteligence.
-
-
Na jednu stranu s tebou souhlasím. Na druhou stranu - je to celkem trapas napsat chybu v komentáři, v němž za chyby kritizuješ ostatní.
-
Hej dobry nedělej zesebe chytrou..:D :D
-
-
Prvně se vrať do třetí třídy, tam se určují osoby, ty chytrá
-
-
-
Máš naproustou pravdu brácho.
-
-
já ho taky nesnášim
-
-
Moje řeč
-
Tak ty pises o tom vsude vis, tak se nediv, sem se ma psat, o justinovi je to jeho stranka, :( a u treba Seleny taky je to o ni o ni mas psat a ty vsude pises jen o nem!!! *9* *9* *9* tak se nediv *16*
-
-
Náno blbá!!!*12**12**12*
-
-
-
i love you justin bieber *14* *14* *3* *3*
-
Držte všichni huby! Justin je prostě the best a vy jste jen ubohý kreténi, co si musí léčit svoje komplexy na tom, že ho uráží jak jen to jde. Měli byste se nechat vyléčit ;) #ForeverBelieber
-
Justin Bieber
Já nevím jakej na Justina Biebera máte názor ale já určitě dobrý já si myslím že Justin je dobrej hodnej laskavej hezkej kluk a není to taková ta stupidní celebrita která se jen předvádí a vydělává prachy . Ne!!! justin je mnohem víc má talent a velký ůspěch má to po čem touží tolik teenagerů. A hlavně mě dostal tím jak procitěně zpívá a jak krásně vypadá. Zpívá z duše srdce a navíc peníze které dostane za vystoupení dává pro charitu chudých dětí. je to moc Milý kluk a má v sobě duši anděla. *4* -
-
Re: Justin Bieber
Strašně hezky napsané,upe vše sedí co si myslím i já.Konečně někdo se smyslem pro cit :) *3* -
Re: Justin Bieber
Souhlas souhlas souhlas!!!
-
-
Hele nechodil Justin Biber i s Arianou Grande? mám ho moc ráda hlavně jeho písničky *14* je i moc moc moc moc hezký ale naštvel mě protože nechodí se Selenou Gomes *10* ale vím že jí měl moc moc moc rád *4* *3*
-
-
Ahoj, né nechodil jen byly kamarádi měli i stejného manažera Scootra Browna ale teď už to není Ariin manažer :))
-
en eminž ?? naštval ses proto že nechodi ze selenou ?? co vam je stejně byjim to nevydrželo a viš proč :D proto že justin ma na lepšííí a psal na instragamu žema novou holku *15* *1* hahahah
-
-
takže za 1.Na insta moje zlatá nic nepsal ;)
2.Nauč se gramatiku *3*
3.A kdyby měl holku tak by o tom věděl celý internet a všude by se to psalo
4.A pokud tím že má novou holku narážíš na Hailey Baldwin, tak ti 2 spolu nechodí a ani nechodily takže tichučko *3* :*
Jo ještě jsem na něco zapomněla ... HAHAHA *3* *4* -
Haha nic na instagramu nepsal ;)
-
-
-
Bieber je skvělý zpěvák a taky moc hezký. Peníze co vydělává na koncertech věnuje na charitu, je to tak třetina výdělků a ti co ho uráží, že je na kluky, mu jednoduše závidí, peníze, slávu, holky. Je to opravdový zpěvák ne jako ti vaši 1D atd..